DMC je super! Krenuo sam u gledanje.
Niko ne piše za The Last of Us sezonu 2
Iscurjele slike sa seta druge sezone Fallouta.
Neko možda smatra ovo spojlerima, neka ne gleda onda.
U poslednje vreme sam pomalo igrao cuvenu igru “Exploding Kittens”, kako uzivo tako i kao mobilnu igru i moram reci da je bas zanimljiva. Sama igra me je naterala da pogledam i istoimenu seriju na netflixu. Serija nije losa u biti mada mi je nesto falilo. Rekao bih da je snazno pocela ali je nekako lelulaja do kraja. Animacija je klasicna rick and morty fazon a fore su kako-kad, nekad izmame osmeh na lice a nekad mi faca ostane u “nominativu”
Ocena 6/10 za seriju, igra im je 10/10
Retko ko priča o seriji, dok je prva sezona bila na svakom koraku.
Ja čekam da se završi sezona pa ću da zbindžujem.
Za to vrijeme gledam Etrnaut, nije loše kome ne smeta da izleti iz holivudske produkcije.
Juce pogledao prvu epizodu i bas mi je bila dobra. Veceras nastavljamo. Drugar koji je pogledao do kraja kaze da je spektakularna budalastina😂
Videcemo
Zavisi šta tražiš od serije. Ipak je priča iz šesdesetih godina prošlog vijeka, tad je to vjerovatno bilo wow.
Drugar ti vjerovatno svršava na Dark.
Planiram i ja da gledam to, Dark mi je bio do jaja ima jako dobrih non-holivud serija na Netflixu, samo treba da se nađu. Okej sada su počeli više da ih guraju ali ono…
Jel si pročitao strip Eternaut ?
Ja sam ga možda pre mesec dva nabavio i pročitao i zaista je sjajan, iako je izašao još tamo u drugoj polovini 50-ih i ako smo od tad videli gomilu toga sa tematikom vanzemaljske invazije na Zemlju ono teško da je išta bolje i kvalitetnije napisano na tu temu još uvek.
Tako da velike preporuke za strip, inače odjavila ga je hrvatska Fibra (zaista sjajno izdanje u onoj kao futroli koji čak nije ni tako skupo koliko ta Fibrina izdanja umeju da budu) a mislim da ga i kod nas sad objavljuje i Darkwood , strip je baš ono remek delo i pravi klasik.
Nisam čitao, usput sam saznao da postoji strip i da ima kultni status u Argentini. Pokušaću da ga se dočepam da pročitam.
Svi svrsavamo na Dark kazem prva epizoda mi je bas bas bila dobra.
Elem za nas “darkere”, film Lake Cado na HBO max. Light verzija Dark-a, sasvim dovoljan fix.