Tokyo Games Show 2015

Bliži nam se Tokyo Games Show 2015, gde ćemo sigurno videti mnogo igara. Sony će takođe imati svoju prezentaciju pre TGS, gde će verovatno predstaviti neke nove i ponovo prikazati starije igre. Sony konferencija će biti održana 15.09.2015. u 09:00 po našem vremenu.

Neke od igara koje su već potvrđene da će biti prikazane na TGS jesu:

**[U]Confirmed (100%)

[/U]****

**Probably (80-95%)

**Possibly (30-50%)

Miscellaneous

[/B][/B][/B]

Na spisku fale i neke igre za koje se pretpostavlja da bi ipak mogle da se pojave na TGS poput Devil May Cry 5, Dragon Quest XI, Zero Escape 3, itd., ali one nisu navedene zbog relativno male šanse da će se pojaviti.

Svaka kompanija ima i igre koje ne bi stavili na spisak da bi iznenadili ljude, te ako nema igre na spisku ne znači da je neće biti na samom TGS.

Takođe, ovo će biti najveći TGS do sad, sa 293 izlagača i 1904 tezgi, naspram prošlogodišnjeg 224 i 1715.

Šta vi očekujete od TGS?

Lično, nadam se da ćemo konačno videti više Persona 5, Cyber Danganronpa, Danganronpa 3, Naruto 4, Odin Sphere, Dark Souls 3, Ys, Gravity Rush Remaster i Gravity Rush 2, Zero Escape 3 i možda DMC3.

Jadan novčanik, na***** ga je :smiley:

Želeo bih da vidim šta se dešava s Deep Down, TLG i eventualno DMC5, a ostalo je sve manje-više japanština za moj ukus (not my cup of tea…). We’ll see.

Pitanje je da li ćemo videti TLG na TGS, Sony ipak ima još i Paris Games Week i PSX. Uz to, nije prošlo mnogo vremena od E3, pa je pitanje da li bi imali spreman novi trejler za TLG tako brzo.

Ali, da, i mene interesuje šta je na kraju bilo sa Deep Down.

FF XV, SFV, DMC5…

Spisak nisam ja napravio, jer nisam mogao sve da ispratim, pa sam samo prekopirao :slight_smile: Prepraviću kada budem za PC.

Još jedna od igara za koju se pitam da li se i dalje radi na njoj je Demon Gaze 2. Igra je trebalo da izađe ove godine, a jedina informacija o igri je jedan intervju iz 2014. Od tad ništa.

Takođe se nadam da ce zaista biti nešto o Valkyria Chronicles.

A za Chrono, uvek se nadam, ali se i uvek razočaram i tako u krug.

Svejedno, biće za****n TGS.

Dokle sam dogurao kada se više radujem TGS nego E3… :smiley:

Ja mislim da je bio neki gameplay za Deep Down prosle godine i da je bilo razocarenje, sto u downgrade-u, sto u gameplay-u. Ali mozda su ispeglali sve to. :slight_smile:

Najveće razočarenje je bilo to što je bila F2P. Od tad ništa. Videćemo da li će nešto biti od te igre.

Samo Persona 5… Ostalo sve vise manje :slight_smile:

Sta ima u toj Personi da mi je znat… Krivi ste ljudi, pocet cu je igrat, boga mi…

Ko proba kajaće se, ko ne proba kajaće se :smiley: Persona je opravdano jedan od najboljih JRPG.

Square Enix TGS Teaser. https://youtu.be/0MfsX3SNeZM

Znači, Dragon Quest Builders, Final Fantasy XV, Star Ocean i Just Cause 3 će SE prikazati na TGS, kao i neki tajni projekat.

Možda bude Chrono? Ma neeee, nema šanse. Mada…

Najverovatnije je SaGa 2015 ili FFXII HD.

Ovo je najbolji opis Persona igre! Bravo

Atlus je potvrdio danas da će Persona 5 biti na TGS. Takođe, biće održan i Persona koncert na TGS. Koncert će biti održan 19.9. u 07:30 po našem vremenu.

Idemo, konačno kreće pravi marketing za igru.
Let us start the game. :monkey:

Potvrdili su i da će prikazati Odin Sphere Remake.

schedule:

17th September:
20:00 Countdown start
21:00 Broadcast start with the stalker club hosts
22:00 Lotus Juice’s Backside of the TV radio style show, with Persona music and viewers thoughts.

18th September:
A variety of Persona related content will be broadcast.

19th September
10:00 - 14:00 A countdown program from TGS
14:30 - 15:30 Persona Special Stage

Da podsetim, sutra od 09:00 je Sony konferencija na TGS.

Par interesantnih stvari je otkriveno u poslednjih par dana vezano za Playstation i TGS:

1. The Last Guardian će se ipak pojaviti na TGS: http://www.destructoid.com/the-last-guardian-s-making-an-appearance-at-tgs-310670.phtml

2. Pojavilo se par PS2 igara na PEGI sajtu, a kao platforma je navedena PS4. Igre su Twisted Metal Black, Ape Escape 2, Dark Cloud 2. Još ranije su najavili da će se tri Star Wars igre sa PS2 pojaviti na PS4, tako da je ovo možda početak PS2 Classic programa na PS4. Pre nekog vremena, mislim da je bilo pre godinu ili čak dve je bila glasina da će PS4 podržavati PS1 i PS2 igre u HD rezoluciji sa Trofejima i još par dodataka, ali od tad niko ništa nije spomenuo, možda je glasina ipak bila istinita? http://www.destructoid.com/three-ps2-games-have-been-rated-for-re-release-on-ps4-310669.phtml

3. Kada je Sega postavila Teaser site za TGS je slučajno leakovala dve nove igre. Jedna od igara je ATLUS X Vanillaware projekat pod nazivom “Thirteen Mecha Soldier Defence Zone” koja bi bila za PS4/Vitu i LEXUS za PS3/PS4.

1. Dark Souls 3 izlazi 24.03.2016 u Japanu

Biće ovo interesantan TGS ako je istina ovo za PS2 Classics na PS4 i za nove igre. Da vidimo sutra šta je Sony spremio :slight_smile:

I da, Persona poster koji je deo promocije po radnjama u Japanu:

Evo i YT strane gde se može gledati Sony prezentacija:

Prema ovome, prezentacija ipak počinje od 08:00, mada nisam siguran da li će biti neki pre-show ili je to sama prezentacija.

Cek, ujutro u 8 je prezentacija po nasem vremenu?

Da, po našem vremenu, ali mislim da će biti neki countdown ili show pre početka prezentacije. U 08:00 počinje stream, ali ne mora da znači i da će početi prezentacija tad.

I dalje bi trebalo da prezentacija počne u 09:00 po mom proračunu.

Btw, one PS2 igre su uklonjene sa PEGI sajta. The plot thickens…

Ako ne radi video koji sam već postovao, probajte ovaj:

I da, ipak je od 09:00 kao što sam prvo rekao :smiley:

Počelo je :slight_smile:

I da, ovaj drugi video se prevodi uživo, mada je malo traljavo. Ali hej, i to je nešto.

PS4 od prvog oktobra 299$ !!!