Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Onda ucini sebi uslugu i kupi na pc master chief collection.
Te igre u kolekciji su blago, remek delo koje tvrdim u fps žanru do dan danas ne postoji. Pričam o single player.

Što se serije tiče, lagano su mogli da uzmu neki side event iz univerzuma. A lice bez lika da ne prolazi na tv, ne slažem se. Pa i betmen/supermen nose masku 95% vremena.
MC kaciga je najpoznatija stvar iz sveta gaminga. Uz maria, linka, par playstation charactera MC je baš svetski prepoznatljiv.

Moj trenutni PC moze da pokrene samo Solitare :grin:

Idemoooooo :metal:

5 Likes

Tooooo, kako volim ovaj crtani. 10/10 koja dobra animacija ludilo.

1 Like

Abby.

https://x.com/StreamOnMax/status/1744765981065654576?s=20

Jos 4 dana

4 Likes

Uuu, a taman sinoć listam HBO kontam šta ću gledati. :grin:

Ja kontam da cu sacekati. Ne mogu ovo jedna epizoda nedeljno

A crnjak, mislio sam da izlaze sve odjednom. Ništa, i ja ću čekati onda.

Vizelno izgleda fenomenalno. :blush:

2 Likes

Izgleda super. Samo osecam da je ovo sto smo videli u ovih 2min sva akcija iz cele sezone :grin:
Obicno to tako ide.

1 Like

:heart_eyes: :heart_eyes:

4 Likes

Obradujem se,onda se setim nije netflix. Nece sve epizode odmah :sob:
Kako izdrzati jos jedno 2 meseca.

Ne brini, ionako ce da valjaju samo prve 1-2 epizode, kao i u sezoni 1.

Yup, ovaj slučaj sam primetio u Last of Us seriji. U traileru horde jure, haos na ulicama, rešetanje, onaj glomazni clicker urliče na sred trotoara, gori vatra svuda okolo… I onda dođe serija gde se taj clicker pojavio tipa 10 sec u celoj seriji i 80% trailera je sva akcija koju smo videli u seriji iz epizode 5.
Uzimaju velike projekte koji su krcati akcijom da ih pretvaraju u serije koje nemaju budžet da isprate svu tu akciju, pa na kraju od serije ispadne obična drama kao da gledam Sex and the City u drugim univerzumima. :joy: Ovo je problem sa gomilom serija danas, svi bi da obrnu pare na brzinu dokle god se popularno ime razvlači kroz seriju. Uvek polažem nade u kasnije sezone jer ajde kao prva sezona bude smor dok odrade backstory za gomilu likova i utabaju priču pa posle bude fokus na akciju, ali plaši me upravo to da svu akciju koju ćemo videti je upravo u ovom traileru jer deluje skupo za uraditi na duže staze.

Sezona dva! :slightly_smiling_face:

https://x.com/benstiller/status/1751977764490531058?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

2 Likes

True Detective S03 je odličan za sad. Strava kasting :ok_hand:.

2 Likes

Opa Halo S02 je mnogo bolje za sad. Samo fajt na početku prve epizode je :scream::ok_hand:. I dalje serija ne prati timeline/lore kao u igri, i Halo hardcore fanovi neće biti zadovoljni, ali sama za sebe, serija je dobila dosta na kvalitetu.

1 Like

Pokusavam da izdrzim da se nakupi.

Jel neko gledao The Wire? Dosta njih mi je preporucilo seriju s obzirom da mi je Soprano top, pa da je nesto u tom smeru.

2 Likes