Isto, ali ima u oba serijala po 2-3 epizode da sestvarno zapitam sto se ne drogiram jako.
Znam, prva sezona DLR je bila mnogo bolja od druge, kao da su bili u fazonu daj šta daš samo da ima.
Mene je ovo npr fasciniralo…
Pojma nisam imao koliko stvari je CGI zapravo.
Mora nadjem reddit link gde su pricali kako su koristili Apple-ove cipove da bi pola ovoga uradili.
Pa dobro, ovo su manje više standardni VFX u današnjoj produkciji. Najnaprednija stvar, barem u ovom klipu su 3d hodnici/unutrašnjost zgrade, to sigurno zahteva nekoliko mašina za rendering. Ostalo su mahom "jednostavnij"i zahvati (parking, panorama grada, ulice) koje može svaki jači Mac/PC da svari bez problema.
Zapravo, vrlo je neocekivano da su umesto prakticnih efekata dosta oslanjali na CGI/VFC.
Cak i obican “asfalt” koji nisu morali da menjaju su vise puta korigovali, a o hodnicima tek da ne pricamo… vrlo je interesantno koliko su se oslanjali na rendering tokom svake moguce scene.
Deluje kao da su hteli da testiraju moc tehnologije.
Mislim da je serija sa najvecom ocenom na AppleTV+ i generalno must-watch.
Idalje mi je precudno je reziser Ben Steller
To je već stvar Holivuda koliko su ludi sa tim da je sve cgi ili se rešava u post produkciji. Kad nema potrebe, oni stave glumca ispred zelenog zida pa kao posle ćemo mi tu namontirati gde se radnja dešava. Sa druge strane VFX bubble je pukao i sada je gomila ljudi dostupna za posao za mnogo niže cene nego pre dve godine, pa ima dosta njih koji će da montiraju mokri asfalt za male ili ok pare.
U vezi serije, ne mogu da dočekam da pogledam novu sezonu, prva je bila odlična. Nadam se samo da neće ovo trajati deset sezona, zaista je priča više nego dovoljna za dve-tri.
zbog apple arcade igre star trek legends, krenuo sam da gledam Star Trek the Next Generation ma Sky Showtime. Moram priznati da me je serija bas odusevila i da nemam nikakve zamerke na istu. Jeste je vreme malo pregazilo ali je i dalje na vrhunskom nivou. Data mi je najjaci lik ubedljivo i njegova iznenadjenja na neke ljudske pošalice i slengove mi je bas interesantna
Davno je izasao drugi serijal. Tunjav ali bolji od prvog.