Dakle jedan od najvecih game sajmova startuje sutra.
Po dosadasnjim informacijama,ovogodisnji show ce imati sta da ponudi.
No,naravno pre svakog velikog sajma tako i ovog vec su pocele da sevaju najave…
Dakle,Ninja Theory najavljuje novu igru na TGS-u - 99% novi Devil May Cry.Vise o igri saznacemo na Capcom konferenciji,no ono sto se do sada zna je da ce igra biti “manje japanska” od prethodnika.
Legendarni japanski game dizajneri Giochi Suda (No More Heroes, Killer7) i Shinji Mikami (Resident Evil, Vanquish) kreiraju zajedno horor igru.Zvace se Shadow of the DAMNED,igra i trebalo da se nadje u prodaji 2011 godine a evo i trailera …
Capcom je najavio da ce prikazati 4 nove igre na TGS-u ! Uh novi Re bi dobro dosao. A s obzirom da je i Electronic Arts i Square Enix nesto slicno najavio,eto lepih vesti.
Shadow of the Damned me je potpuno porazio. Očekivanja su mi bila jako jako velika, a ovaj trailer je ispao neki generički trećerazredni wanna-be-action promašaj. Jednostavno nemam nade za ovu igru posle ovakve najave.
update:
Capcom je najavio** 3 nove igre
update#2:
Live stream link Capcom prezentacije **će uskoro biti postavljen
Case West u kom se pojavljuje Frank West iz prvod dela Dead Rising igre je 360 exclusive.
Capcom je kupio Blue Castle studio koji je radio Dead Rising 2, i imaju novu igru u razvoju zasnovanu na već postojećoj franšizi.
Asura’s Wrath je nova igra iz Cyber Connect 2 nastala u saradnji sa Capcomom. U pitanju je UE3 igra koja sadrži velike armije i glavnog lika koji može da pozove boga Galacticusa, ogromno biće koje ima moć da zbriše celu vojsku. Šašavo. Kažu da igra izgleda mračno.
slička:
Super je onaj skin što ste ubacili u čast Tokyo Game Show-a.
Od igara jedino što očekujem dobro da prikažu je taj novi Devil May Cry.
Nadam se da će nešto dobro još da najave.
Nce biti ni rpg mogu da se kladim ,nego klon Kingdom Herats garant .Iz koje igre su ove slike mislim na ovog crnokosog lika sto iskace kroz prozor- dmc mozda?