Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Jel to u poslednjoj epizodi?
Bas dugo nisam igrao igru pa sam zaboravio.

Ja juce odgledao 5, svaka je remek delo.
Ne secam se u igri Billa i Franka i njihove price, tako da mi je 3. epizoda bila nova, uopste ne mogu toga da se setim u igri.

1 Like

Izgleda su ostavili za kraj :slight_smile:
Pa da pisali smo o tome, svima koji su igrali igru je zao za Bila i Eli sto nisu imali svoje momente, al da, njih dvojica jesu to sto jesu ali je u seriji drugacije prikazano, sira slika. Mislim da su Franka nasli u kuci obesenog jer je bio inficiran ( tu je scena sa autom gde pokusavaju da ga upale i napadaju ih zombi ) Eli sa gej stripom u autu sto je ukrala od Bila itd, sve ima smisla.
Meni je serija bas mocna, cak i prosla epizoda koja je iz DLC ( koji nisam igrao )

1 Like

Ali definitivno treba sacekati sve i gledati u dahu. Veliki promasaj seckanje.

Koliko jos ima epizoda?

8 ima samo jos jedna do kraja.

1 Like

U igri odes po kola i pricu saznas malo iz dijaloga malo iz oprostajnog pisma.

Na to oprostajno sam mislio

1 Like

Dobro je, nisam jedini

edit: @jahalang0112 evo ako mi veruješ, ja ne znam Halo da ti prepričam sad, a svaku sam igru prešao po 10x osim 5 i Infinite :grin:

1 Like

Au koji ste vi ljubitelji onda… ccc.
Ja se secam u nekim igricama svakog dijaloga posle 20-30god

To nema veze sa tim, samo jednostavno brzo zaboravljam takve stvari, posebno igre+filmove/serije

Ja ove novije bezlicne filmove. Ali neke koje volim go pamtim.

1 Like

Jebote, odgledah 8. epizoda juce i danas. Sad cekam poslednju.
Ne postoji emotivnija prica od ove po mom ukusu, apsolutno remek delo.
Odabrali su glumce nije moglo bolje, sve je navrhunskom nivou.
Celu mi seriju knedla u grlu, rasplakah se na kraju jebem ti sunce da mi je neko pricao :smiley::heart_hands::blue_heart:

111111/10 ocena!

2 Likes

Paaa, ovo je subjektivno :joy: Priča je kul i dobro je urađeno sve ali da mi je najemotivnije - nije mi ni blizu. :smiley:
Inače ubacili i lika koji je dao glas Joel-u u igri, Troy Baker-a. Glumi desnu ruku od ovog “negativca” u 8. epizodi. I pojavljuje se ona trudna likuša iz drugog dela igre, koja je dala glas i Alloy takođe. Mislim da je to ona, glas i faca isti kao u drugom delu. :thinking:

1 Like

Evo dopunio sam sam sebe :smiley:

U mom univerzumu ovo je najbolja priča, odnosno najbolje napisana da budem još precizniji.

2 Likes

Priča je dobra, nema šta. :smiley: Mene zanima najviše kako će da odrade drugu sezonu i na šta će to da liči :smiley: Druga treba da bude mnogo krvavija od prve.

Ne mora da znači, ni prva nisu eksplozije, zombiji molotovljevi kokteli, dizanje u vazduh…
Nego baš sve karte na odnos Ellie i Joela.

Nego aj pre nego što se dohvatimo S2 da stanemo, znam da si ti jako voleo S2 a ja bio besan kao ris kad je igra izašla.
Da ne otvaramo pandorinu kutiju :joy:

1 Like

Op op op Duffer brothers+Death note :exploding_head:

Ja sam to rekao za igricu. Toliko mi je bila emotivna ali drugi deo. Bas me spucao.
Zombi smaraci su tu potpuno nevazna stavka. Samo ikebana.

1 Like

Ne znam da li sam pisao negde, ali You 4. sezona, malo ispala razocarenje, medjutim postala je bolja kako epizode odmicu.

Iako je radnja uvrnuto glupkasta, poenta je u unutrasnjem monologu (koji se, valjda, zove solilokvij) glavnog lika koji je dobro napisan, i relativno zanimljivim - iako ne preterano - karakterima britanskog dzet seta.

Ovo je prilican otklon od moralno ambiguozne figure sociopate iz prethodne 3 sezone, ali u sustini njegova transformacija u coveka koji zeli da ostavi proslost i ucini nesto dobro jeste ipak nekakva logicna progresija.

U svakom slucaju, bolje je od vecine SF sranja o kojima se ovde prica.

1 Like

1 Like