Super mario s saga mege - pola zivota xD
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Super mario s saga mege - pola zivota xD
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
ja na mainu imam 66 dana
ccc, a nigde nema Halo A ti si se tome najviše radovao, čak si i poštara napao
@Nemesis
Kakvi pola, ceo život, sad kad god mi dosadno na telefonu upalim i cepam Super Maria, ne treba mi ni GTA Vice City ni San Andreas, samo Mario i Zelda preko emulatora i ja sam prezadovoljan
Definitivno cod MW2 trenutno sam na 38 dana tj oko 912h i jos dalje ga igram a sto se tice celog COD serijala predpostavljam da imam preko 2500 sati.
odakle mario na segi? :zbun:
Verovatno je mislio na onu Terminator ili kako se gde zove konzole, koja je kopija NES
Sega Mega, crna mala konzola sa dva gamepada oblika bataranga čini mi se Kopija NES-a kao što daemon reče, natpis “Sega” a žute diskete, ne crne kao u originala… Sjećam se 90-tih kod nas je koštala i do 150€.
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
A crkavale su samo tako, malo jači napon i ode napajanje Imam jedno 100-ak tih kući, verovatno delimično ili potpuno funkcionalne, samo treba napajanje i da se malo očisti
Bilo je verzija sa tastaturom i mišem, koji su naravno bili polu-funkcionalni, ali je bilo moguće “crtati” sa njima
A bre to terminator ili neke identicne revizije u malo drugacijoj kutiji, svi ketridzi su pasovali i radili kod svih. Nije losa konzolica cak su neke igre bile u ekstra grafici za to vreme.
Error Tapatalk 2
Upravo!! Znam da su meni 2 crkle odmah iz kutije Tastature, neću ni komentarisati xD Ali džabe, nema tog osjećaja neg’ kad ti Stari nosi u rukama novu “Segu”…
Sent From My Xperia ion, Using Tapatalk 2
ja na mainu imam 66 dana
Koji si ti kralj Imao bih i ja mozda toliko al ja wow samo zimi cepam…
Ali džabe, nema tog osjećaja neg’ kad ti Stari nosi u rukama novu “Segu”…
Au nema boljeg osecaja
I ja sam promenio tih Segi ili kako vec jedno 50 najmanje, taman kupis novu sutradan crkne adapter.
Oko 30 dana na mainu na Classic privatnom serveru 10 dana na jednom altu i 2 dana na drugom altu
A za original da nepricam
Ja u novije vreme najvise sam sati proveo uz Fifu. Oko 250 sati samo u 13-ci. Verovatno bar toliko uz svaku od 2009 verzije. A klinackih dana definitivno super mario na toj cuvenoj segi Ovakva tema mi samo pokaze zapravo koliko sam sati proveo uz igre
Ceo zivot ne znam ni odakle mi vremena za bilo sta drugo
WoW sam, moram priznati, igrao najviše…Jedno 3 godine bez prestanka (uvek na piratskom serveru), a što se tiče XBox360 igara, CoD:BO2 najviše, pa onda Skyrim, NBA 2k13 itd.
Kod mene je neprikosnoveni rekorder Dark Souls !W!, 150+ sati trenutno, a narašće to i preko 200.
Odigram tu i tamo po neku igru, ali sve je to dosta manje od Dark Soulsa.
Moj apsolutni sampion je PES. :)Bilo da sa prijateljima igram turnire,ili da sam ‘‘glumim’’ Murinja u Master ligi…uz ovu igru sati lete.Tu je i Far Cry 3,dok nisam sve ‘‘pocistio’’…i tu odose desitine sati.
A kada sam bio mali,dosta sam vremena proveo igrajuci na Game Boy-u Wario Land.