To je najmanji problemserije.. ali nema 20% manje od 2% cak vise korisnika linuxa ima.. dok je na netflixu 20%
Zar ovo nije otkazano?? Super ako ima jos.
Poster od prošle sezone. ![]()
Tom logikom bi na ekranu trebalo da vidimo 8% belaca i 92% ostaliih rasa.
Pluribus, uz povremene iritacije, za sada briljira.
Uf brate, meni totalna suprotnost. Mnogo su je ubili sporim tempom, evo već 6 epizoda i maltene nema nikakve radnje. Plus likovi apsolutno mrtvi i neupečatljivi, još ih ima fazon svega 3-4.
Pritom nisam prosečni Amer koji traži akciju, gledam brda Art filmova, kul mi je i spor pacing, ali ovi ga preteraše.
Verovatno ću odustati, da nije Vince odustao bih još posle treće epizode, ovako sam mu dao priliku malo više. Ali ne mogu da pređem preko nekih stvari jednostavno.
Ja sam imao tu krizu negde u trecoj ili cetvrtoj, ova peta i sesta su malo otkrili necega i idemo dalje
Smorio je Pluribius vec negde posle 2. 3. i epizode. Sada mi je bukvalno na granici gledljivosti. Nista se ne desava novo, samo se rasteze.
Pogresna paralela. Ali bas.. sto se tice toga broj belaca vs crnaca i tu ih guraju na silu..
U price gde im meato nije..
Naravno da treba da budu crnci ako prqvimo film o npr Zulu plemenu.. ali ako gledamo vikinge ili npr Poljsku pre 1000god ili tako nesto.. nije im tu mesto bas preterano. A to se uvaljuje.
Izasao je novi serijal Tomb Raidera ako nekoga zanima.. bas tesko razocarenje.. tuga. Seriju kao da je pisala Marija Serifovic ![]()
A Lara glumi Betmena.. kao pegla se itd nece nikoga da izreseta. Teski smor.
Izasla prva epizoda druge sezone Fallout-a ![]()
Čekam tamo februar dok izađu sve epizode, nema šanse da se mučim po epizodu sedmično.
Pametno, upravo sam pogledao prvu.. super je. Sada se smaram cekajuci ostale.
Listam neki dan Netflix i naiđem na Money Heist (La casa de papel). Setim se da su je svojevremeno dizali u nebesa, čak i mini opis koji ide uz naslov sugeriše na neznamtinijakakav spektakl.
Joj majko sveta razočarenja. Kakva je ovo musaka od serije lebemekani….
Shvatam gde je bio prostor za hajp (pljačke su uvek interesantne za gledati), ali ovo je je teška katastrofa.
Pljačka koja je navodno savršeno isplanirana pada zbog emotivnih ispada, zaljubljivanja usred talačke krize, naglih promena ličnosti.
Onaj Profa stalno govori o kontroli, a pola ekipe se ponaša kao da su na ekskurziji, ne u najvećoj pljački u istoriji. Umesto pametne strategije dobijaš 10 minuta histerije, 10 minuta muzike, 5 minuta flashbacka iz detinjstva, pa tek onda neku odluku.
Osećaj je da se radnja namerno usporava da bi se razvukle epizode.
A tek policija što je karikirana jujuju…prave početničke greške, ne koriste realne procedure, često deluju gluplje od prosečnog gledaoca. Da se stvarno tako ponašaju, nijedna ozbiljna pljačka ne bi trajala ni sat vremena.
Sigurno mogu ovako još sat vremena…
Pogledao (podhitno) film Inside Men da se resetujem.
Pao je kvalitet i pamet publike ![]()
Serija je tres i jedino sto valja je ona crna riba.
Manite Nešu , sve suprotno treba raditi od onoga što on predloži ![]()
600.000 ljudi kojima se svidja protiv ninjutsu i marka ![]()