Pozdrav ljudi, zanima me jel zna neko gde u Srbiji ima da se pazari xbox torba? Pretrazio sam pola interneta i nista nisam nasao…
Hvala unapred!
gde si to inace nasao van nase zemlje?
Nasao sam na ovom sajtu, samo sto mi se ne javljaju… Zvao sam ih par puta i odustao. Nisam nigde drugde naleteo. Aswo RS - oprema za microsoft xbox 360
hmmm zaniljivo deluje, nisam ovo video do sada… kad si zvao? ako zoves vikendom logicno da nece da se jave
Zvao sam u petak, mozda su nesto zabagovali… Pokusacu u ponedeljak ponovo pa da vidimo o cemu se radi.
Da, inace torba deluje bruka…
sta ja znam ja koristim torbu od video Beam-a, taman ko za xbox pravljena
Pa jel ima negde da se pazari, i koja kinta? Baci neku sliku da vidimo kako izgleda, ako te ne mrzi. Kupio bi je ako lepo uleze, sto da ne…
evo moje ‘‘torbe’’ za kutiju…
mrzelo me je da vadim napajanje, ali ono stoji gde i joy’s.
slikao sam ipod touch-om, zato je losa rezolucija…
a gde bre vi stalno nosite kutije pa mora i torba za njih, nije to laptop
ma to mi je torba (ranac) za vikend putovanja, ma kutiju nosim samo kad idem kod babe na više dana… a lap top je stalno samnom…
I ja cesto nosim xbox od kuce do kuce, jer ne mozemo uvek kod mene da igramo, zauzet TV.
well then… zaboravih da ste vi jos mladjani likovi
Pogledaj u Virtual shopu, video sam tako nešto kod njih.
@kexi95 Dobro si iskombinovao, klasicna torba, stek za svaki deo… Solidno!
Dobro kako ko, ja ne spadam u tu “mladjanu ekipu” :), ipak treba mi torba kad nosim xbox kod ortaka, devojke, na vikendicu itd, itd… Dobro bi dosla da ne moram svaki put da ga trpam u originalnu kutiju + plus je prakticnije daleko vise. Lepo na ledja i laganica!
Evo nasao sam jednu, hvala ti puno druze! :da:
Virtual Shop | Torba
Akiris ,i zvini mozes li reci koja je to torba.
Ako mozes i koju sliku staviti.
Mozes li mi reci gdje u BG ima da se kupi takva torba za vieo bim?
kupis video bim i dobijes gratis torbu Salim se,imas i svuda,prosetaj se koj dan obidji radnje i nacices sigurno
ja sam našao odličnu u win win shopu 2600 din navodno za lap top ali sve lepo stane ostane još i mesta
Torbe, ran?evi | Ranac za laptop 15.6" Cambridge Manhattan | WinWin Ra?unari
Nije lose, gotivniji mi je ranac od torbe, a i cena je ok…
Moj izbor bi bio “Intec pro gamers case” aaali naravno da ga ima samo u jbnoj usa… Mada postoje takve aluminijumske kutije da se kupe “prazne” pa bi mogla da se prepravi unutrasnjost ali je cjena cao… Stoga ova torba iz virtual-a dobro deluje…
Ja koristim torbu od laptopa, stane tačno box u nju sa periferalima. Inače je koristim samo kad idem kod Mirka na flash-ovanje…