Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Da se odmah ogradim ja volim nase filmove/serija. Nemam ovu debilnu pricu kako je sve nase lose a strana govna mirisu.

Ali ove nove serije/filmovi su tuga u boji!
Svaka sledeca generacija glumaca je gora od predhodne. Bukvalno je mucno slusati.
Nemaju dikciju, nemaju ton, muce se kada deklamuju svoj mukom naucen tekst.
Uzas do uzasa.
Zato sto su sve deca glumaca i kojekakvih mudonja.
Sve glupan do glupana.

Brate o cemu pricas? :grin:

Bas o toj seriji koju pominjes. Kao i 90% svih ovih serija zadnjih 10+god.

Au brate, onda ti ostaje da gledas porodicni blago i srecne ljude opet. Serija je odlicna, bas drzi paznju do samog kraja. Ne znam sta ocekujes od nove garde, ljudi se uce dok su zivi i skupljaju iskustvo , ja nemam ni najmanju zamerku. Sad ukoliko si iz tog zanra ili neki reditelj postujem i tvoje vidjenje iste :blush:

1 Like

Za pocetak ocekujem da znaju barem malo da glume. Ali tesko. Mucno ih je slusati. Dikcija im je uzasna.
Pa kada je 90% njih na vezu doslo.

Ne moras biti iz te branse. Evo napravi sam test. Nemoj da gledas u TV okreni se i samo slusaj.
Videces da ces da bukvalno para usi kada pricaju ovi novi debili.
Kada bi nekood njih mogao da odrzi monolog,da drzi tvili jos gore radio dramu.?

1 Like

Domacu kinematografiju sam zakljucio sa lepa sela lepo gore. Nista nisam pogledao posle toga nit me vuce, bilo film ili serija.

4 Likes

Treba pogledati, ja ne odbacujem dok ne vidim. Svaki put se razocaram.
Svaka sledeca generacija je losija od predhodne.
Tvrdim da je jedini problem sto su sve deca glumaca i ppznatih.

Zanimljivo je samo kako su mnogi glumci prvi da pljuju vlast za sve i svasta, nepotizam,nestrucnost…

A od nase nekada dobre kinematografije su napravili SNS u malom. Gde im samo njihova deca i rodjaci glume…

Auh. Ja baš i nisam ljubitelj domaće kinematografije ali propustio si baš dosta. Senke nad Balkanom recimo su jedna od boljih serija na globalnom nivou.

Firefly produkcija isto radi dobar posao.

Hiperprodukcija prosjeka je kao i svuda ali može se probrati ponešto.

Meni je bio kul Čarlston za Ognjenku :woman_shrugging:t2:

Malo se preteruje da nase bas nista ne valja, ovo je takodje jedan od boljih filmova koji imamo.

Na ovu foru se zavrsio koliko se ja secam Man on fire , sto je jako retko da se desi.

1 Like

Odmah sam se ogradio. Nisam rekao nista nego ovi novi klinci sto su svi glumci na vezu.
4 covek je odlican.
Ali to je jos stara ekipa i neko vreme na staroj slavi.

Ekipa iz serijala Državni posao su doktori glume za mnoge iz branše…

7 Likes

1 Like

Ja sam u strahu i prvu sezonu da pogledam :grin:
A kamoli 2.

Samo zamisli da su neki random likovi u Halo univerzumu. Onda je podnošljivije. Alkohol i društvo pomaže u tome da se lakše gleda.

Ako zanemariš igre i gledaš kao neko ko nema pojma o Halo, ispadne ok sci fi serija. Treba sad za novu da završimo gledanje prve sezone. Videćemo kako će biti.

1 Like

Nemoj posto si Halo fanatik! Meni je bila sasvim ok ali ja nisam igrao ni jednu jedinu HALO igru. Ma da sam pogledao sve filmove i youtube sto su ljudi kacili sekvence posto mi se prica uzasno svidja.

1 Like

Zato i nisam ni pocinjao.
Kao prvo i osnovno, master chief nema lice pa sve ostalo

Znam, ali je malo tesko tako upakovati celu pricu i isporuciti na TV. Lika bez lica, bez identiteta… sasvim su ok urqdili ovako pricu. Pazi, nije kao igrica ali valja.
Ja je nisam ni igrao, ali sam pogledao i procitao sve vezano za HALO.

1 Like

Prve dve epizode su ok, onda pocinje da se rasteze i smara i podseca na spansku seriju. Ai to je problem vecine, nije samo Halo.

To je problem para i losih ideja istih ljudi koji se vrte… nista sveze ne moze i ne sme da udje u film/serije odavno.
Ali ok, ima jos dobrih epizoda.