Tokio Games Show 2010 16 - 19.septembar

Heavenly Sword za PS3 i Enslaved (koji izlazi ovog meseca čni mi se) za 360/PS3

Wow, kakvo je jutros, negde od pola 4 do pola 5 bilo mini ludilo na Microsft TGS Note-u. Koncentracija je bila na Kinect igrama, ali (skoro) sve su hard core. Napisaću kasnije kompletan izveštaj.

Jesi ti na TGS ili gledas Live Stream?

Live Stream gleda.
Ko će da se cima do Tokija :OO

haha, sledeće godine Tokio :smiley:
jutros je to bilo u pola 4. Nije bio live stream nego nekoliko blogova sam pratio. sada sam pospan. grrr

Ja bih gledao, ali je moralo da se ide u školu u osam, i još što sam polu bolestan, pa ne mogu lepo da se naspavam.
ontopic: Kad je Sony konferencija ?

1UP je posle MS keynote-a najavio Sony press “u narednih 6 sati”. Evo gledam, ne mogu da nađem :confused:

Prošle godine je bio snimak/stream preko Live-a.
Odgledao sam Microsoft konferenciju tad.
Možda ima i sad :confused:

Mislim da je Sony press prošao i delom se poklopio sa Kojima Productions prezentacijom. Jedino interesantno jeste u vezi Sonijevog presa, koliko vidim, objava igre Project: Dark, duhovnog nastavka Demon Soul-a koja će paralelno izaći i za Xbox 360. U pitanju je Namco Bandai x From.

juhu, pa ovo je prelepa vest…

Iju sad videh,na MS sednici su najavili ladno 2 horora za kinect.I to od dobrih razvojih studija.Dosta su igara najavili za “matore igrace” i dosta dobro izgleda vecina trailera,mada bi ipak voleo da sam video i neki gameplay.
Iznanadjuje koliko se MS oslonio na japanske izdavace,ipak je to kalsicna zapadnjacka megalomanska firma.I sivdja mi se to.
Svakako je lepo iznenadjenje videti da posle gomile najavljenih casual igaraneki tamo japanski studiji pravi “ozbiljnije” igre za Kinect…ali svakako bi bilo lepo da su nam pustili bar neki gameplay.

Kolka ce biti cena tog kinetika?Treba li ona msova kamera da bi igrao kinetik igre ili samo taj kinetik?

Bice kinect jeftinije,otprilike nekih 15ak 000 no jos je on daleko,kada dodje zna ce se a do tada svi mozemo samo da se frljamo sa cenama.
A potrebna je samo kamera=kinect i to je to.

Kinect igre japanskih kreatora predstavljene na TGS-.

• **Steel Battalion: Heavy Armor ** igra gde upravljamo Mech robotom
  • Project Draco je rail shooter od direktora Panzer Dragoon igara
  • Codename D akciona igra, igra iza koje stoji Giochi Suda (No More Heroes,Killer7 )
  • Haunt horror igra na kojoj rade PaRappa the Rapper creator Masaya Matsuura’s studio kreatori Patapona
  • **Rise of Nightmares ** akciona horror,pravi je SEGA
  • Fire Pro Wrestling" koristimo avatara kao wrestlere.:slight_smile:
  • TGS Dr. Kawashima’s Body and Brain Exercises nesto za mozak i um.:slight_smile:
  • 2-3 arcade igre od kojih jedna izgleda kao ikaruga na steroidima,sto za mene znaci sigurna kupovina.

Mislim da je otprilike to,to mozda sam nesto i propsutioali ima nade za “ozbiljnije” igre uz kinect,cak ova lista jako obecava,dosta velika imena su pocela da rade nesto i strava bi bilo da uspeju da sve ovo zapravo uspe.:slight_smile:

Ninja Gaiden 3 - najavljen

Mada bojim se kako ce ispasti s obzirom da Team Ninja nije ni pola od onog sto je nekad bio. bad da vidim kako ce ispasti. Najbolji H&S returns :slight_smile:

Kad su vec tu, sto ne vrate i Legacy of Kain, igra je imala bas lepu pricu (tj. serijal).