Torba za xbox 360?

Pozdrav ljudi, zanima me jel zna neko gde u Srbiji ima da se pazari xbox torba? Pretrazio sam pola interneta i nista nisam nasao… :slight_smile:
Hvala unapred!

gde si to inace nasao van nase zemlje? :smiley:

Nasao sam na ovom sajtu, samo sto mi se ne javljaju… Zvao sam ih par puta i odustao. Nisam nigde drugde naleteo. Aswo RS - oprema za microsoft xbox 360

hmmm zaniljivo deluje, nisam ovo video do sada… kad si zvao? ako zoves vikendom logicno da nece da se jave :wink:

Zvao sam u petak, mozda su nesto zabagovali… Pokusacu u ponedeljak ponovo pa da vidimo o cemu se radi. :slight_smile:
Da, inace torba deluje bruka…

sta ja znam ja koristim torbu od video Beam-a, taman ko za xbox pravljena

Pa jel ima negde da se pazari, i koja kinta? Baci neku sliku da vidimo kako izgleda, ako te ne mrzi. Kupio bi je ako lepo uleze, sto da ne… :slight_smile:

evo moje ‘‘torbe’’ za kutiju… :slight_smile:

mrzelo me je da vadim napajanje, ali ono stoji gde i joy’s.
slikao sam ipod touch-om, zato je losa rezolucija… :frowning:

a gde bre vi stalno nosite kutije pa mora i torba za njih, nije to laptop :smiley:

ma to mi je torba (ranac) za vikend putovanja, ma kutiju nosim samo kad idem kod babe na više dana… :slight_smile: a lap top je stalno samnom… :slight_smile:

I ja cesto nosim xbox od kuce do kuce, jer ne mozemo uvek kod mene da igramo, zauzet TV. :slight_smile:

well then… zaboravih da ste vi jos mladjani likovi :wink:

Pogledaj u Virtual shopu, video sam tako nešto kod njih.

@kexi95 Dobro si iskombinovao, klasicna torba, stek za svaki deo… Solidno! :wink:
Dobro kako ko, ja ne spadam u tu “mladjanu ekipu” :), ipak treba mi torba kad nosim xbox kod ortaka, devojke, na vikendicu itd, itd… Dobro bi dosla da ne moram svaki put da ga trpam u originalnu kutiju + plus je prakticnije daleko vise. Lepo na ledja i laganica! :wink:

Evo nasao sam jednu, hvala ti puno druze! :da:
Virtual Shop | Torba

Akiris ,i zvini mozes li reci koja je to torba.
Ako mozes i koju sliku staviti.
Mozes li mi reci gdje u BG ima da se kupi takva torba za vieo bim?

kupis video bim i dobijes gratis torbu :smiley: Salim se,imas i svuda,prosetaj se koj dan obidji radnje i nacices sigurno :wink:

ja sam našao odličnu u win win shopu 2600 din navodno za lap top ali sve lepo stane ostane još i mesta :slight_smile:
Torbe, ran?evi | Ranac za laptop 15.6" Cambridge Manhattan | WinWin Ra?unari

Nije lose, gotivniji mi je ranac od torbe, a i cena je ok…

Moj izbor bi bio “Intec pro gamers case” aaali naravno da ga ima samo u jbnoj usa… Mada postoje takve aluminijumske kutije da se kupe “prazne” pa bi mogla da se prepravi unutrasnjost ali je cjena cao… Stoga ova torba iz virtual-a dobro deluje…

Ja koristim torbu od laptopa, stane tačno box u nju sa periferalima. Inače je koristim samo kad idem kod Mirka na flash-ovanje… :smiley: