Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

A dobro , i ove nove lare su vec s te strane malo upristojene :smiley:

Anyway

Gospoja :slight_smile:

2 Likes

Takodje, karijeru je započela kao FMV tutorial u starijoj igri :grin:

1 Like

https://www.imdb.com/title/tt27497448/?ref_=ext_shr

Retko glupa serija koja nastavlja meni neshvatljivu pojavu da se iz neke dobre price izvuce najgluplja prica, najgluplji i najnebitniji lik i od toga pravi serija.

GOT univerzum ima bez preterivanja 10000 likova, dogadjaja iz istorije i pojava koje bi svi zeleli da gledaju. Ali ne.. Kao da se skupila ekipa nasmrkanih likova i bacili opkladu da ce smisliti najgluplju pricu i uvaliti to kao top.

Ja sam siguran da je to neka opklada i fora bogatih i drogiranih likova. Nema drugog objasnjenja..

Kao onaj retardirani Mandalorijan. Uzmes lika koji se u 3 filma od ukupno 300-400min filma pojavio u oko 3 min sa NULA % vaznosti. A onda od toga gradis novu SW pricu :joy:

Spektakl u najavi :folded_hands:

1 Like

Apple briljira sa sci fi serijama u moru danasnjeg bloata

1 Like

Da li je gledao neko?

1 Like

Nisam jos drugu sezonu ali je prva :saluting_face:

2 Likes

Mislim da u životu nisam pogledao bolju seriju od Severance :grinning_face:
Koncept toliko jednostavan, a zanimljiv, da ne znam kako se neko nije dosetio ovoga ranije.

Što se tiče Apple TV kataloga:

1. :1st_place_medal: Severance
  2. :2nd_place_medal: Pluribus
  3. :3rd_place_medal: Silo

Kažu da je i Foundation dobar, ali nekako nikako da ispratim sezonu, a mrzi me da krećem ispočetka.

3 Likes

Kad vidim sve nove serije koje spominjete ovde a ja pre par dana zapoceo The Office :joy:

Odlicna serija.. Po knjizi ali dosta odstupa. Ne smeta to svakako. Tu se bas oseti velika prednost sto je radjeno po romanu vidi se da je bolje zato.

2 Likes

Kako gledate Apple tv?

RealDebrid + Stremio

2 Likes

DM :grin::grin::grin:

@Son_of_a_gun @kiboli98

a neki od nas legalno preko indije :smile:

2 Likes

Brate, Indija lagano, radi bez problema.

Pa već plaćam RD, gledam neki minimalistički pristup da imam prema tim servisima.

Mada dugo sam koristio one Apple TV free trial-ove koje velikodušno nude s vremena na vreme na starom US profilu + svaki put kad kupiš nešto njihovo :grinning_face:

Malo me nerviraju one reklame za ostale serije pre svake epizode. Jedino što je tu bilo dobro je što fazon možeš da gledaš iste sekunde kad epizoda izadje, a ne da čekaš par sati da neko uploaduje web-dl :sweat_smile:

Torent :grin:

1 Like

Ovaj pisac je izabrao Apple jer ima punu kreativnu kontrolu nad ekranizacijom i piše scenario, tako da ne bi trebalo da bude lutanja kao što obično bude sa knjiga > film/serija prevodom.

1 Like