Jel to u poslednjoj epizodi?
Bas dugo nisam igrao igru pa sam zaboravio.
Ja juce odgledao 5, svaka je remek delo.
Ne secam se u igri Billa i Franka i njihove price, tako da mi je 3. epizoda bila nova, uopste ne mogu toga da se setim u igri.
Jel to u poslednjoj epizodi?
Bas dugo nisam igrao igru pa sam zaboravio.
Ja juce odgledao 5, svaka je remek delo.
Ne secam se u igri Billa i Franka i njihove price, tako da mi je 3. epizoda bila nova, uopste ne mogu toga da se setim u igri.
Izgleda su ostavili za kraj
Pa da pisali smo o tome, svima koji su igrali igru je zao za Bila i Eli sto nisu imali svoje momente, al da, njih dvojica jesu to sto jesu ali je u seriji drugacije prikazano, sira slika. Mislim da su Franka nasli u kuci obesenog jer je bio inficiran ( tu je scena sa autom gde pokusavaju da ga upale i napadaju ih zombi ) Eli sa gej stripom u autu sto je ukrala od Bila itd, sve ima smisla.
Meni je serija bas mocna, cak i prosla epizoda koja je iz DLC ( koji nisam igrao )
Ali definitivno treba sacekati sve i gledati u dahu. Veliki promasaj seckanje.
Koliko jos ima epizoda?
8 ima samo jos jedna do kraja.
U igri odes po kola i pricu saznas malo iz dijaloga malo iz oprostajnog pisma.
Na to oprostajno sam mislio
Dobro je, nisam jedini
edit: @jahalang0112 evo ako mi veruješ, ja ne znam Halo da ti prepričam sad, a svaku sam igru prešao po 10x osim 5 i Infinite
Au koji ste vi ljubitelji onda… ccc.
Ja se secam u nekim igricama svakog dijaloga posle 20-30god
To nema veze sa tim, samo jednostavno brzo zaboravljam takve stvari, posebno igre+filmove/serije
Ja ove novije bezlicne filmove. Ali neke koje volim go pamtim.
Jebote, odgledah 8. epizoda juce i danas. Sad cekam poslednju.
Ne postoji emotivnija prica od ove po mom ukusu, apsolutno remek delo.
Odabrali su glumce nije moglo bolje, sve je navrhunskom nivou.
Celu mi seriju knedla u grlu, rasplakah se na kraju jebem ti sunce da mi je neko pricao
111111/10 ocena!
Paaa, ovo je subjektivno Priča je kul i dobro je urađeno sve ali da mi je najemotivnije - nije mi ni blizu.
Inače ubacili i lika koji je dao glas Joel-u u igri, Troy Baker-a. Glumi desnu ruku od ovog “negativca” u 8. epizodi. I pojavljuje se ona trudna likuša iz drugog dela igre, koja je dala glas i Alloy takođe. Mislim da je to ona, glas i faca isti kao u drugom delu.
Evo dopunio sam sam sebe
U mom univerzumu ovo je najbolja priča, odnosno najbolje napisana da budem još precizniji.
Priča je dobra, nema šta. Mene zanima najviše kako će da odrade drugu sezonu i na šta će to da liči
Druga treba da bude mnogo krvavija od prve.
Ne mora da znači, ni prva nisu eksplozije, zombiji molotovljevi kokteli, dizanje u vazduh…
Nego baš sve karte na odnos Ellie i Joela.
Nego aj pre nego što se dohvatimo S2 da stanemo, znam da si ti jako voleo S2 a ja bio besan kao ris kad je igra izašla.
Da ne otvaramo pandorinu kutiju
Ja sam to rekao za igricu. Toliko mi je bila emotivna ali drugi deo. Bas me spucao.
Zombi smaraci su tu potpuno nevazna stavka. Samo ikebana.
Ne znam da li sam pisao negde, ali You 4. sezona, malo ispala razocarenje, medjutim postala je bolja kako epizode odmicu.
Iako je radnja uvrnuto glupkasta, poenta je u unutrasnjem monologu (koji se, valjda, zove solilokvij) glavnog lika koji je dobro napisan, i relativno zanimljivim - iako ne preterano - karakterima britanskog dzet seta.
Ovo je prilican otklon od moralno ambiguozne figure sociopate iz prethodne 3 sezone, ali u sustini njegova transformacija u coveka koji zeli da ostavi proslost i ucini nesto dobro jeste ipak nekakva logicna progresija.
U svakom slucaju, bolje je od vecine SF sranja o kojima se ovde prica.