Tračevi iz igračkog svijeta, filma, serije,.muzike

Iskreno, drago mi je što su ovog lika uzeli za Kratosa, a ne nekog mainstream napucanog glumca kao što je Momoa koji u svakoj ulozi glumi sam sebe maltene, Dwayne isto tako i pola tih usijanih glava kojima su uloge iste iz filma u film i svi bi da budu neki alfa mužjaci pa na setu često izbijaju konflikti. Ne bih mogao da se uživim u lika znajući da je Momoa iza njega ili sl. Kao Vin Diesel-a kad bi uzeli. :joy: Mada slažem se za ovog glumca da su trebali da mu daju jedno 6 meseci da se iskleše i napuca. On jeste grmelj prirodno, ali fali mu još dosta da bude Kratos level.

Ali kostim su mu uboli perfektno. A ovaj klinac… Bož’ me sačuvaj :joy:

Ma ne može,ovdje treba godina i godina rada uz steroide da bi bio Kratos physique. Ovaj lik je u formi solidnoj ali vidi se da je natural.

Batista je npr. 'ljeb od čovjeka, ne bi nikad rekao. Mislim da je i Dwayne, pratio sam prije wrestling ( kečere) mislim da sam dovoljno upoznat sa njima. To što je Dwayne ušao u sukob sa Vin Dieselom me ne čudi uopšte, za njega se već slažem.
Iskreno kad sam bio mlađi, bez interneta i uvida nekog, nisam uopšte bio svjestan da je Diesel toliki pajser. :sweat_smile:

1 Like
2 Likes

1 Like

1 Like

Kako ja ovog coveka ne mogu da podnesem, od prvog dana. Mr worldwide seljana

2 Likes

Američki Desingerica. :rofl:

2 Likes

1 Like

Tipicno od Microsofta, i ne ocekujem nista manje glupo :blush:

1 Like

Mozda @Dacha konacno zavrsi Wukonga :thinking:

5 Likes

Poceo sam chapter 4 pa planiram da nastavim kada zavrsim 2nd playtrough RE Requiem. Bosovi padaju prilicno lagano. I dalje je daleeeko najtezi bio final boss chaptera 2 Yellow Wind Sage.

izgovori.. tako i ja za Returnal samo tetki da odnesem lek, planiram da nastavim evo vec 3 godine ima :joy:

2 Likes

Obećavajuće, ipak ispada da optimizacija nije umrla. Možda, tj. verovatno i kupim na slepo i pre reviewa, iako mi se kosi sa svim načelima jer je denuvo infested

Nije baš trač ali okej :smiley:

Pa, ono, i jeste i nije po meni. S obzirom da su samo nedelju dana pred release najavili da će imati denuvo čitaj malware, uvek sam skeptičan prema takvim naslovima.

Al kao navodno svi novinari su imali build u kom je već bio incorporated. Jedina nada je što nije rađena u ue đubretu od enginea :slight_smile:

2 Likes

nadam se, posto ce Forza da flopne kolko vidim…

1 Like

Gazi, looomi

1 Like