Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Nisam citao. Seriju sam gledao cim je izasla od prve sezone. Ne mogu sada da citam posto sam vec gledao.

1 Like

3 Likes

Možeeeeeeeeee :sign_of_the_horns:

Izasla je 4 sezona.. jbt koji pad kvaliteta.

Do sada nije bio neki top kvalitet, bilo je jedva gledljivo. Ali ovo je smesno i tuzno..

Nema dovoljno dobre price koju netflix ne moze dovoljno da usere i zgadi svakome :face_with_spiral_eyes::face_vomiting:

2 Likes

1 Like

Pa dzabe… svi znamo zasto ne valja ali se svi prave da ne vide slona u sobi.

Jbg ajde valjda ce proci i ovo vreme bolesti i gluposti.

Ono je strasno. Mislim da mi cak najmanje smeta zamena henrija i liama. Ali ono je tuzno, dosadno i nezanimljivo. Navodno su snimili sve back to back, sad su pustili cetvrtu sezonu, pa malo pauze i onda ce pustiti i petu sezonu i teraj ta govna.

Bas to,nije problem u likovaima koliko u ocajnom pisanju svega.. jbt u jednoj epizodi oni 10min igraju i pevaju.. napravili su tzv mjuzikl… onda deo gde secanja jednog lika prikazuju kroz crtani..

Desavanja su samo nabacana bez ikakvog reda i poredka.. dijalozi medju likovima toliko plitki i glupi da serija Prijatelji izgleda kao ozbiljno knjizevno delo.

Likovi su najmanje krivi, prosto najbolji glumci na svetu bi ispali lose.

Edit. Steta za tako dobru pricu. Oni koji sada imaju ispod i oko 20god. Mozda im se posreci da nekadau dalekoj buducnoati neko ponovo obradi sve ovo.. mozda bude bolje. Samo da mi stariji zaboravimo i pomremo da niko ne pamti ovo djubre.

1 Like

Treba prihvatiti da ćemo dobre serije i filmove dobijati veoma retko jer ljudi koji mogu da naprave nešto kvalitetno retko se iskombinuju na istom projektu.

Neki dan uključim film na Netflixu i ugasim posle tri minuta, priča nije ni počela ali već vidim da je neuka ruka upravljala kamerom, montaža totalno off a color grading neprirodan. Džaba su spucali milione u film kada je tehnički faličan u startu. Nemam više vremena i volje za ovakve stvari.

1 Like

Sta si pustio?

Prvi deo mi je bio ok za nedelja-ujutru-dok-pijem-kafu bleja pa rekoh ajde da pogledam nastavak. Nisam imao neka očekivanja, ali ne ni ovakav krš.

1 Like

Imao sam slican osecaj. Oseti se pad kvaliteta o kome pricas ali sam ja pogledao ceo film.

1 Like

Evo preporuke, oba filma su dobra za gledanje, nista sad padam sa stolice ali u moru bloata ova dva su mi bas bila dobra

Prvi Stephen King, ko je citao knjigu bolje nek ne gleda, ko nije, bice mu ok, iako dva sata klinci hodaju, ne bi rekao da mi uopste nece dosaditi, i da ce me drzati prikovanim za ekran

Drugi, ok triler, zanimljiv zaplet. Stava sam da je Riz Ahmed veoma underrated glumac, od The Night Of, ne secam se da sam pogledao neki film a da nije bio dobar u njemu.

Odlicna serija cista 10ka..

Sto se tice glumca.. pa nije realno bas da bude mega zvezda i svima je jasno zasto…. Kao sto nasi likovi mogu maksda glume Ruskog neprijatelja a zenske redovno glume Ruske prostiruke… to je to.. jbg.

1 Like

Je l krenuo neko da gleda PLURIBUS? :grinning_face:

Vrlo interesantne prve dve epizode za sad.

1 Like

Jel može ovaj apple tv kod nas legalno ili kako? Nema podršku za uteđaje mimo Apple ekosistema?

Ne može legalno, nije dostupan nigde u ex-yu, osim Slovenije. Postoje aplikacije i za Smart televizore i Android uređaje.

@kiboli98 Ja ću danas pogledati, poprilično sam hypovan.

2 Likes

Odlican je, tnx za preporuku. Gledam to danas i Frankenstajna.

1 Like

Kažu da je Apple TV servis na kratko puko kad su izašle ove epizode prekjuče… stvarno je on-par sa Severance-om, neki čak kažu i bolja :grinning_face_with_smiling_eyes:

Baš šteta što AppleTV nije dostupan kod nas ili što bar u nepodržavajućim zemljama ne prodaju svoj sadržaj npr HBO-u, kao što je Hulu za Sluškinjinu priču uradio.