Da se pridružim preporukama za Yellowstone serijal.
Nisam cuo ranije za ovaj serijal, tek sada video da ga strimuje Disney.
Star Wars Visions je dosta dobar skup kratkih animiranih epizoda, slican na primer Love Death and Robots, sada vec kultnom SF serijalu Netflixa, samo sto je ovaj smesten u Star Wars univerzum.
Svaka epizoda je rezirana od strane ne-americkog rezisera sa unikatnim vizuelnim stilom, i prilicno su zanimljive.
Pogledaj Star Trek Prodigy, odlicna animirana serija (inace epizoda traje nekih 20-ak minuta).
Poceo sam da gledam seriju. Dao joj sansu do 3 epizode. Ali ovo je takvo sranje da nemam reci. Prvo je glupo. Drugo je jeftina promocija jednog naroda… trece toliko je jadno prikazana prica koja ima potencijal.
Posle ovakve serije koja treba da kao ukaze valjda na zagadjenje moze samo da izazove kontraefekat.
Ono neka se otopi sve i neka izgori sve…
kada nam ovo plasiraju kao vrednosti.
Udri Kime
I podrska za Mela!
IMDb: : Extrapolations
Odlicna, druga sezona.
IMDb: : From
Jel zna neko zašto nema Yellowjackets na Sky Showtime kad je to njihova produkcija?
Cudno, gledao sam ih tamo kad je krenuo showtime kod nas.
Ne, jako cudno. Ali su raspad, vec sam pokusao da gledam neke serije koje imaju na spisku ali nece da pusti.
Ma radi ok uglavnom. Cim je izasla app za Samsung uzeo sam 1god.
Ali iskreno nije neki sadrzaj. Ali pazi situaciju. Npr serija Chicago PD ja je pustim ona ne radi. Imaju na spisku ali pise da ne mogu da puste.
Imam i neku glupost sa HBO.
Gledam seriju “From” izlazi nova epizoda nedeljom. Na HBO je ubacuju sa 7-10 dana zakasnjenja. Mrzi me da cekam i onda skidan sa torenta. Jbg gubi smisao HBO
From nije HBO serija pa zato. Sezona 1 ti je Epix a sezona 2 MGM
Ma da, video sam. Ali je glupa fora. Ako su je vec kupili sto lepo ne izlazi odmah. Malo gubi smisao. Evo ja prvi sam digao ruke i skidam sa torenta. Ok, znam nisam ja ciljna grupa vec ljudi koji ne koriste torent.
Fak istekao mi hbo
Pa u sustini, ako vam se gleda serija gde nema nasilja (sem verbalnog), nit eksplicitnih scena, nego samo spletkarenje, prevare i ljigavost bogatih ljudi, ovo je serija za vas.
Serija prati americkog Zeljka Mitrovica i Pink imperiju. Zeljko je vec 80+ godina ali ne odustaje. Ima tri sina i cerku, svi ocekuju da ce sici sa trona imperije ili umreti, sta god dodje prvo i imenovati ko ce biti naslednik imperije. Medjusobno svi rade zajedno ali se mrze iz dna duse. Zivot na visokoj nozi, predsednik koji zove na telefon i izvinjava se sto nije mogao da se javi kad su ga zvali, konkurencija i sveukupna porodicna iskvarenost. U seriji nema pozitivnih likova, svi su negativci i ljigavi. Ne secam se da li sam skoro pogledao neku seriju a da je gluma bila na ovakvom nivou. kasnije u epizodnim ulogama se pridruzuju Holly Hunter, Adrian Brody, I Skarsgard koji je glumio Tarzana, ne znam tacno koji je koji Btw ovaj skroz desno na slici je rodjeni brat blizanac (ne jednojajcani) Mekoli Mckalkina. Kao i kod vecine ovakvih serija, prve tri cetiri epizode izdrzite dok se svi ne predstave, e onda krece ludilo.
Posto sam do sad uzimao naloge za HBO, a od provajdera nemam free hocu da uplatim godinu dana, vidim da je oko 55€ pa me zanima jel neko uplacivao i kako funkcionise sve?
Uplata preko kartice, na nalogu ti pise do kad ti vazi, mozes da odmah otkazes i traje ti do kad si platio. Kao gamepass ili bilo koja druga pretplata.
@Scalper i platna kartica ne ide u istoj rečenici.
Istina, jos uvek nemam Samo suskavo dolazi u obzir ahaha
Reseno je za HBO
Au a ja bezim od kesa ko djavo od krsta. Daj sve karticama ako moze.
@n00dle jel kod vas u Kanadi bese je kes izbacen iz upotrebe?
Trudim se da imam 40-50 dolara u novcaniku za ne daj boze, al ne pamtim kad sam poslednji put nesto platio papirnim novcanicama. Sve karticama.
Odnosno, satom ili telefonom, jer sam masivni nerd.