Vasa najocekivanije igra?

Jedva cekam :smiley:

E ne mogu da verujem. Bas si pokvaren :smiley: Nisam video ovaj trailer i odlican je. Sad sam se napalio jos vise na igru ako je to uopste moguce.

PS: Muzika u traileru je zesci Pimp :smiley:

:smiley: :smiley: :smiley:

Nenormalno iscekivanje :smiley:

Evo jos malo da promovisem igru iako je to potpuno bespotrebno…makar malo da placemo dok cekamo :smiley:

OMFG :eek: Da bog ima ime zvao bi se Assassins Creed, garantujem :eek:

Ljudi sto je ovo dobrooooooooooo. :slight_smile:

Da, nisam u zivotu zeleo neku igri kao ovu. Ako ovo nije cista 10ka onda treba streljati ove sto prave recenzije :smiley:

Sve u igri izgleda perfektno. Dodali su toliko novog da je neverovatno. Nisam uopste ocekivao da ce ovako biti. Ja sam mislio kao bice malo bolja grafika, noo okruzenje i to je to ali ovo je fenomenalno. Sta reci osim respect za Ubiosft Montreal :):):slight_smile:

LOL :smiley: Stvarno cista desetka :smiley: jedina mana je sto jos uvek nije izasla :smiley: :smiley: :smiley:

DragonAge:Origins:D

Assassins Creed 2

Castlevania:lords of shadow

To je moj top 3:D

Bila je tema.:smiley:

Ja Turtle je napravih.

Trenutno u top 3 idu:
BF:BC 2
MW2
i mozda Blur, ali videcemo jos…

BF:BC 2 takodje.
Assassins’s Creed 2
Castlevania:Lords of Shadow-videcemo da ne bude ko sa nasim dobrim starim Duke-om.:frowning:

Ne znam koliko ste znali da ce biti i kocije. To sam cekao dugo. U gun-u nisu bile da ih vozis. Naprimer u Bib-u si seo na njih, ali xbox je vozio. I evo sada napokon ono sto sam trazio.

(Oprotstite ima igra za PS2 Shadow of Rome u kojoj ima trke sa kocijama( najbolja igra))

Da videlo se kad vozi i visi na kocijama jos u prvim trailerima… misim sa reci… nema sta nema u ovoj igri… legenda

Star wars the force unleashed 3,ali ko zna da li ce se pojaviti i kad i god of war za xbox ako i nas bog pogleda …
Kad izadje mass effect 3 jvalja mi se neko padanje ispita :D…

E pa svaka ti cast de nadje ovu temu staru jos od 2009 :rock:

Inace kad smo vec kod teme,evo i sta ja cekam:

ME3 - retko koja igra je ostavila tako dobar utisak na mene[a nema ih mnogo]
Batman: Arkham City - realno i nisam neki ljubitelj takvih igara,ali arkham asylum me je odusevio.Mapa je 3-4x veca nego u prvom delu i po onome sto sam video zasluzuje da bude na listi igara koje bih uzeo da nisam pirat:ninja:
BioShock Infinite - nezna se mnogo o igri,ali po onome sto sam video,razlikuje se od prva dva dela posto se desava pod oblacima i bas me zanima sta ce jos inovativno ubaciti u igri.

Bice update-ovana lista igara,ovo mi nekako prvo pada napamet,dok AC:R,BF3,Skrym ce biti isto sjajne igre,ali nekako nije mi to to.

Forza Motorsport 4, FIFA 12, Skyrim, ME3. Pa sve ostalo.

Battlefield 3,Assassins creed revelations,Skyrim,Rage,Batman: Arkham City…uf mnogo toga :stuck_out_tongue:

Gears of War III, Modern Warfare 3, Battlefield 3, Halo: Combat Evolved Anniversary, Skyrim, AC: Revelations, FIFA 12. Uf velika je lista, a treba ih se svih setiti. :smiley:

Rage, i naravno Gearsi! Puna kapa za mene!!!
E i da, svaka čast za “iskopavanje” teme…

Skyrim ovde godine, Mass effect 3 inace :slight_smile: