Da juče ja i gospođa svih 6. epizoda pogledali treće sezone.
Gledati tek posle gledanja serije! Sve u svemu dobar intervju
Čekaj ovo izašla treća sezona već? ![]()
Ezio:

Netflix ima super crtace.
Black Rabbit.
Odlična, ali baš odlična serija.
Stoji mi na listi, da pogledamo zena i ja. Izgleda ok.
Ozark vrsiti na sve strane, od rezisera glume pa i spice. Bateman kralj sarkazma, da je dobra kao ozark, nije ali je jako dobra serija svakako.
E ljudi ja priveo kraju 3. sezonu Star Trek : Strange New World pa da podelim utiske, iskreno poslednje 2 epizode svakako jesu popravile celokupan utisak , ali generalno što se tiče cele 3. sezone utisci su onako pomešani, i u svakom slučaju mislim da je slabija od prethodne 2 , ono generalno utisak je varirajući tako da kažem, recimo počelo je odlično sa onom prvom epizodom sa Gornima, ono odma intenzivno i žestoko i svakako obećavajuće da bi već u narednoj epizodi imali nekakvu dosadnu i tunjavu filler epizodu, onda opet ona epizoda na planeti u zabranjen klingonskom prostoru gde doktor M"Benga se suočava sa svojom traumatičnom prošlosti je isto bila dobra, pa onda opet bezveze epizoda, da bi onda imali dve dobre epizode onu sa Kirkom i onu sa Gemblom i onim kao kosmičkim demonima vezdama, onda opet par epizoda mlako da bi poslednje 2 opet popravile utisak , pogotovo ona predzadnja mi je bila vrh gde je Erika Ortegas bila protagonista kada se našla na onom negostoljubivom mesecu zajedno sa onom reptilijankom, ta je baš bila odlična i za pamćenje epizoda.
Ono sve u svemu nije loše, solidno, ali ipak sam kvalitet ove 3. sezone je dosta neujednačen i varira i ipak sam sve skupa imao malo veća očekivanja, ali dobro, inače čuo sam da su tokom snimanja imali nekih problema zboh štrajka filmskih radnika, pa su morali malo da skraćuju vreme snimanja i produkcije serije i da pristanu na neke improvizacije što se na momente da malo primetiti , ali sve u svemu vredi pogledati, inače snimanje 4. sezone je već završeno mislim sad u Avgustu pa u svakom slučaju čekamo tu 4. sezonu naredne godine (ja se iskreno nadam u prvom kvartalu naredne godine). ![]()
Počeo gledati Better Call Saul. Uvijek sam je nekako potcjenjivao jer je spin-off, mislio sam da nije nešto. Pogledah prve 2 sezone i odlična je. Na istom nivou aki ne lak i bolja od Breaking Bad. Nekako sam mislio da je serija kako Saul brani kriminalce i slično, ono kakav je bio u BB. Ali ovo je dosta bolje, neki njegov origin story kako je postao Saul i ko je bio prije toga. Super je isto što se vraćaju neki likovi iz BB. Mogu samo da mislim šta će i ko će sve biti u kasnijim sezonama.
Ali prekinuo sam sad da je gledam, nastaviću kasnije jer hoću da pogledam Expanse prvo. Nešto mi palo na pamet, ima ona igra najavljena koja mislim da će biti dobar RPG, The Expanse: Osiris Reborn od Owlcat Games koji su radili, Pathfinder igre i Rogue Trader ali će ova biti akcijski RPG što bi moglo imati neki wide appeal.
Realno, neće ta igra brzo i nema potrebe da žurim i prekidam Better Call Saul, to mi je više zbog toga što u decembru izlazi 2. sezona Fallouta pa ću opet se pretplatiti na Amazon Prime Video pa mislim tamo isto gledati Expanse onda. Problem je što valjda nemaju prve 3. sezone pa sam to uzeo sad da gledam ovako piratski pa ću nastaviti tamo.
Isto super serija, već vidim kako može biti super okruženje u RPG igri zbog cijele politike i frakcija u tom svijetu. Vlade Zemlje i Marsa kao 2 velike frakcije koje su stalno u sukobu i pod tenzijama što uvijek puca preko beltera koji su kao neka potčinjena radnička klasa u asteroidnom pojasu. Njihove interese zastupa Outer Planets Alliance, oni su kao neka 3. frakcija, ali decentrilizovani su, nemaju svoji vladu neko tako više nekih klanova udruženih.
Tek gledam 2. sezonu, još je rano ali fino se zakuvalo, likovi su dobri, drži pažnju. Nemam primjedbe.
Stara je serija ali odlican SF. Jos jedan dokaz da sa malo para moze da se napravi dobra prica.
Ima finu podlogu, serijal od 9 knjiga, još vidim da su oba pisca učestvovali u seriji isto kao pisci i producenti što je uvijek dobar znak.