Tokio Games Show 2010 16 - 19.septembar

Dakle jedan od najvecih game sajmova startuje sutra.
Po dosadasnjim informacijama,ovogodisnji show ce imati sta da ponudi.

No,naravno pre svakog velikog sajma tako i ovog vec su pocele da sevaju najave…

• Dakle,Ninja Theory najavljuje novu igru na TGS-u - 99% novi Devil May Cry.Vise o igri saznacemo na Capcom konferenciji,no ono sto se do sada zna je da ce igra biti “manje japanska” od prethodnika.

• Legendarni japanski game dizajneri Giochi Suda (No More Heroes, Killer7) i Shinji Mikami (Resident Evil, Vanquish) kreiraju zajedno horor igru.Zvace se Shadow of the DAMNED,igra i trebalo da se nadje u prodaji 2011 godine a evo i trailera …

https://youtu.be/hJhh5N9vRMc

• Capcom je najavio da ce prikazati 4 nove igre na TGS-u ! Uh novi Re bi dobro dosao.:slight_smile: A s obzirom da je i Electronic Arts i Square Enix nesto slicno najavio,eto lepih vesti.

• EA je vec danas od 10:00 h po nasem vremenu poceo sa konefrencijom,na koju se mozete ukljuciti na sledecem linku
    EA Tokyo Showcase Live Stream - EA Games

• Sony ce prikazati nesto vise od Last Guardian-a.Konacn.

Ne znam ni sam zasto, ali ovo sto su prikazali u traileru Shadow of the damned me uopste ne privlaci :?

Zato cekam sa neizvesnoscu Last guardiana, to ce sou da bude :slight_smile:

Shadow of the Damned me je potpuno porazio. Očekivanja su mi bila jako jako velika, a ovaj trailer je ispao neki generički trećerazredni wanna-be-action promašaj. Jednostavno nemam nade za ovu igru posle ovakve najave.

update:
Capcom je najavio** 3 nove igre

update#2:
Live stream link Capcom prezentacije **će uskoro biti postavljen

link: trebalo bi da se ovde dešava prenos CAPCOM?TOKYO GAME SHOW 2010 ???

Pošto nema video prenosa, Live Blog http://www.1up.com/news/capcom-tgs-press-conference je tu da spase stvar

Valve je najavio 3 igre.
Verovatno zasebna DotA i Half-Life 2: Episode 3.

Case West u kom se pojavljuje Frank West iz prvod dela Dead Rising igre je 360 exclusive.

Capcom je kupio Blue Castle studio koji je radio Dead Rising 2, i imaju novu igru u razvoju zasnovanu na već postojećoj franšizi.

Asura’s Wrath je nova igra iz Cyber Connect 2 nastala u saradnji sa Capcomom. U pitanju je UE3 igra koja sadrži velike armije i glavnog lika koji može da pozove boga Galacticusa, ogromno biće koje ima moć da zbriše celu vojsku. Šašavo. Kažu da igra izgleda mračno.
slička:

Devil May Cry je u rukama Ninja Theory studija

Super je onaj skin što ste ubacili u čast Tokyo Game Show-a.
Od igara jedino što očekujem dobro da prikažu je taj novi Devil May Cry.
Nadam se da će nešto dobro još da najave.

jel ima nesto za Final Fantasy versus XIII???

Izaćiće samo za PS3.

puuu jebem im sve!!! necu da kupim ps3 nikada!!!
i dabogda se prodao samoo u 100000 primeraka!!! mislim na FFv13

Ovo je neko potvrdio na TGSu? Ako može link, ne znam kako sam propustio info…

e krivo mi je bas… :frowning:

:smiley: :smiley: :smiley: Kao da je taj ff nesto posebno, prosecan rpg…

al hteo sam ga… :

Nisu još potvrdili, ali oni koji pripremaju FFVXIII na TGS-u su rekli da za sad samo izlazi za ps3.
No, nadamo se promeni infoa…

Nce biti ni rpg mogu da se kladim ,nego klon Kingdom Herats garant .Iz koje igre su ove slike mislim na ovog crnokosog lika sto iskace kroz prozor- dmc mozda?

DMC, jeste.

yep http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/1527-devil-may-cry-dmc.html

edit:
ah, nikola već pojasnio

Hoće li biti GCBOS povodom TGS-a ?
Ono, kao što je bilo za E3 ?

Dobro mi deluje ovaj lik ,nego sta je taj teory ninja team jos radio?

biće za MS i Sony keynote… samo da saznam kada su tačno :smiley: