Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Torrent i udri. Da su propustili i kod nas, platio bi sub. Ovako, ko vam kriv da se kulturno izrazim

1 Like

Još bolje, Stremio + RealDebrid i imaš svee :smiley:

Apple bi to najverovatnije preveo i na srpski kada bi ga imali, ali s obzirom da ga nema još ni Hrvatska (EU), ne nadam se da ćemo ga skorije dobiti…

1 Like

1 Like

Odgledao juce prvu epizodu. Nije lose. 1800 japan squid game battle royale. Videcemo kako ce se drzati do kraja

2 Likes

Skinuo sve epizode do sada, ali čekam da bude cela sezona pre nego pogledam.

Završio sam Severance S02 i po meni ovde bi mogao kraj ali dosta toga je nedorečeno i baš me zanima gde će sve ovo da odvede. Sviđa mi se kako razbacuju mrvice kroz epizode i sezone dok se ne spoje u nešto smisleno.

2 Likes

Milkovanje fransiza i razvodnjavanje, oseti se na kilometar.

Ne u tom smislu, više kao kadar koji izgleda nepovezano u jednoj epizodi i dve epizode kasnije vidiš nastavak tog kadra koji zaokruži celinu.

1 Like

Jel neko gleda It:Welcome To Derry? Imao sam ozbiljne traume kao klinac iz originalne duologije iz 90-te tako da rimejk nisam ni gledao. I sad mi non sto iskace hbo sa still slikama iz serije, leptenejebo sta se desava u seriji? Ono je cista bolest

Deri je odlican, meni licno jos bolji nego Stranger Things mozda.

Retko retko glupa serija :face_with_diagonal_mouth:

https://www.imdb.com/title/tt32237534/?ref_=ext_shr

2 Likes

Odgledao svih 6 epizoda, ni meni se nije svidela, baš loše…

Ceo koncept cela prica..

Ne znam sto se ti azijati loze na taj glupavi koncept nekih kao “igara smrti” imaju 497 serija sa istom tematikom.

1 Like

Squid Games zaraza a i to je mega glupa serija.

2 Likes

Pogledao sam trecu i cetvrtu epizodu Pluribusa. Ne znam sta da mislim o seriji. Karen (carol) mi ide na onu stvar. Ok, skontali smo da sve mrzis, i da ti se ovo ne svidja ali ajde odjebi dizvines. Nisam protiv slow burn serija ali u ovoj seriji je Vince Gilligan zajebo i samog Vince-a Gilligana.

Ali ono sto je najcudnije u ovom rantu jeste cinjenica, da mi tih 45-50 min protutnji kao dva minuta. Kako to uspeva, ne znam stvarno. Gledam i dalje, secam se da mi je za Breaking Bad trebalo negde 17-18 epizoda da me serija uvuce, tako da sam popustljiv, ali sve ima svoje granice.

1 Like

Pa čitava promo kampanja za seriju je bila da je ona najveći mrgud i da će oni uraditi sve da je oraspolože.

Isto mi epizode vremenski prolete i voleo bih da su malo duže :sweat_smile: Najfascinantnije mi je to što je baš baaš slow burn što kažeš, ali što drži pažnju.

Vins je baš rekao kako bi ovaj koncept mogao da razvija godinama i da ima svašta nešto u planu… a generalno je koncept virusa toliko open-ended da već vidim horor mini sezonu gde oni nisu uopšte ovoliko fini :ogre:… ko zna.

upd: Evo reddit već ima teoriju kako je Carol uspeti da odvoji Zosia-u od hive-mind i individualizuje je :joy:

Ako je poljubi na kraju sezone i “izvuce” iz toga, usracu se🤣

2 Likes

Ideja je odlicna, scenario super, dijalog interesantan, uglovi snimanja… samo je razvuceno do bola.

Pa slušaj, hemije tu ima, ali sigurno neće biti takav cliché :sweat_smile:

Inače nova ep stiže sutra, umesto u petak (zbog Thanksgiving-a u americi).

Poslednja (hvala bogu) sezona Stranger Things je sve u svemu pravilo koje se ne menja.. da kako raste broj sezona tako pada kvalitet.

Ovde je najgore da ne kazem tuzno i ruzno gledati kako likovi od 25-30god glume klince od 14-18god.

Nekada simpaticni klinci su postali matori i ne tako simpaticni. Sa ne tako dobrom glumom… cak tuznom..

I naravno slag na tortu od govana je naravno stikliranje svih “obaveznih” polja sto znaci nerealno veliki broj “onih” likova neka random slova bla bla.. i tako dalje sta vec sve cini recept za losu seriju/film.

Sve u svemu ova 5ta sezona nije sve ono zbog cega smo zavoleli prvu.

2 Likes