Pa sa “standardnih” 10 epizoda se spustilo na 6 do 8 epizoda.
Jbg balon je pukao.
Što znači da ćemo dobijati mahom već viđeno ili provereno. Ovo će najviše da pogodi snimanje nečeg novog, posebno u SF/fantasy žanru.
Da, bas ono sto najvise volim
Odatle je i pocelo. GOT je podigao tu granicu.
Ali jedina dobra stvar je sto su tzv filmski glumci poceli da glume u serijama. Sto ne super.
Odlicna serija.
Jbt kako je dobra serija. Da li gledate?
Bolje sacekati 26 da izadje sve.
Ja čekam sve da izađe pa da krenem. Prvu sezonu obrnuo 4 puta do sada
Ja u petak ujutru krećem.
Sacekaj onda ako mozes 26.11.
Pa da izadje sve.
Koliko je za sad izašlo?
Puštaju 3 po 3… Znači sada imaš 3 epizode, pa u subotu sledeće 3 i one tamo subote pospednje 3. Bar mislim da je tako. 16. su sledeće tri.
I ja cekam da izadje sve, prva sezona je mnogo dobra bila.
Samo 3 komada… pa onda 16.11. i kraj 23.11.
Jebo me patak pa nisam sacekao 23.11.
E pa da, znači 3 subote po 3 epizode. Taman 23. mi je cheat day, da okrenem prase uz gajbu piva pa taman da ispratim od početka Samo da mi neko ne spoiluje nešto. Inače ja sam team Jinx all the way. Ova Vi me nervira malo, bezbroj situacija u prvoj sezoni gde je mogla da joj priđe i pomogne, popriča, šta god, ona se uvati pod ruke sa pandurkom i posle jaooo moja sestra, bla bla… Jinx nek ih sve iskida što se mene tiče
Isto ona mi je top.
A ja se sve nadam da će se pomiriti
Bas me zanima koliko vas je igralo League of Legends pre serije?
Verujem da mi koji smo igrali gledamo seriju drugim ocima u odnosu na one koji nisu. Inace da, ovo je najbolja adaptacija serije/crtanog neke igre, rame uz rame sa DOTA Dragons Blood.
A posto vidim da vam je Jinx gotiva, guglajte pesmu Get Jinxed. To je teaser kada se ona pojavila prvi put kao champion u igri
edit: da vam olaksam
Dobra je ali nije ni do kolena ovoj.
i jedna i druga su lore acurate i ispratili su igru. Sa moje strane to je must i automatski dize ocenu. Arcane ima nesto jaci budget rekao bih ali mi je animacija i fight scene bolje u Doti. Arcane je malo vise prilagodjen LoL igracima i modernoj pop kulturi.
Kako god razlika je u kvalitetu 1:10 u svakom segmentu.
Super ne meni DOTA ali nije ni za isti post.
Da li gleda neko?
Dobra je ali se plasim da ce da poraste u Lost.(to nije u dobrom smislu)
Ono je krenulo dobro ali postaje sapunica…