Tutorial: uTorrent i RSS

Kako se registrirati na biggamer ako ima neki tut…

Dobro Nabukodonosor nemoj se pijeniti samo pitan jer vidim da nema za recistraciju pa mozda ima koja dobra dusa da posalje pozivnicu za registraciju.

Sve si lepo objasnio svaka čast ,ekstra odrađeno :dada:!
Možeš da mi daš neki savet kako da rešim ovo:Connectable: No što mi stoji na preko dvadeset trackera koje koristim osim na jednom CHDBits.org gde stoji Connectable: Yes ,a sve mi radi ekstra na svako trackeru u čemu je fora šta treba da prpodesim koristim uTorrent 2.2.1 trenutno mi je uključeno 1863 torrenta u seedu ,DHT mi je isključen !
Izvinjavam se unapred ako budeš smatro da ovom postu ovde nije mesto ipak je ovo Tutorial .

DHT je isključen ikonica je zelena a ratio računa ako misliš na statistiku uTorrent 2.2.1 kažem sve radi ekstra to me i zbunjuje !

Iskljuci uPnP port mapping i NAT-PMP port mapping,gde se to podešava jesi mislio na Automatis port maping to sam isključio .

Podesio ali i dalje ne pomaše ,ona ikonica u donjem desnom uglu što si pominjo dešava mi se da u nekim momentima požuti pa ponovo pozeleni pa tako više puta možda će ti to dati neki trag uzroka problema …

Koliko ja znam na ADSL nema stalne IP adrese (ja sam na ADSL ) SBB tu uslugu stalne IP adrese naplaćuje dodatnih 600 din .
Misliš da nepostojanje stalne IP adrese pravi ovaj problem ( Connectable: No ) ?

Vrhunski, hvala!

Jednom sam razmisljao, da sam ovo izucim ali sve me nekako mrzelo. Sad ce mi biti mnogo lakse :tap:

kako da se registrujem na Bitgamer?

Jel moze link teme za pozivnica na BitGamer

izvoli:
http://www.xboxrepublika.com/xbr-hi-tech/3536-razmena-invite-ova.html