Jedan vrlo zanimljiv i aktuelan video sa dosta aktuelnih i konkretnih informacija. ![]()
Evo jedan jako zanimljiv video, jedna vrlo detaljna, opsežna i stručna analiza i izveštaj kakav je mogao da da samo neko ko je baš stručan u toj oblasti i ko ima baš opširno i stručno znanje iz oblasti medicine/genetike i ko se baš ozbiljno i krajnje profesionalno bavi time.
Inače ovi podaci se zaista uklapaju u one neke informacije i priče koje sam već ranije čuo o njima iz raznoraznih izvora.
Evo jednog videa koji sam vam duzan i ajde malo da ozivimo ovu temu, jako zanimljiv nov intervju sa Dejvidom Ajkom od pre 2 dana. ![]()
Inace evo ga Dejvid Ajk u podcastu kod Kratosa. ![]()
E evo jedan jako zanimljiv (i ne dugacak video) o onome sto sam i na Balkan Infu pominjao Aljasku kao epicentar cudnih dogadjaja i taj “Aljaški trougao” gde je isto nestalo mnogo ljudi i aviona dosad (oko 16,000 osoba je nestalo na Aljasci od 1988. pa na ovamo) i centar tog Aljaškog trougla je negde oko planine Hejz koja se nalazi u samom centru Aljaske i za koju ima dosta prica da je unutar nje ili ispod nje tajna vanzemaljska baza, inace do te planine ne postoji nikakav put i do nje se moze doci samo odozgo tj. vazdusnim putem.
Inace tih “trouglova” ima dosta sirom sveta, kao taj sto je na Aljasci , pa i blizu japanske obale ima isto jedan trougao koji se povezuje sa cudnim dogadjajima i nestancima ljudi, brodova, itd (Japanci ga zovu “djavolji trougao”), itd, nije Bermudski jedini iako je najvise zastupljen u pop kulturi i ima najbolji marketing. ![]()