Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Aha, left behind, znao sam :smiley:

1 Like

Na stranu ta neprekidna propaganda tih “vrednosti” koja postaje bas usiljena.
Nije to problem serije.
Problem seeije je potpuno neiskoriscen potencijal.
Potpuno protracena odlicna prilika. Toliko toga ima jos da se prikaze i vidi. Prosto steta.

Rekoh ja…

Ne znam da li je neko gledao. Ne znam kako ni zasto sam pogledao celu sezonu.
Ali ja nisam video nista depresivnije i bolesnije skoro.

IMDb: : Tales from the Loop

1 Like

Odgledao sam dve ili tri epizode, nikako dalje da odgledam. Defitivno nije za svakog. Serija je bazirana na istoimenom Tabletop RPG.

Ja nista ludje nisam gledao. Ne znam gde i u sta da ovo svrstam :thinking::exploding_head:

E, super je serija.

Bolesne su zapravo neke povrsne sitcom koje se ne bave ozbiljnim egzistencijalnim pitanjima… smeju se i tapsu na neke glupe sale. Razmisli o tome.

1 Like

Ma jesam, kazem celu sam je pogledao. Ali ceo set mi je toliko depresivan da bi mi bukvalno trebao RTS dnevnik da me posle razveseli.
Bas mi je cudna serija. Ali me interesovala pa sam pogledao sve.

Ne znam da li je bila popularna serija, ali ima i Tales from the Flood, koji je nastavak i potencijalno još više wtf.

Ja sam pre deset godina uradio Kickstarter za obe knjige. Simon Stalenhag je bog umetnik.

U vezi teme, druga sezona Hacks je još bolja od prve.

Bice da sam lud ali cu pogledati i to :grin:

Mislio sam na RPG, ne znam da li je serija dobila nastavak. Sad sam video da se ipak zove Things from the Flood.

@robotnjik nameravam na leto da organizujem jednu kampanju u Tales from the Loop. Deluje kao da može biti zabavno. Neke od slika su baš kul i izazivaju maštu. Zato sam i mislio da odgledam seriju, za inspiraciju.

Kad smo kod serija koje su inspirisane od RPG, ima 30 Monedas. Serija je bazirana na Call of Cthulhu kampanjama koje je režiser imao sa svojom ekipom. Stigao sam do pola, za sad nije loše.

Steta sto nema serija onda. Ocekivao sam u seriji neko objasnjenje za tu neku ciberpunk pricu. Neki SF uredjaji u 70tim godinama. Totalno suludo. Ali nikakvo objasnjenje.

Sinoć završio 1923, pre toga odgledao Yellowstone i 1883… Ko će sad dočekati nove epizode. :roll_eyes:

1 Like

Sto bi rekli, znaju kada imaju nešto dobro i zato doze idu na kašičicu :grin:
B92: Stiže nova sezona serije “True detective”: Džodi Foster se vraća na male ekrane VIDEO

http://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=268&yyyy=2023&mm=03&dd=03&nav_id=2296201

1 Like

Ti si bre retrogradan. Nista ne znas. Bice fluidni. :wink:
Probudi se kao seka, oko podne je bata, oko veceri resi da bude frizider, legne kao motokultivator. Sutra ujutro bude panda :partying_face:

Počela treća sezona Mandalorijanca a usput i Google je napravio dobru zezanciju

1 Like

Poceo sam da gledam TLoU danas, odgledao 5 epizoda.
Remek delo, kao i story u igri.
Hvala naughty dog na ovome, svaki put mi knedla u grlu dok igram, a evo sad i gledam.
Masterpiece :pray:t3:

3 Likes

Slazem se, ja svaki ponedeljak cim ustanem i nemam nekih vecih obaveza po gradu, prvo odgledam epizodu pa dorucak. Fantazija kako je odradjena serija, svakako ono sto cekam je scena sa zirafama opet :slight_smile: