Hol ap. Pricamo o novom Derdevilu?! Born Again? Prva epizoda je bas bila dobra. Izuzetno mracna i to mi se svidja. Ne znam kakvi su bile ranije, nisam neki Derdevil fan ali… ovo je vrlo gledljivo sa sve onim mayor-om koji obecava kao vrlo ubedljiv bad guy. Ja cu da nastavim ![]()
Izasao je 4 serijal. Najgori do sada. Bas je djubre. Ako ima 2 dobra crtaca…
Potpuno se slazem. Onaj top down sa Vanzemaljcima, mozda onaj u Svemiru sa Pauk Zenom i ona Macka sa Djavolom. Ostalo ocaj i sve traje po 5 minuta.
Prva epizoda sa Red Hot Chilli Peppers-ima ocaj, gledam oce li biti nesto kad ono The Kraj.
Da, iste epizode su i meni.bile ok.
Em kratko em sve sranje.
Jel gleda neko Ubice mog oca?
Jbt ta “Kasandra” se jos snima ![]()
Ako možeš, odgledaj prve tri sezone daredevil-a i dve sezone Punishera (pošto su povezani) i onda kad s onog kvaliteta produkcije i svega pređeš na ovo, baš se vidi koliko je lošije. ![]()
Ne kenjaj, senke nad balkanom i ubice su mozda jedne od boljih u poslednjih 10 godina
Smaraju vec, da je najbolja na svetu nema potrebe za 387 epizoda.
Ma da su ubice mog oca malo sabanaji, slicno ko onaj juzni vetar.
Obavezna lektira krimosa i pandura u pokusaju. Kao nekada Rane.
Ako neko prati pa da zna ![]()
Jery beba crnkinja? ![]()
Da nisu uradili foru da se Mama Prase porodila tamo gde i Kejt Middleton, verovatno bi bila Qwan’isha Prase. Ovako je samo Ivy ![]()
Mobland. Meni jedna od najboljih serija koje sam pogledao u zadnje dve tri godine. Nista woke, nista melodrama i tunjavi likovi. Irsko/britanska mafija i konflikti iz poremecenog uma guy ritchie-a. Na svu srecu, Paramount mu je valjda rekao, ok izmisli sulude likove onako kako ti znas, ali komediju baci u drugi plan. Sve prsti od AAA produkcije i glumacke postave. Ne znas ko je ludji, Pierce Brosnan kao ludi irac sef mafije, Hellen Mirren kao njegova psihoticna zena, Paddy Considine njihov sin i slag na tortu, Tom Hardy koga zovete kad postoji problem i treba da se resi. Lik sedne u RS6 avant od 600 konja, dodje i resi problem.
10 epizoda, kad krene, ne pusta.
Od mene cista desetka.
Ja veceras pocinjem ovo sto je izaslo. Jesi odgledao ovo vec danas sve ili generalno komentarises , sezona 2?
Meni iskreno prvi deo ne moze nista da nadmasi
Za mene jedna od najlošijih serija koje sam gledao. Ne znam kako ali uspeo sam da pogledam prvu sezonu, sve čekajući da vidim/osetim NEŠTO, ali jok, nula bodova.
Očekuj sutra Friendly fire
u PUBG