Fak, slucajno kliknuo, ne marim za spojler nego
Jbt svaku igru ubacuju ove stvari, koga vise briga
Fak, slucajno kliknuo, ne marim za spojler nego
Jbt svaku igru ubacuju ove stvari, koga vise briga
Prelepo!
Taman sam hteo da napišem baš lepa igra i kliknem na blurovanu sliku ispod. Sony propo. Onaj mali iz GoW ce garant biti pripadnik opšte poznate zajednice u narednom delu. Zapamtite ovaj komentar.
Upisano u notes brate!
I postaće crn u međuvremenu
Slazem se za kraj. Nije da nisam ocekivao da ce biti ali potpuno nepotrebno cak i da je straigth opcija, a kamoli ovo opet na neki nacin guranje LGBTGAVJWXUIHCZNJCSKL stvari gde nisu potrebne.
DLC je lep i bukvalno to za 5 sati igranja je gotova main prica i jos jedno 3 sata jurcanja za ostalim stvarima zbog trofeja. Malo davi to istrazivanje, svaka 3 stvar je skeniraj obelezi tragove i trci za tim. Poslednji boss fight je top i nadam se vise ovako nekih haos borbi u trecem delu. Ali definitivno treba da unaprede weather efekte i pentranje. Pentranje je bas slaba karika gde mnogo puta Aloy nije otisla tamo gde sam hteo ili nije htela da nastavi pentranje kao da ne vidi gde treba da ide dalje itd.
Sa graficke strane ima super momente i prelepo izgleda, a onda sa druge strane imao sam vise graphic glitch-eva nego u main igri. Mnogo ljudi kaze najlepa igra na PS5, sa ovim ne mogu da se slozim. Igra izgleda prelepo na slikama i u tim static scenama. Moje misljenje je da najbolju grafiku idalje ima The Last of Us Part 2 i to pogotovo sam pocetak na snegu. Ni jedna igra me nije toliko odusevila sa tim sitnim.
Da da to jeste ipak je ovo open world plus mogucnost letenja nije bas najbolje porediti je sa TLoU. Mada realno ako pogledam ni nema neka igra da je skoro izasla da je open world i da moze da se leti da mozemo da je uporedimo.
U mom slucaju je bilo najvise problema sa teksturama kada se leti bas kasni ucitavanja, veoma veoma primetno i ima par lokacija gde umesto da bude crno kao rupa nekad negde na pecini ono se prelama neka bela tekstura dok se ne pridje.
Ja sam cepao u 40 FPS koristio sam onaj Balanced mod. I bas se primeti razlika stvari/modela koji su radjeni samo za DLC tj. PS5 kao npr. lava i kamenje koje nastalo od ohladjene lave.
Cijenim mare jos nije zavrsio dlc
Nista spec. Paw Patrol zakon!
Lepo deluje. Kakva je igra?
Meni super, rokaš zombije na 101 način, lepo da se malo opustiš
Lepo je sve utegnuto, grafika, kontrole, gameplay, sve je na svom mestu i radi u famoznih 60fpsa bez problema…
Redfail i mnoge druge da se postide.
Layers of Fear Demo. Izasao danas i rekoh da probam da vidim kako to izgleda i radi na mom PC-u sa svim onim mumbo jumbo stvarima popaljenim. Inace prva da kazemo krstena UE 5 igra koja izlazi, a da nije Fortnite.
Uu, mora da vidim ima li demo na konzolama i da li ću da koračam u 20 fps-a i da mi se texture očitavaju pred očima
Koliko sam video nema za konzole. Kod mene na PCu sljaka super, RT upaljen, native 4k rezolucija plus DLSS na Quality upaljen, sve na max podesavanjima i VSync na 60 lockovan.
Izgleda super i radi veoma lepo ali opet igra je bukvalno hodnik simulator tako da zato i lepo radi sa svim ovim cudima popaljenim. Da je neka Open World igra tesko da bi sve to moglo da bude popaljeno.
Jedino sto sam primetio da ogledala tj. refleksija u njima nije najbolja i ima glitcheva kad se skroz priblizi character ali to je sitnica u poredjenju sa svim ostalim stvarima plus su bila samo 2 ogledala.