A dobro , i ove nove lare su vec s te strane malo upristojene ![]()
Anyway
Takodje, karijeru je započela kao FMV tutorial u starijoj igri ![]()
https://www.imdb.com/title/tt27497448/?ref_=ext_shr
Retko glupa serija koja nastavlja meni neshvatljivu pojavu da se iz neke dobre price izvuce najgluplja prica, najgluplji i najnebitniji lik i od toga pravi serija.
GOT univerzum ima bez preterivanja 10000 likova, dogadjaja iz istorije i pojava koje bi svi zeleli da gledaju. Ali ne.. Kao da se skupila ekipa nasmrkanih likova i bacili opkladu da ce smisliti najgluplju pricu i uvaliti to kao top.
Ja sam siguran da je to neka opklada i fora bogatih i drogiranih likova. Nema drugog objasnjenja..
Kao onaj retardirani Mandalorijan. Uzmes lika koji se u 3 filma od ukupno 300-400min filma pojavio u oko 3 min sa NULA % vaznosti. A onda od toga gradis novu SW pricu ![]()
Spektakl u najavi ![]()
Apple briljira sa sci fi serijama u moru danasnjeg bloata
Da li je gledao neko?
Nisam jos drugu sezonu ali je prva ![]()
Mislim da u životu nisam pogledao bolju seriju od Severance ![]()
Koncept toliko jednostavan, a zanimljiv, da ne znam kako se neko nije dosetio ovoga ranije.
Što se tiče Apple TV kataloga:
Kažu da je i Foundation dobar, ali nekako nikako da ispratim sezonu, a mrzi me da krećem ispočetka.
Kad vidim sve nove serije koje spominjete ovde a ja pre par dana zapoceo The Office ![]()
Odlicna serija.. Po knjizi ali dosta odstupa. Ne smeta to svakako. Tu se bas oseti velika prednost sto je radjeno po romanu vidi se da je bolje zato.
Kako gledate Apple tv?
RealDebrid + Stremio

DM ![]()
![]()
![]()
a neki od nas legalno preko indije ![]()
Brate, Indija lagano, radi bez problema.
Pa već plaćam RD, gledam neki minimalistički pristup da imam prema tim servisima.
Mada dugo sam koristio one Apple TV free trial-ove koje velikodušno nude s vremena na vreme na starom US profilu + svaki put kad kupiš nešto njihovo ![]()
Malo me nerviraju one reklame za ostale serije pre svake epizode. Jedino što je tu bilo dobro je što fazon možeš da gledaš iste sekunde kad epizoda izadje, a ne da čekaš par sati da neko uploaduje web-dl ![]()
Torent ![]()
Ovaj pisac je izabrao Apple jer ima punu kreativnu kontrolu nad ekranizacijom i piše scenario, tako da ne bi trebalo da bude lutanja kao što obično bude sa knjiga > film/serija prevodom.