Vasa najocekivanije igra?

Moja najocekivanija igra je svakako 7ca, naravno na lotou :slight_smile: naravno da dobijem barem 250k evrica :slight_smile:

Gears od War 3 :slight_smile:

Uncharted 3.

Od ovih igara koje izlaze u narednih par meseci to su, naravno, AC Revelations i COD Modern Warfare 3 (pa ne stoji mi ovaj signature dole bez veze). Ali igra koju cekam vec godinama je Thief 4 (poznata i pod nazivom Thi4f) a koliko mi se cini cekacu je bar jos par godina, ako uopste i izadje. Cisto da imate predstavu koliko dugo cekam, prethodni deo, Thief 3 Deadly Shadows je izasao 2004 godine!

E ovo je sad malo tesko pitanje…

Svakako to su ekluzive za Xbox 360 - Gears of War 3 i PS3 - Uncharted 3 ali sto se tice multiplatformskih igara hmmm. Mnogo jako dobrih igara izlazi u sledecih par mjeseci ako i pocetkom 2012.

Evo par komada koje ocekujem kao i razlog zasto :

1. Darksiders 2 - :slight_smile: sve vam je jasno
  2. Mass Effect 3 - da zavrsim s onim vanzemaljskim akrapima
  3. BF 3 - Frostbite engine 3
  4. Silent Hill HD Collection - klasika
  5. Rage - dugo ocekivana igra s jakom medijskom i marketinskom kampanjom pa da vidim i to mada id pravi dobre engine pa…
  6. Froza 4 - nisam neki ljubitelj trka ali ovo je samo da se zapuse usta onima sto vozaju GT5
  7. Batman Arkham City - odusevio me Asylum (mislim na igru) a i u ovoj igri se pojavljuje tj. pozajmljuje glas jedna srpskinja
  8. Postal III - :smiley:
  9. Silent Hill Downpour - da vidim da li se kvalitet nastavlja ili ga pretvaraju u FPS koji ima vendor-a kad zafali metaka
  10. Skyrim - ova igra ce, svakako, zazivjeti zbog svojih predhodnika ali da je to ā€œono nestaā€ vidjecemo. Nadam se da nece biti Gothic sudbine
  11. Assassin’s Creed: Revelations - i ovo postaje muzenje para al’ mozda grijesim… Vidjecemo da li se radi o kvalitetu ili kvantitetu
  12. MGS HD Collection - mislim sta reci…
  13. STALKER 2
  14. BioShock: Infinite - ahhh
  15. Metro: Last Light
  16. MGS Rising

I to je to… odprilike do ocekujem do marta 2012 :smiley: Nisam nestao puno, zar ne?

uz vecinu ovih igara slazem se sa Thief serijalom koji me je odusevio kad se pojavio ali na spisak bih za sebe dodao jos samo Star Wars the Old Republic koji, posto je preorder poceo, ce nadam se pojaviti do leta 2012

moj izbor mass effect 3 definitivno,ac revelations i batman arkham city.sve u svemu morace pare na stranu za novo flesovanje :smiley:

Gears of war 3,Assassins Creed Revelations…da ne nabrajam vise jel bi se sve svodilo na predhodnike.

Danas na PS3-u nakon Ŕto sam preŔao Uncharted 2 sam probao AC Revelations MP betu i mogu samo da kažem da je očajan matchmaking. Nisam uspeo da se konektujem ni na jednu partiju. :nono:

Auh, u AC:B je na PS3 bio dosta bolji matchmaking nego na PS3. Could it be…
Inace, ocekujem epske zavrsetke fransize Mass Effecta i Gears of Wara, a tu je i FF XIII-2 mada koji nije zavrsetak.

Mass Efect 3 i Batman Arkham City… Eventualno Sonic Generations…

P.S. I naravno Shenmue 3 lol

Au druze, pa ti cekas jos vise nego ja (Thief 4). A kako stvari stoje sa Shenmue 3 mrka kapa da ce igra videti svetlo dana.

Sad si me totalno zbunio. :smiley:
Prvih nekoliko nedelja u Brotherhood-u sam mogao da nađem partije bez nekih velikih opterećenja, ali nakon mesec dana nisam mogao da se konektujem ni na jednu partiju. Ubisoft bi trebao sam da se baci na singleplayer kampanje jer su praktično nesposobni da naprave korektan multiplayer mod…

E to je po meni najiskivanija igra ikada, ali najozbiljnije. Drugi deo sam presao sto puta, i jedna od najzabavnijih igara ikada, trojka ce da pokida. :wink: Jedino se ne zna kada ce izaci. :confused:

Koji sam ja car :smiley: Htedoh reci da je matchmaking na PS3 bio bolji nego na 360, barem dok sam ja imao PS3. Cekamo u vrh glave 2 minuta partiju, a na Xboxu smo cekali do 15 a nekad nismo ni dobili partiju.

HAhaha nisi jedini brate ,ali necu u of topic.