Imaš dole tracking pa namesti mute.
Evo i ja ću.
Imaš dole tracking pa namesti mute.
Evo i ja ću.
Hahaha robotnjik popustio u Kuwaitu, 5 dnevnih molitvi 
Ma fora je sto i ja zelim vakcinu i da zavrsimo ovu agoniju.
Ali ne da budem zamorce.
43 novih poruka u ovoj temi hahaha. Samo sam premotao 
Ovo sto vi pisete nema veze sa temom…
Meni je samo neverovatno da se planira vakcinacija tolikog broja ljudu, a da je vakcina nebezbedna, po Marku opasnija od same korone 
Ispasce da te prozivam ali ne mogu da ne zapazim sa kakvim se zarom boris za svoje stavove, a ocigledno se u sve razumes. Tvoja borba protiv androida i vakcine je za divljenje 
Ja to nisam rekao, nemoj da.lazes. malo bolje citaj. Moja jedina briga je sto nemaju blage veze ni sta daju ni zasto. Ni koji su efekti ni koliko dugo drzi. Suvise mnogo nepoznatih u jednacini da bi dobio iole normalno resenje.
Nista drugo. Ja bih srecan bio da je sve ok primimo.i aj zdravo, odo ja na more.
Aj odmori malo zasluzio si 
Pa ok,ali nemoj da lazes da samrekao sto nisam.
Rekao bih da nam je ovo veci problem.
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2021&mm=01&dd=18&nav_id=1797213
@marko_gts stavi prozivke “na mute” i rešeno , pusti ih 
Ne sekiram se, malo nas je ovde. Meni je sve to ok. Ja to.smatram drugim stavom, pogledom, misljenjem.
Cudan smo mi narod zato i jeste ovde u drzavi takvo stanje. Sve je na krv i noz. Sve je i svi su ili si samnom ili si protiv mene i moj neprijatelj.
Od politike pa do ovakvih ispada ovde.
Ja npr nikoga ne prozivam sto ne misli kao ja.
Postujem sve ovde ma da mozda neki to i ne zasluzuju.
Samo ako neko.misli drugacije nije moj neprijatelj i ne izvrgavam ga ruglu.
Ali vecina ne moze da izadje iz te “kutije”
Pa ja se ne slazem u vecini stvari ni sa jednim mojim drugarom. Ali se volimo i postujemo.
Nikako ne bih mutirao nikoga ovde.
Ako neko vredja ok, njegova stvar. A i ljudi smo, moze i da se promeni misljenje, nekad vremenom nekad argumentima. Nije to sramota.
Sramota je biti zadrt i ne slusati nista.
Pišem ovaj komentar jer je važno učestvovati.
Cekaj znaci stariji imaju varijantu da ne prime vakcinu i da rizikuju da se zaraze od korone?
Ili mogu da prime vakcinu i rizikuju da umru od vakcine?
Deluje mi da je ovo njima bezizlazna situacija, jednostavno se moraju kockati.
Moraju izabrati jedno od ova dva.
Ne mogu da podrzim ljude koji su protiv vakcine ako ne nude ni jedno resenje osim ‘cekanja’.
I sta sad treba umreti od korone?
Ne kapiram vas.
Verovatno moraju strozije da se postuju preporuke kod bas osetljivih ljudi.
Nema čekanja, vakcinišeš se i moliš se, pisali smo gore, cak su neki i slikovito preporučili molitvu i mazanje uljem ![]()
Ljudi boziji, ukljucite mozak malo.
Kakva crna vakcina, da li ste normalni? Navedite jednu vakcinu koja je ovom brzinom napravljena, “testirana”, i vazi za sigurnu?
Nece niko umreti jer nije vakcinisan, a itekako postoji mogucnost da bude obrnuto. Po prvi put se radi sa RNK vakcinama. Prave zamorcice od nas za testiranje. Mozda nema trenutno posledica vakcine, ali postoji VELIKA mogucnost da bude posle. Edukujte se malo o ovome, ne slusajte mainstream medije. Zar je toliko tesko?
Ako im je toliko stalo do ljudi sto ne naprave lek i vakcinu za teske bolesti poput side, raka itd?
A ako su vec toliko dobri i pouzdani to ne bi bio problem.
Zivimo u bolesnom vremenu gde nikome ne da ne mozes nego ne smes da verujes.
Ovim pokazuju kakvu moc imaju.
Najgore sto se zamlacujemo medjusobnim napadanjima a mi smo bre obicni smrtnici bednici koji pojma nemamo sta se dogadja. Niti mozemo niti cemo znati. I to koja god da je tema u pitanju.
Da li je nesto dobro ili ne i obrnuto.
A sta da kazes ljudima koji su izgubili oca ili majku od korone?
Kako da njih ubedis da vakcina ne valja?
Ja razumem to vase ‘vakcina ubija’ ali sta onda?
Pustiti da vas ubije korona?
Ne kapiram
Vidi, sva ova diskusija postaje smešna, ali, generalno mala je razlika izmedju onih sto veruju i ne veruju u vakcinu.
Pre svega i oni sto veruju i oni sto ne veruju u vakcinu imaju isto saznanje - “vakcina je ispitana i dobra je, deluje”.
Razlika postoji jedino u tome sto mi koji nismo za OVE vakcine je ta sto mi postavljamo pitanje: “ko je ispitao vakcine i kako su ispitane? Ko su ljudi na kojima je vrseno ispitivanje? Da li ima nezeljenog dejstva?”
I zbog toga sto mi ovde na forumu ismevani od strane pojedinaca koji to pitanje nikada nisu postavili. Ko je u pravu procenite sami i sami odlucite o svom zivotu. Pravo na izbor, sloboda, je jedino sto nam je ostalo u ovo ludo vreme.
Ja verujem u vakcine ali ne i u ovu. Nismo mi svi glupi, pricalo se i o mmr vakcini koja izaziva autizam pa sam ja deci svakako dao vakcinu jer niko nije dokazao da izaziva autizam. Vodim se cinjenicama i dokazima, uvek sam za lek pre nego za bolest, nazalost, izgleda da se vecina vodi principima krda i daj šta daš.
Bilo koji Lek koji kupite , otvorite i pise vam sve, od nezeljenih dejstava do upozorenja i td i td, dok za ovu vakcinu moras da se “odreknes odgovornosti proizvodjaca”!!! Razume li neko od vas koji ste nakljukani, kako rece jednom neko, ili ne?