Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

Fino ovo izgleda, bar ovako na fotografijama. Prišli su Horizonu po grafici, mada opet photo mode pretpostavljam da pegla malo.

6 Likes

Što je najvažnije gameplay je odličan i skroz zabavna igra, plus izgleda top…

1 Like

Slazem se potpuno sa izrecenim :grin: mada ima malo nekih stvari koje iritiraju, kao krsis, lomis sve zivo i onda kapija koju ne mozes da otvoris jer… paz sad … otvara se sa druge strane ili to sto fali refleksija lika u ogledalu i svim mogucim reflektujucim povrsinama, a inace sve okolo ima lepe refleksije. To su neke sitnice, bolje da su ih drugacije resili. Plus juce kad sam poceo da igram jedva sam sastavio sat vremena, uhvatio me Motion sickness bas strasno. Bas sam se smorio prvo sto mi se veoma dopada, a drugo sto sam dao 70e za Deluxe verziju i necu mocu da igra. Danas sam promenio pristup, FOV na 100, motion blur na off i pomerio sam se jos metar i po od tv-a i tako sam vezao skoro 2 i po sata bez ikakavih simptoma.

na cemu igras?

Sve igram na petici

EverSpace 2 | Xbox Series X | Game Pass

9 Likes

13 Likes

Treća slika u fazonu: “MTV, welcome to my crib” :joy:

I od mene par što sam slikao.

8 Likes

Stvarno ima odličnih misija :slight_smile:

6 Likes

Noge kod Sam-a :grin:

Gdje je ova misija sa ove zadnje slike? U Neonu pretpostavljam, tražio sam je jer je bila prikazana u trejlerima ali nisam je uspio naći.

Neon misija za sam-a i njegova ćerka ti se pridruži u toj misiji, poprilično dobra i duga misija :slight_smile:

1 Like

7 Likes

7 Likes

6 Likes

5 Likes

Što nikada ne navedete platformu. Nmg da pamtim ko gde igra. :sweat_smile:

1 Like

Moji su ili PC ili PS5. Ali u 95% slucajeva su sa PS5. :grin:

2 Likes

8 Likes