Vaši najljepši Gaming Screenshot-ovi

10 Likes

Pao sneg i kod tebe :grin:

1 Like

Aha i iskreno najruznije dobra u igri. Nekako jesen je pravi pogodat, sa raznim bojama drveca. Ovo belo cudo je moglo i malo bolje.

Plus sto u donjem delu mape (kroz rudnik) nema snega i ako je zima :sweat_smile:

Moze ako je igra zakucana samo za to vreme/period i svaki objekat je pravljen tako. Ovde vidis da su lisce ofarbali u belo, negde ogulili drvo skroz od lisca i malo zabeleli grane. I kao eto to je efekat zime i snega.

Npr efekat snega u The Last of Us Part 2 izgleda odlicno.

3 Likes

Već izgleda u GOW Ragnarok :grin:

1 Like

Rezi Village je killer app za PSVR2. Prisustvo i dozivljaj velicine dvorca i gosp Dimitresku je nesto neverovatno.

9 Likes

Pusti to, kakvo joj je dupe u VR?

#theimportantstuff

6 Likes

Veliko i dalje :joy::joy:

Kao sto sam napisao, killer app. :grin:

5 Likes

Baš ume da izgleda next gen
na momente.

10 Likes

Division još uvek prelep!

9 Likes

Dvojka? Kupio sam new york i nisam odigrao jos uvek

Jedinica

5 Likes

Kec Division je jedno 5 koplja iznad dvojke. Od cele dvojke samo New York i nekako moze da prodje.

1 Like

I što se gameplay-a tiče i što se grafike tiče. Dvojka tri koraka unazad naspram prvog dela.
Još da je igra izgledala kao što su je prikazali na E3 2013. to bi bilo profi. :joy:

5 Likes

4 Likes

Izašao RT Overdrive mode za PC (CP2077). Totalni overhaul za ray tracing. Probao sam malo sa fotkanjem da se igram.

8 Likes

Kad se setim ranije GTA 4 i 5 za PC, NG mod, ultra giga i te gluposti a ono uglavnom sve mokar put i trotoar, presijava se i to je to.

Nekad je vrlo bitno da je mokro :grin: