ja sam hteo da stavim u ovoj temi ![]()
Na žalost, nije…
To je i meni prvo palo na pamet
Prvi put sam razočaran što nešto nije AI …
Znam da je bitnije uvijek kakav je glumac nego izgled ali otpočetka od kad je objavljeno ko će glumiti Kratosa, prva pomisao mi je bila “not jacked enough”
Ma nikakve veze da li je jacked ili ne, samo izgleda ko cosplayer sa facom i svime ovome.
Mada ovo je slika, ajde da vidimo kako će biti u pokretu.
Recimo Pedro Pascal je izgledao sasvim okej kao Joel i u prvim slikama.
Da liči u licu je baš teško a da nađeš glumca da zna da glumi. Po meni je veoma bitno da je jacked za ovakvog lika. Isto sam mislio kad se pričalo za Gears of War seriju kad se pričalo o njoj, tu treba testosteron da pršti. Vrlo nezahvalno raditi casting, gdje naći 4 lika koji izgledaju kao da mažu steroide na hljeb. Bolje neka animirana serija kao riješenje.
A možda lik koji mu zapravo daje glas u novijim igrama? ![]()
Nemam pojma kakav je Christopher Judge u filmovima, ali što da ne?
Zato što ima 60+ godina.
GoW nije Rambo.
I crnac je.
Gle stvarno, izgleda dosta mladje.
Pa?
Pankreas
Izgleda kao da ima 60+ godina i šminka se
Izgleda kao da ima 50 i kao Kratos bi imao kilo šminke :))
Podsetnik da video igre u film/serije transformacija uspe jednom u 15 pokušaja. Showrunneri i producenti prosto ne kontaju i njihova vizija mahom nije za gejmere nego tate i mame koje gledaju tv. Jbg.
Dap, The Last of Us je meni bio dosadno-bezbedan, izbor glumaca je bio odličan. Pedro doslovno najbolja odluka koju su mogli da donesu.
Ali samo mi je bilo… dosadno.
Nisam ni gledao drugu sezonu, em smoruljak em što su cionisti a Craig Mazin je podmukli propagandista. Još kad je prva sezona bila aktuelna, najbolji delovi su mi bili oni kao dokumentarni flešbekovi.
Pomešana osećanja imam prema Drakmanu.
Koliko mi je drago što je studiu doneo neke radikalno-feminističke i progresivne teme (pomalo ironično jer smenio ženu), toliko mi je nepodnošljivo njegovo pravdanje doniranjem novca “obema stranama i mir u svetu”. DO BETTER!
Ako ćemo po izgledu striktno Triple H je mogao biti idealan likom. Ali on nije glumac i veliki upitnik kako bi odglumio. Možda je Jason Mamoa mogao isto biti bolji Kratos. Ali da ne otpisujemo ovoga prerano. Iskreno, sjećam ga se jedino iz Sons of Anarchy.
Sve to, ali njegova sujeta da bude delulu mirođija u svemu pa i u filmskom svetu je iritantna. Nisi baš toliki talenat da zaigraš na istom nivou kada je tv/film u pitanju.