UEFA Euro 2024

Priblizava se i taj petak i utakmica Nemacke i Skotske u Minhenu a ovo je tema namenjena za Evro 2024 u Nemackoj, samo za sport, komentarisanje uzivo utakmica, navijacice i zanimljivosti.

Nadam se konacno dobrom fudbalu posto je isti u debelom padu i sve je dosadniji za gledanje. I da vidimo sta su nam spremili nasi teletabisi ove godine :smiley: :achievment:

Najvise me raduje sto konacno dolazi “normalno” takmicenje jos od sada vec davne Rusije 2018, nema odlaganja zbog kovida, nema praznih stadiona, nema velikog prvenstva u decembru kad mu vreme nije, nema dosadnog Katara iako su bili vise nego korektni. Ali cinjenica da je ovo nekako pravo.

Koga vidite za glavne favorite? Koga za favorite iz senke? Cinjenica da su i ekipe slabije nego ikad, nema zvucnih imena kao nekada sto je bilo, sto govori da svako svakog moze da dobije.

A zašto bre, meni je bilo full SP u Kataru. Msm da nisam pogledao jednu ili dve utakmice a to se poslednji put desilo još dok sam bio tinejdžer pre 20 i kusur godina…odlični termini za igranje na poslu pogledam tri tekme i četvrtu kad dodjem kuci. Još imam i kladionicu pored radnje pa kad se igra neka jača utakmica pogledam je tamo sa onim pacijentima :grinning::grinning::grinning:

E jbga na kraju , odlično drugo poluvreme, odlična energija, govor tela, vera, samopouzdanje, igra ali falio je taj zavrsni pas i zavrsni udarac :frowning: , šteta na kraju mislim da su naši zaslužili makar bod , falilo je malo i sreće , slazem se sa onim da se našima nema šta zameriti i da su dali sve od sebe i odigrali najbolje sto su mogli ali iskreno ne slažem se sa onim da nemamo za čim da žalimo, mislim da imamo za čim da žalimo i da smo propustili lepu priliku da protiv Engleza izvučemo neki pozitivan rezultat ili mozda cak i neku istorijsku pobedu ali sta nam je tu nam je, steta mogla je ovo da bude na kraju neka utakmica za pamćenje.

Mada jbga opet to je razlika izmedju “velikih” i “malih” ekipa, one velike ekipe pobedjuju i kada ne igraju dobro a one nazovi male cesto i kada igraju dobro ne pobedjuju.
Baš šteta mogla je ovo zaisti biti neka utakmica za pamćenje.

Ali dobro i rekao sam nek daju sve od sebe i odigraju najbolje sto mogu pa nek bude sta bude, sad jbga sto je falio malo taj zavrsni pas i zavrsni udarac, falilo je malo i srece ali sta da se radi , mada sad ono nit ima nekog razloga za preterano zadovoljstvo i euforiju nit ima razloga za neki veliki pesimizam i da budemo malodušni, nek i protiv Slovenaca i Danaca isto daju sve od sebe i odigraju najbolje sto mogu kao protiv Engleza drugo poluvreme pa nek bude sta bude i videcemo koliko je i zasta to dovoljno.

Neko za par dana pored EP kreće i Copa America u SAD i pravi praznik fudbala. :wink:

Slovačka, Slovenija i Rumunija ostavila srce na terenu. Sa druge strane Hrvati i mi ko duduci…
Slovaci me bas prijatno iznenadili a pre nego sto je pocela utakmica, kazem ja evo 3:0 za Belgiju :grimacing:

3 Likes

Crkao sam sada od smeha. Slusam uzivo Piksija. I kaze mrtav lada “ko bese dao gol?” Covek vodi reprezentaciju i ladno je zaboravio ko je postigao gol celih 15min po zavrsetku utakmice. :joy:

1 Like

Pa normalno kad je covek popizdeo. Ako ziv doceka kraj evropskog evo ja ne znam. Kakve flamingose imamo u reprezentaciji. Jedino Pavlovic vredan, ovo ostalo jad i beda. Sergej nek se izuje i upise balet. Ko njega forsira da mi ke znati kad ke covek jedna ogromna 0.

2 Likes

Sergej najizvikaniji fudbaler u istoriji igre, ko sve danas zgrće pare i u šta se fudbal pretvorio, strašno…
Ja ga ne bih zvao ni za moju ulicu da igra rekreaciju :joy:

5 Likes

Čuvene izjave naših posle loših partija:
Lopta je okrugla (jok kockasta).
Danas svi igraju fudbal.
Sudija je kriv.
I dalje smo u igri.
Igramo najbolje kada je najteže (uglavnom izgubimo).
Nismo imali sreće (nema veze što smo bili očajni).
Itd, itd…
:joy:

4 Likes

Auuu šta je Danaca na tribinama , svi su u crvenom (i to usred radnog vremena) ali dobro kod njih je velika nezaposlenost. :rofl:

7 Likes

Toeto :joy:

Ja Piksija gotivim mada sam gledao istrazivanje nekog engleskog magazina vezano za top listu selektora na EP i oni su Piksija svrstali na poslednje mesto. Jos kad pogledas kakve je rezultate imao, mozda i nije daleko od istine. Ocajna gol razlika na svetskom a sada se ponavlja i na Evropskom

Piksi je bio poslednja srpska 10ka u pravom smislu te reči, bio je igračina koji ipak nije napravio karijeru kakvu je mogao…
Kao trener, dosta tanko…
Igramo očajan fudbal, ali je činjenica da smo pod njegovim kormilom otišli u Katar, sada na Euro posle 24 godine i ušli u A diviziju lige nacija…
Jbga, tako je kako je, pamtim i gore :joy:

Šta uradi ronaldo od semberije a da je bio i drugi iz la galaxy bilo bi bolje za naše

Covek je biznismen. To je pokazao i kad je karijera fudbalska u pitanju. Posle je to preneo i na trenersku.

1 Like

Trebao je Xbox onda. Zabranio mu je PS a ne igranje na drugim konzolama :grin:

2 Likes

3 Likes