Uncharted: Legacy of Thieves Collection Trailer PS5/PC

1 Like

Ko je ono lepo rekao da ce da upakuju i naplate tih 60 fps-a?

3 Likes

Uncharted 4 remasterovan za ps5.

disappointed come on GIF

2 Likes

Uncharted da igram ponovo me slabo zanima. Lost Legacy bih rado probao ako ne bude skup.

Koliko li će da koÅ”ta ovaj upgrade za ps5

10e ako sam dobro shvatio svi apgrejdi ubuduce (ukoliko vec nisu free)

1 Like

Dal ce vaziti upgrade za igru na PS plusu :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ne bi trebalo da ima veze odakle si je nabavio. :thinking:

1 Like

Mislim da je FF7 imao ovaj slucaj. Nisi dobijao free PS5 upgrade ako si igru dobio kroz PS+.

Nema sta da mislis, upgrade se nije odnosio na igre dobijene kroz ps plus pa sam siguran da ce ista prica ostati i na dalje.

Nije ni bilo puno primera, jedina igra za koju se mogu setiti da je dobila upgrade i da su je delili uz PS+. :rofl:

1 Like

I to je tacno :joy: nema sile da Sony da free upgrade. Bice simbolicna cena za upgrade :grinning:

FF VII mozda i nije dobar primer jer je to bilo pre ā€œskandalaā€ sa Horizon apgrejdom i promene cenovne politike za apgrejde, tako da verujem da ce omoguciti 10e za Plus verziju, Dzim R. je jasno rekao da ce sve PS4 igre imati upgrade na PS5 za 10e. Moze se desiti da bude i besplatan.

Mislis da je bolje da ā€œpotrcimā€ i kupim Uncharted LL (ps4) pa neka cuti igra do releasa PS5 verzije, odnosno upgrade-a?

1 Like

Sacekas, vidis kakva je situacija i onda odlucis. Ovako unapred lupati glavu nema puno smisla. :smiley:

1 Like

Pa ne bi me čudilo da original verizju samo povuku sa store-a i da ostave samo ove skuplje verzije kao Å”to su uradili sa GoT valjda. A naplaćivati 10 dolara za veći fps je smeÅ”no i tužno u isto vreme. Toliko su jadni

1 Like

Ali im prolazi :slight_smile: komsija uzeo pre neko vreme PS5 i GoT na disku za PS4. Presao igru i zove me pre neki dan da mu ubacim 25Ā£ na nalog. Hoce da nadogradi GoT na directors cut. Mozda jesu bezobrazni ali im to sve ocigledno lepo prolazi a lova samo kaplje.

Pa prolazi za fanbojeve koji pravdaju svaki njihov potez. Čitam komentare za Horizon fijasko koji su napravili i prvi komentar glasi ā€œI got ps5 so i donā€™t careā€. Kao korisnik opljuvaću čiju god stranu kada se ciganiÅ”u ovako, stvarno me ne zanima da li je Ms i Sony. Ali ta Sony populacija koju vidim u komentarima na Gamespot-u, to je klasa za sebe. :smiley: Toksični su do besvesti. :smiley: Ni jedan validan argument da iznesu nego se svodi na to ā€œDude, if You dont have 10 bucks to pay for upgrade, than go and play Robloxā€. 10 dolara nije problem, ali je problem to Å”to su ljude ubedili da je to dobra stvar Å”to oni samo otključaju fps (jer izbacuju igru i za pc) i to je to. Uostalom, sad kad razmislim i nek Å”iÅ”aju takve likove. :smiley: Ja ću da ih pljujem dokle god ne isprave to ciganisanje kojim se bave. Nije kao da je njima bitno ali eto :joy:

5 Likes

Directors cut je preradjena PS5 nativna aplikacija, sadrzi novo ostrvo, preradili su sve cutscene za japanski, mehaniku ucitavanja, i dodali podrsku za haptic (koja nije samo drmusanje). To nesto kosta jer zahteva i neki rad developera, nije samo otkljucan fps, i naravno da ce da naplateā€¦

Pitanje cene je vec drugo. Ja sam se zeznuo jer nisam znao da je preorder 10$ jeftiniji, ovako 30$ mi je malkice skupo, narocito uzimajuci u obzir da je guest nalog, nosilac nepoznat pa ne moze ni da se deli, skupi su psn kodoviā€¦

A 60 fps ne kosta bas nista. Ja igram GoT u 60 fps-a na PS5 kroz BC, potpuno besplatno. Nije tacno da su u ovom slucaju naplatili 60fps unlock. Nisu morali ni da ga otkljucaju, mogli su komotno da ostave 30 fps-a jer niko nije duzan da poklanja nista besplatno i dirinci za razmazene gamere (pa makar to bila samo izmena tri linije koda, treba to istestirati, odvojiti neko vreme).

Slepacko pravdanje gramzivosti ne podrzavam, ali ni slepacko pljuvanje tamo gde nema smisla.

Najveci fail su 70$ cene za next gen, pored nedostupnih konzola, ali eto, i to je proslo nekako. Na zalost, sve poskupljuje pa i igre. I da, svodi se na to ko te j. ako si siromasan i cuveno Robotnjikovo ā€œniko te ne tera ako necesā€. Mozemo da masemo rukama i besnimo ali to nas nece daleko odvesti.

1 Like

Ja sam uzeo director-s cut za ps4 i igram na ps5. Sasvim korektno sam prosao, podelili smo po 10ā‚¬ sa gost nalogom i to je to. Vidim da mogu za jos 10ā‚¬ da kupim i ps5 update ali upitno je da li mi je to potrebno uopste.