TopSpin 2K25 | Official Teaser Trailer

Vraca se Top Spin posle 13 godina, i to ga radi 2K. :partying_face:

5 Likes

Ako ni oni ne ubace Djokovića ja sam onda završio sa tenis igrama. Igrao sam poslednje tri koje su izašle i ni jedna nema Djokovića. Jedino AO Tennis ima neki mod gde možeš da praviš tenisere pa ga tako ima, od strane communitya al ovako jok. To bi isto bilo kao da nema neki dobar fudbalski klub u Fifi ili igraš formulu a nema Hamiltona/Verstapena…

Bio bi urnebes da ga ne stave.

Ja se nadam kao prvo dobroj fizici i nekom career mode-u.

Ja igram inace tenis rekreativno svake nedelje bar jednom, nekada dva tri puta, clan sam lokalnog kluba, tako da sam bas presrecan, tenis mi je opsesija van tehnike recimo. Mada ne mora da znaci nista, proteklih par koje sam igrao nisu mi legle. Jednostavno kontrole mi se ne svidjaju, fizika lopte je nekako prilicno “on the rails”, ne znam kako da objasnim. Voleo bih nekako vise slobode upravljanja loptom, ne znam kako to da odrade, nadam se da su skuvali neki novi recept.

Ako ubodu dobru fiziku, plus neki career mode, tipa kreces da igras ITF turnire, pa Chellengere pa skupljas ATP bodove i igras kvalifikacije za sve vece ATP turnire i onda se kvalifikujes za Grand Slam. Bilo bi san, mada sumnjam. :grin:

3 Likes

Tenis je dusu dao za neki VR mode.

2 Likes

Ja sam maltene samo tenis igrao na Switch Sports :smile:

1 Like

Tenis u VR zvuci logicno zar ne? :smiley: Isto sam i ja bio pomislio i ima na Questu par igara, medjutim bas je lose sve sto sam probao. Bar za bilo sta vise od obicnog glupiranja. Za razliku od stonog tenisa koji funkcionise savrseno u VR i Eleven Table Tennis je ubo osecaj igranja 100%, tenis podrazumeva mnogo vise kretanja, trcanja po terenu, preciznog pozicioniranja i to je problem. Pomerati se sa analogom je mucenje, neprezicno i kvari imerziju. :smiley:
Ima jedan VR tenis na Questu koji sada ima AR/ Mixed Reality mode, pa mozes da izadjes napolje i bukvalno imas teren pred sobom i mozes da trcis i igras. Ali iskreno onda cu radije igrati pravi tenis. :sweat_smile:

1 Like

Sve se tu svodi na pare. Ako se dogovore oko sume da otkupe prava od igrača za njegov likeness kako to kažu. Sad već par decenija i ima igrača i istorijskih timova koji fale u nba tipa Rasheed Wallace, Charles Barkley, Reggie Miller.

Ja sam lično blago optimističan, osim ako ne bude neki fut/myteam mode :smiley:

Fut fazon moze da ih izvuce, ali nema tu nekog potencijala. Pre neki career mode, sa mladom nadom koja napreduje po turnirima.

@ph1beropt jao, pa kakvo izlazenje napolje, nije poenta u AR. Nego VR moze da se prilagodi jer je pomeranje mnogo vise ograniceno nego kod kosarke, fudbala… Mozes da trcis pokretima ruku, ne mora analogom. Kod drugih VR igara to mrzim ali ovde moze da radi. Ali da, preciznost je problem, kretanje, a fizika loptice mora da bude veoma napredna inace dzabe. Ima na PSVzr onsj futuristicki sport, C smash bese?

C-Smash. Kao Squash u svemiru manje vise.

1 Like

Nema od toga ništa. Čovek ne voli i ne podržava igranje video igara, smatra ih gubljenjem vremena.

Ne mora on da voli igre da bi nesto promovisao. Bas voli i Lacoste, boli ga uvo.

Drugo ako on smatra da je gubljenje vremena za sebe ne znaci da u nacelu ima nesto protiv i da svi moraju da imaju takav dedication u zivotu. To nije normalno sto on radi.

Inace, u pravu je. Jesu gubljenje vremena i odvlace paznju od bitnijih stvari. Svi to jako dobro znamo.

Uzgred, ljudi, imam mali problem. Sanjao sam pre neki dan da ce poginuti pri povratku iz Australije u plane crashu. Nivo detalja je neuobicajen. Da li neko ima ideju kako da se vrati iz Australije, nekim drugim prevoznim sredstvom, da li ima smisla da ga kontaktiram preko nekog menadzera vec na neki nacin? Nije mi do zezanja i nelagodno mi je juce bilo kada sam gledao mec, da li ce pobediti ili morati vec sada da se vrati. Ali cak i devojka koja zna da sam pomalo vidovit, nije se mnogo uzrujala. U fazonu, iskuliraj, niko ti nece verovati, male su sanse da se ostvari.

Jbg, njegova je stvar i pravo da radi sa svojim “likom” šta želi. Pare sumnjam da su problem, ima ih ionako ko pleve.

Virtua Tennis 4, turnir na brodu :smiley:

sve ostalo je sranje

26.04.

2 Likes

Ovo se mora probati :grinning:

Idemo, nadam se da će biti dobar (ili bolji) kao što je to TS4 bio.

Where is GOAT?

Ima misljenje da su igre gubljenje vremena i shodno tome odbija da da svoj lik.

3 Likes

Čuo sam to negde već al sam mislio da je neki trač bezvezni