hehehe plavi Nike ranac, zuckast znak na njemu :p, pasuje konzola perfektno, kao da je po meri pravljen, u dzepce napred staje externi hdd ili pak neki dvd i slicno… 10 jura placen pitaj boga gde i kada
ja svoj strpam u neki skejterski TonyHawk ruksak i sve fino stane, na ledja i do auta, od auta do jarana ili gdje vec, i eto ne bih davao pare na neku torbu samo zato sto na njoj pise XBOX, mislim da i obicni ruksak moze posluziti.
Za ranac koristim Canyon-ov, kupio sam ga kod nas i platio oko 3k (Canyon CNR-NB5) - Ranac je odlican, sve mi staje u njemu : 2 joy-a, velika futrola sa diskovim (80 diska), punjac i kablovi. Evo ti imas u gigatronu: GigatronShop - CANYON CNR-NB5
A za torbu ima neku Samsung-ovu torbu (nzm tacno koj model)
Ja koristim originalnu torbu koju sam dobio na poklon kada sam kupio prvu konzolu arcade upravo u virtual shopu
evo i linka Virtual Shop | Torba
Najbolje od svega je sto torba tako napravljena da ne moras da vadis kutiju prilikom igre sve su sredili idealna je, zasebne pregrade za gamepad i diskove. Spolja deluje kao poslovna torba i niko ne bi pomislio sta je unutra
Takvu slicnu sam imao sa PS2,isto ne trebas vaditi konzolu iz torbe da bis je spojio sa tv-om i igrao i kao sto kazes ima sve zasebno…
Ja koristim haminu torbu od lap top. Sve lepo stane.
E ja bas imam torbu za Xbox, i na njoj pise Xbox 360! Moze da stane par igara, poseban deo za napajanje i kablove…Dobio sam je kao poklon kada sam kupio Xbox 360 u jednoj radnji…