Istoriski i svakodnevno prakticno dokazano da je vecina ljudi uvek glupa..
Vecina voli SNS, vecina voli Jelenu Karleusu, vecina voli farmu i slicno.. Vecina je uvek retardirana ![]()
Istoriski i svakodnevno prakticno dokazano da je vecina ljudi uvek glupa..
Vecina voli SNS, vecina voli Jelenu Karleusu, vecina voli farmu i slicno.. Vecina je uvek retardirana ![]()
Ja sam gledao samo zbog Berlina. ![]()
P.S. Da sad ne odeš da tražiš “Berlin” spin off, to je tek neviđeno smeće. ![]()
La casa de papel je pravi predstavnik španskog mentaliteta, puno priče ni oko čega, kurčenje all the way all the time, nešto kao borbe onih pijetlova kikereza ali da se ne potuku uopšte nego samo mašu krilima i vrte repovima jedan oko drugog.
Da je komedija bila bi Torente.
Priveo kraju Pluribus. Rekoh sebi posle osme epizode, da moraju dobrano da se potrude u finalu sezone da bi me naterali da nastsavim da gledam dalje. Potrudili se jesu ali po meni nedevoljno. I dalje ne znam sta da mislim o seriji, ali kad stavim na papir, 75% dosadno, 25% bude “nesto”.

Ubedjivo najjeziviji momenat ove sezone. Ako do sad ništa nije uspelo da vas ubedi da oni nisu ljudi, ovaj prikaz uništenja jedne kulture hoće.
Meni se sveukupno jako svidelo i svidja mi što je sve vrlo neočekivano.
Da li su mogli ovo sve da strpaju u 3ep? Da.
Ali čitava poenta je da serija nije klasičan sci-fi, već juri specifičan vajb. Ostavili su dosta prostora za spekulaciju fanova šta se zapravo dogodja.
Zoša mi je genijalan lik i gledao sam behind the scenes gde je pričala koliko je zapravo nezgodno glubiti njih, jer mora da poništi sva pravila glume i ne odreaguje na sagovornika na klasičan način. Treba stvarno naći granicu gde se ne ponašaš kao robot, ali ujedno si i deo hive-minda koji očigledno ide uz dlaku i koji će uraditi sve za Carol.
Bića zanimljivo gledati dinamiku izmedju Carol i Manusosa u sledećoj sezoni. Tvrdoglavi do bola oboje.
Trenutno gledam Ozark drugu sezonu, za sada me drži mada počinju previše da mrse, al ajd, valjda ću izgurati sve…
Ozark odlican
Ozark je meni bio naporan za gledanje jer je istovremeno hiljadu drama, nije se jedna završila a tri su nove iskočile. Posle nekog vremena počinju da recikliraju zaplete jer su ih sve istrošili u sezonu i po.
Bateman i Linney vrh glumački par, imam utisak da su i u pravim životima pomalo psihopate.
Bateman kralj sarkazma
Završili danas sve sezone Ted Lasso, kapa dole, kakva feel good serija, neusiljena, predobri likovi, zapleti i humor. Jedva čekam četvrtu sezonu.
Nikad čuo ni za glumicu ni za seriju. ![]()
Eh, nisam siguran, mada i nije bila bogznakakva godina za serije. Meni je mozda najbolji “Your Friends and Neighbors”
Fun fact, on je dao glas Thoru u Ragnaroku
Oppie iz Sons of Anarchy… Može, nisam mislio da će da ubodu glumca ali može. Čovek je ko od stene odvaljen prirodno, a ima i glas. ![]()
Hmm leži joj. Not bad at all.
Top ali fali jos malo detalja da bude verna originalu ![]()
Dva detalja
Pa da.. Ili ih mozemo posmatrati kao jedan detalj. Ali znamo da je to uz dva pistolja Larin najjaci adut u uspehu.. ![]()