Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Pa sa “standardnih” 10 epizoda se spustilo na 6 do 8 epizoda.
Jbg balon je pukao.

Što znači da ćemo dobijati mahom već viđeno ili provereno. Ovo će najviše da pogodi snimanje nečeg novog, posebno u SF/fantasy žanru.

1 Like

Da, bas ono sto najvise volim :sob:
Odatle je i pocelo. GOT je podigao tu granicu.
Ali jedina dobra stvar je sto su tzv filmski glumci poceli da glume u serijama. Sto ne super.

Odlicna serija.

Jbt kako je dobra serija. Da li gledate?
Bolje sacekati 26 da izadje sve.

1 Like

Ja čekam sve da izađe pa da krenem. Prvu sezonu obrnuo 4 puta do sada :joy:

2 Likes

Ja u petak ujutru krećem.

1 Like

Sacekaj onda ako mozes 26.11.
Pa da izadje sve.

Koliko je za sad izašlo?

Puštaju 3 po 3… Znači sada imaš 3 epizode, pa u subotu sledeće 3 i one tamo subote pospednje 3. Bar mislim da je tako. 16. su sledeće tri.

1 Like

I ja cekam da izadje sve, prva sezona je mnogo dobra bila.

1 Like

Samo 3 komada… pa onda 16.11. i kraj 23.11.
Jebo me patak pa nisam sacekao 23.11. :grimacing:

E pa da, znači 3 subote po 3 epizode. Taman 23. mi je cheat day, da okrenem prase uz gajbu piva pa taman da ispratim od početka :joy: Samo da mi neko ne spoiluje nešto. Inače ja sam team Jinx all the way. Ova Vi me nervira malo, bezbroj situacija u prvoj sezoni gde je mogla da joj priđe i pomogne, popriča, šta god, ona se uvati pod ruke sa pandurkom i posle jaooo moja sestra, bla bla… Jinx nek ih sve iskida što se mene tiče :joy:

1 Like

Isto :grin: ona mi je top.

1 Like

A ja se sve nadam da će se pomiriti :face_holding_back_tears::peace_symbol::dove:

1 Like

Bas me zanima koliko vas je igralo League of Legends pre serije? :smiley:
Verujem da mi koji smo igrali gledamo seriju drugim ocima u odnosu na one koji nisu. Inace da, ovo je najbolja adaptacija serije/crtanog neke igre, rame uz rame sa DOTA Dragons Blood.
A posto vidim da vam je Jinx gotiva, guglajte pesmu Get Jinxed. To je teaser kada se ona pojavila prvi put kao champion u igri :smiley:

edit: da vam olaksam

Dobra je ali nije ni do kolena ovoj.

i jedna i druga su lore acurate i ispratili su igru. Sa moje strane to je must i automatski dize ocenu. Arcane ima nesto jaci budget rekao bih ali mi je animacija i fight scene bolje u Doti. Arcane je malo vise prilagodjen LoL igracima i modernoj pop kulturi.

Kako god razlika je u kvalitetu 1:10 u svakom segmentu.
Super ne meni DOTA ali nije ni za isti post.

2 Likes

Da li gleda neko?
Dobra je ali se plasim da ce da poraste u Lost.(to nije u dobrom smislu)
Ono je krenulo dobro ali postaje sapunica…