Kao i svaka druga serija, zato i ne treba vise gledati serije uopste, ogroman time-waste.
Izašle sve epizode Arcane danas pa navali narode ko je čekao. Takođe i oficijalni soundtrack je sada dostupan, kompletan album na spotify i sl.
Nakon odgledane prve sezone mogu ti reci da ulozis to vrijeme u neki hobi.
Pogledao sam sve… jbg bas sam imao velike nade. Treca sezona je toliko losa da nemam reci.
Auu jbt kako je dobra Arcane…
neverovatno. Bas jak utisak, dugo mi se ovako nesto nije svidelo.
Al izgleda samo ove dve sezone, nece biti trece.
Rekli su odmah da je ovo druga i zadnja sezona za ovu priču. Da li će da pređu na neke druge likove nadalje, videćemo. Ali što se ove ekipe tiče je gotovo.
Tako je najbolje. Ne volim razvlacenja. Ovo je ispalo odlicno.
Bas dugo neki crtani nije ovakakv utisak ostavio na mene. Ni film ni jedan.
Baš danas završio Arcane, odlično. Šta god ivaj studio radio sledeće, biće još bolje.
Započeo 'Based on a True Story". Vrlo dobra krimi lagana komedija kombinacija. Iako je priča sumanuta, glavni likovi stalno preispituju koliko je pametno i moralno to što rade. Dovoljno da ne odu u totalnu komediju a opet taman da ne drame previše oko svojih izbora.
Pogledao prve 2 epizode one nove serija Dina : Proročanstvo (čija se radnja odvija nekih 10 hiljada godina pre radnje u filmu i koja je fokusirana na ono sestrinstvo, žensko tajno društvo koje diskretno upravlja univerzumom iz senke “Ben Geserit”) i mogu reći da mi je odlična serija, iskreno više mi se dopada nego film, jer za razliku od filma ne traje predugo, nema onih dugih akcionih scena koje znaju da budu malo dosadne i zamorne i nema onih nekih dugih, dosadnih i po meni nekad suvišnih dijaloga , nego onako radnja je dosta onako dinamičnija i definitivno drži pažnju.
Tako da zaista odlična serija i baš super mi je legla (barem zasad).
Preporuka za Dark Matter sa Apple TV + - sta god da kazem bice spojler, tema je multiverzum i izbori koji pravimo.
Jos jedna preporuka za Pluto - odlicna robotska SF distopija. Anime je u pitanju, koga smara podnosljiva je “japanstina”.
Definitivno odlicna. Glumacka ekipa vise od dobra.
Jedina steta… cekanje nove sezone ako je i bude.
Zavrsio sam i ja Arcane drugu sezonu. Serija sama po sebi je odlicna i bas kvalitetno odradjena, Visokobudzetna animacija, visokobudzetna glazba i visokobutzetni dijalozi. Animacija je bas prijatna za oko i scene u kojima su borbe su jasne i nisu zamorne. Muzika je sjajna, dosta zanrova su mesali i savrseno uklopili. Dijalozi su mi bas legli nekako i nisu bili dosadni i generic. Uglavnom u ovakvim serijama su fight scene prioritet i uvek se stedi na komunikaciji likova ali ovde to nije bio slucaj. Sve u svemu, kao neko ko zanemaruje igru i ocenjuje samo seriju, ovo je odlican 5.
Aliiiiiii, ja sam godine i godine utopio u igru i bio aktivni zavisnik od iste te ja nmg da je gledam ocima kao vecina vas. Sta me je to pogodilo u seriji kao poznavaoce adikcione igre po kojoj je ista radjena? Pre svega likovi i izmenjena prica istih…. Tolikooo sam bio nahajpovan kada se na kraju prve sezone prikazao Warwick da sam jedva cekao da ga vidim na malom ekranu u akciji. Takav sam hladan tus dobio kada je prestavljen da je to noz u ledja fanovima. Prvo sam se pitao kakva je ovo abominacija i ponavljao u sebi “zastoo Ritooo”. Warwick je inc Vander u seriji i po loreu iz igre njega je kreirao Hemicar iz Zauna zvani Singed. Lik izgleda kao vukodlak bukvalno sa svim vucijim atributima i sam njegov karakter se dosta razlikuje u odnosu na seriju. Kontrola blood scenta, mogucnost normalne komunikacije, ogroman jump range. Nista od toga u seriji.
Drugi lik za kog sam se pitao WTF je Viktor. Umesto kiborga dobili smo jehovinog svedoka u kombinaciji sa Mojsijeom. Ne znam odakle su to izvukli???
Koliko su Jinx i Vi dobro odradili i verodostojno tako su sa ovom dvojicom popljuvali fanove.
A da, zaboravio sam Vandera/Warwicka u nastavku serije gde postaje kip slobode….
Za sveukupni dozivljaj ocena 8 od mene zbog gore navedenih prednosti kojima ipak dajem prednost ali se nadam da ako bude nastavaka ili budu pokrivali ostale univerzume to urade kako treba.
Jako zanimljivo za nas, iako ima losiju ocenu
Ovo sam ceko. Samo da se malo nakupi epizoda.
Sto se ocene tice… em nisu vazne em su obicno lazne.
Koliko vidim par epizoda su super, nekoliko bezveze i jedna je besmisleni PlayStation oglas od deset minuta koji nema veze za ostatkom serijala.
Rade je isti likovi sto i Love, death & robots.
I ta serija je ista, ni za glavu ni za rep da je pohvatas. I bude bas glupih epizoda.
Roboti su strava serija, jedva cekam 10. da odgledam ovo.