imam ja ali ga trenutno igra drugar,pa ako hoces da sacekas neko vreme…
Koliko otprilike? Ja bi poceo za mozda tri dana, eventualno cetiri
Imas PM
Bolest. Koliko mi je drago zbog Uncharteda toliko mi se ne svidja daje podsticaj mikrotransakcijama. I sada ako bi sledeca ND igra bila multipejer only da li bi mogli da ih krivimo za to?
Poceo sam i ja da igram Uncharted 4 (hvala padawan!). Za sada sam samo zagrebao po povrsini igre, usao sam u chapter 6. Prvi chapteri su puni ekspozicije, primjecujem da su i cutscene dosta duze nego u prethodnim djelovima. Za sada mi je zao sto nema vise pucanja, ali dobro, vjerujem da ce se i to uskoro promjeniti
Hoce, ali na zalost nikada ne dostize onaj nivo freneticne akcije iz prethodnih delova, delimicno i zato sto ces verovatno zeleti te sekvence da prelazis na stealth tamo gde je moguce.
upravo zavrsio uncharted 4 super igra graficki perfektna
Evo i ja polako zavrsavam igru. Ostala su mi valjda tri chaptera do kraja.
Poceo sam odmah na Crushing. Majko moja mila. Par puta je malo falilo da zaplacem. Nisam nesto merodavan da pricam o pucacinama jer ih generalno ne igram, ali to sto sam za zivota odigrao i video, mislim da nijedna igra nema takav AI kao ova. Neke deonice su toliko tesko da covek pomisli da jednostavno nema izlaza. Negde sam glavio i vise od sat vremena, exploit ne postoji, ove budale seju smrt bacaju bombe, nema safe haven da se negde ususkas i skidas. Cak i ako postoji, ispucas tih 20 metaka i onda moras da trazis municiju. Negde stealth radi ali ne znam kako je na drugim tezinama ali na crushing prosto ne ide. A oni armored neprijatelji? ako nemas tri bombe ne vredi. em, te dva metka ubiju em im ne mozes nista ko zaba lesniku.
S tehnicke strane stvarno nemam reci. Kakva god igra da bila lepa graficki, vremenom taj feeling jenjava i oko se navikne. Ovde to nije slucaj, evo posle 18 chaptera jos uvek gledam sa nevericom kako to sve izgleda i radi.
I evo za kraj sam snimio klip cisto da steknete uvid sta je crushing difficulty. klip traje tri minuta i da budem iskren ni sam ne znam kako sam ovo uspeo. Ali trebalo mi je jedno dva sata.
Zasto si to sebi uradio?
Mislim da toliko teske deonice narusavaju pacing, ako ti treba 2 sata da predjes talase neprijatelja…
U sustini si u pravu, ali kad predjem tako neku suludu deonicu, feeling je isti kao kad smaknes bossa u Souls igrama
A da ne pricam da sam trofej za ubijenih 1000 neprijatelja dobio negde na 12-tom chapteru Jer igra belezi sve pokusaje
Gledam statistiku:
Checkpoints failed or restarted : 270
Bas sam isto hteo da pitam, sto to radis sebi? Meni je ta borba i na Normal bila sasvim dovoljno teska, fala puno.
Secam se, svojevremeno sam Halo 3 poceo na onoj malo vecoj tezini od obicne, jer je tako ‘meant to be played’. Suze sam ronio na pola kampanje, kleo developere i sebe sto sam naseo na te jeftine macho trikove.
Na kraju sam got gud, ali Halou je akcija fokus. Uncharted je ipak vise za pricu, istrazivanje i atmosferu, sve to pucanje mu dodje ko usputna zanimacija.
Znam ali sta cu kad patim od prokletih trofeja. Igra je na Crushing vrla slicna Souls igrama. Dodjes na ivicu placa i taman kad hoces da batalis, predjes. I onda naravno da ti se ide dalje. i opet gabula.
Generalno, bilo je tesko, ali kao sto sam napisao vec, jako slicno souls igrama. Tesko ali ima resenja samo treba strpljivost i dobro promisliti kako i sta. Doduse malo je falilo da na 20-tom chapteru spustim difficulty jer je situacija bila skoro bezizlazna. Pricam o delu pre plaze.
Secam se da je neko na forumu postavio neku sliku vezanu za TLOU, neka referencea, uglavno koliko su posveceni ovi iz ND-a u storytellingu. Cini mi se nesto za gitaru.
Uglavnom:
Negde sam na polovini ove igretine i skidam im kapu.Znaci sve na svom mestu, super radi, zanimljiva prica koja te vuce da teras dalje.
Kod mene ulazi u top 5 najboljih igara koje sam ikada presao.