Koja vem je najocekivanija igra? Nije bitno da li je ove godine, sledece ili za 10? Mozete navesti i vise ako hocete? Naravno i zasto vam je najocekivanija?
Meni je Assassins Creed 2. Bez obzira makar izbacili igru za game boy kupio bi je zbog price. Presao sam ac nekih 15 puta ili vise i bez obzira sta ovi na ign-u lupaju. Igra nije jednolicna ako se covek udubi u pricu, skace po gradu, i trazi drugacije puteve za ubistva. Prica je genijalna i jedva cekam da vidim sta ce biti sa ovim templarima. Jos je Leonardo da Vinci master Ezia i pravi mu oruzija i gadgete. Naj bolja stvar je verovatno dupli silent blade. Kad sam video da moze da se skoci sa zgrade i zabiju silent bladeovi 2. u lobanju nisam verovao. Ubacili su i mogucnost oduzimanja oruzija od templara tako da se i ona mogu koristiti. Nema sta hit godine
Jos neke igre bi bile Gears 3, SC: Conviction, Borderlands i jos neke manje vise.
ALAN WAKE!!!
Zato sto znam da ce biti savrseno i zato sto mnogo volim Max Payne.
CASTLEVANIA : LORDS OF SHADOW
Zato sto mi deluje totalno moj fazon.Cak ga mnogo vies ocekujem od meni licno veoma dragog God of War-a.A i Kojima tu nesto petlja znaci ocekujem vrhunsku pricu.Mislim da ce ovo biti jedna od ogara koje ce da obeleze ovu generaciju konzola.
MAFIA II
Zato sto volim film kum.
HALO3: ODST
Zato sto mi se iz nekog razloga svidja mi se halo fazon a odst izgleda odlicno a tu je i totalno novi poboljsani multiplayer.
METAL GEAR SOLID:RISING
Zato sto je MGS zaista dobar seriljal.
A i zato sto Gears of War III cekam opusteno jos se nisam zasitio 2-ke ima veremena za treci deo.
Ima tu jos interesantnih stvari ali ovo mi je trenutno prioritetno.
Ti vidi kako je najbolje za forum…Jos jednom se izvinjavam sto sam postavio odjednom 10 thread-ova, ali stvarno, od veceras mi komp nece biti dostupan…
Nisu zaboravili, kad sam presao igru trazio sam svugde na netu da li ce biti ista od nastavka jer mi se jako svidela igra ali nista. Skoro sam isto trazio i nista. Steta posto je super odradjena igra iako su vecini ljudi nije svidela.
Rekli su da ce samo deo igre biti za Natal.
Natal je za mene jedna od najvecih gluposti koje se moglo dogoditi za Xbox 360…Decenijama su se igre igrale sa Gamepadovima/joysticima.
Zasto su to morali da nam oduzmu, umesto da igramo igre kako treba…
Oni ocekuju da skacemo ko ludaci i pravimo budale od sebe ispred televizora…
Ajde da zamislimo nekoga kako prolazi pored necije kuce i vidi nekoga kako skace ko ludak ispred svojeg televizora…
Besmislena glupost…
Wikipedia:
“Project Natal will reportedly also serve as the basis for a “new” Xbox 360.”
E to je za mene oznacenje da se prblizava kraj Video igrama…
Ovo je E.T 20. veka.
Kako ce mi biti drago kada ce se neko povrediti ili kad se nesto lose bude dogodilo u vezi Natala…I svi zname da ce se nesto dogoditi pre ili kasnije…
Kako cu se tada jako smejati.