Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

4 Likes

Ovoj ženi dati sve pare sveta da nas edukuje :grin:. Upravo je na Netflixu.

1 Like

Mislio sam da cu na spavanje, medjutim lose sam mislio :grinning:

1 Like

Odgledao seriju Black Bird sa Apple TV+, mislim da je puštena u avgustu prošle godine.
Kreirana je po istinitom događaju, radnja se vrti oko zatvorenika koji dobija ponudu da u zatvoru od masovnog ubice izvuče priznanje.
Ok je serija, možda malo više obeća u startu u odnosu na kompletan utisak, ali je svakako kvalitetna. Prvu epizodu sam odgledao besplatno preko Apple TV+ aplikacije i tako se navukao, preostalih pet epizoda jedine sezone se lako nalazi.

Lik masovnog ubice je izuzetno karakterističan, glumac Pol Valter Hauzer je dobio Zlatni globus ove godine za najbolju sporednu ulogu. Oca glavnog lika igra Rej Liota koji je preminuo i ovo mu je bila poslednja uloga.
Serija ima jak True Detective vajb i to je ono što me najviše privuklo.
Ocena 3+/5.

4 Likes

1 Like

Ja pogledao poslednju epizodu.
10/10 rasplakao se ponovo, ja ne znam sta taj TLoU budi u meni, ne znam…

Hvala naughty dog…

5 Likes

20230311_220431

1 Like

Ajmo milking

2 Likes

Pa ima materijala za 2 serijala. Ovaj prvi je dobar ali mi nekako fali mnooogo materijala.
Neke stvari su nekako zbrzane. Dok su neke nevazne razvucene. Tempo cele serije mi je “cudan”

Digao ruke od serije. Nisam gledao dve poslednje epizode…
Igru nisam igrao, i nekako sam očekivao da ce serija da mi nadomesti sve to, ali, prc…

1 Like

Mnogi koje poznajem su digli ruke od serije. Ne mogu da ih nabedim vazdan da se vrate :joy: Jedan stao na četvrtoj epizodi, jedva pregurao treću i na početak četvrte ugasio. Dva drugara takođe batalili, drugarica isto stala na četvrtoj i ne vraća joj se nazad. Kažu da im je mnogo spora i dosadna. Niko od njih nije igrao igru. Ja odgledao zadnju epizodu i onako konačan sud o seriji i ocena 7,5/10.

Super stvar mi je štp su vraćali glimce iz same igre, u zadnjoj epizodi na početku je “prava” Ellie iz igre.

3 Likes

Da da bese “pravi” i Ellie i Joel su u poslednjoj epizodi. Nisam je jos pogledao. I oko mene su svi digli ruke, na moto, odgledacu kada sve izadje.

2 Likes

Ja sve “ozbiljnije” serije gledam tako, ako ima do 10tak epizoda ceka se da izadje cela sezona i onda u jednom danu se sve pogledam :flushed:

1 Like

Izašlo je sve, 9 epizoda u sezoni. Ne mogu da se otrgnem utisku da je hbo štedeo sredstva na ovu seriju i da se nisu baš isprsili koliko mogu. Gluma je super, efekti su kul, grad je odlično odrađen, clickeri su isto super urađeni (cela dva komada koliko ih je bilo…) Ali nedostatak akcije i zaraženih čini seriju jako sporom, a s druge strane seriji tačno fale još dve do tri epizode jer mi je ovako zbrazana. Znači spora, a zbrzana :joy: Mogli su neke kaskadere da ubace za neke akcione scene makar, šta god. 5. epizoda je pokazala da to može da bude kako treba. Ali to je i najviše akcije što sam video u seriji nažalost. Čak i poslednji obračun je nekako smućen i zbrzan. Uostalom, neću da kvarim utiske nekom. Ovo je moje mišljenje i ne mora da bude tvoje. :grinning: Procenićeš sam kako ti je legla. Ja ću za koji mesec tamo možda opet da je obrnem u cugu i da vidim kako će da mi legne tada.

E da, a lik koji daje glas Joel-u je u 8. epizodi, a Ellie je u 9. :slight_smile:

1 Like

E onda 2 epizode nisam gledao. :grin:
Inace ova gore je Laura Bailey, sto daje Abby glas u igrama, ako neko ne zna. Tako da su i nju ugurali. :grin:

1 Like

https://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2023&mm=03&dd=19&nav_id=2305140

Ova Abby da omaši nekog s ovom podlakticom, taj neko dobije kijavicu od promaje. :joy:

Pet u glavu :joy:

3 Likes

Apel moderaciji da uvede sad smiley, nema smisla stvarno. :frowning:

Auu 100% koja kombinacija. Top bi bili.
Upravo mi je ova slika jos srozala ocenu serije :grimacing: