Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Ne mogu da docekam ovo. :boom::fire:

1 Like

Kao velika lozana na Gospodar Prstenova pricu…
Poceo sam da gledam drugu sezonu Amazonove serije.
Ako izuzmemo sto su morali za “zadovolje” neke nove kriterijume… a nije ih iskreno previse.
Bolja je od prve sezone. Ima manje dramoserije vise akcije.
Da ne spojlujem ima neka fina objasnjenja u prosirenja price koje nismo imali u knjizi detaljno. Tako da odskace od originala ali prati lepo barem za sada. Ima 4 epizode.

Wise guy, dokumentarac od 2 epizode o seriji Sopranos, svaka preporuka

1 Like

Koje cedjenje suve drenovine… dokumentarac o seriji… uskoro ce ici dokumentarci o dokumentarcima :grin:

2 Likes

Prvo pogledaj pa onda kenjaj, ovakav dokumentarac i nove stvari koje su prikazali o idejama, likovima i situacijama je vrhunski

Ma daj bre, dokumentarac o izmisljenim likovima…
Koga bole, serija je bila ok i to je to. Praviti dokumentarac o izradi serije je bas smesno.
Bukvalno ubije utiske o serijama/filmu.

Par puta sam tako slusao kada glumci pricaju o filmu/seriji gde glume ili o snimanju.
Jbt koje oni gluposti valjaju. Mene bude sramota, koje suplje price praznih glava…
Neka brate glume i ne kenjaju mnogo. Konji su za hipodrom i cao.

Opet lupetas, a nisi ni pogledao. Svaki lik iz serije je neciji u stvarnom zivotu, od producenta, pisca i ostalih iz tima, kao i sitacije iz serije koje je neko doziveo ili cuo da je neko imao slicno iskustvo.

Pa o tome i pricam. Sta me zabole sta bilo ko od njih radi u stvarnom zivotu?
Nisam gledao zato seriju…

Ima nas raznih

1 Like
3 Likes

Super, volim ja ovakve crtace.

1 Like
2 Likes
1 Like

Mozda je tako najbolje :grin: jos nije vreme za ovakvu seriju. Tehnologija je zrela… ali ljudi :grimacing:

Bukvalno ne vidim ni jedan mogući način kako mogu ovo da odrade, a da bude iole dobro kao igra. Jednostavno je nedostižno, a da nije full cgi. Ne znam koga su uzeli da ga glumi ali džaba svakako. Jedino ko iole ima šanse je lik koji mu je i dao glas, i to najviše zbog toga. Nema likova koji imaju taj glas, taj neki stav po default-u, da kažem govor tela i plus izgled. Ceo paket. Hiljade njih mogu da se nagruvaju steroidima, obriju glavu i nalepe fejk bradu i da se kao tu nešto mršte i mumlaju, ali džaba.
Bukvalno ne vidim kako ovo može da izađe na dobro, pogotovo što su iskulirali skroz celu grčku mitologiju i ceo njegov backstory i kreću odmah sa nordijskom. Težak fail…

1 Like

Salu na stranu jeste tesko napraviti neku pricu oko toga. Nije da cela epizoda serije 45-60min moze da bude tako sto ide lik i mlati i kolje sve redom.
Opet ove zadnje delove gde je sa Norsiskim bogovima mozda ima neki potencijal.
Da se obradi neki deo price.
Sto se glumca tice… pa lik koji mu daje glas je vec mator i jbg crnac.
Tako da to nije bas realna opcija.
Mislim da je najrealnija opcija neki crtani.
To bi bilo top. Ja to volim.

1 Like

Imaju oni materijala za 4-5 sezona lagano, i to samo grčke mitologije, da ne pričam i sa nordijskom. Dobra je priča generalno. Čak štaviše, mlađu verziju Kratosa je lakše naći da ga neko glumi nego sadašnju verziju. Ali i ja sam više za nešto poput onoga što radi Blizzard sa njihovim Cinematic trailerima nego filmovi. Što s emene tiče sve mogu nadalje tako da prave, Arcane je objasnio da itekako može da valja. Ali to nećemo videti nikad :joy:
Kad bi Blizard izbacio Cinematic Diablo ili sl, trčao bih u bioskop. Ma i Overwatch da izbace full film kao cgi od dva ipo sata i jače… :pinched_fingers:

1 Like

Blizzard igre je vredelo igrati ako nista da vidis sve te filmice.
Arcane je vec 10/10
Zato kazem da ja to volim bas. Castelvania je meni top serija. Ne treba mi nista dalje od toga.

1 Like

Ovo jedva cekam…

2 Likes

Veliki budžeti za tv serije se sve teže odobravaju ili se seckaju, neke serije čak neće ni videti svetlo dana.

1 Like