Titanfall 2 neće biti deo EA/Origin Access

Koja glupost, sto bi se reklo poceli su i oni stekati, u pocetku med i mleko a kako su krenuli… Samo da se to ne pretvori u buducnosti u praksu, pa da to pocne vrediti i za druge igre, jednostavno da izbace iz ponude popust od 10% na igre. Ako su ovako krenuli ne bi me cudilo…

IZVOR

Stvar je u tome što Respawn Entertainment nije deo EA već njihov partner, tako da mogu diktirati neke uslove.
Drugo, malo je sumnjivo što se igra ne može probati kao sve ostale EA igre 10 sati, što bi moglo igrače opredeliti da kupe igru ili ne. Posle gomile negativnih kritika oko TitanFall 2 bete, sigurno hoće da izbegnu dvoumljenje igrača i prodaju što više. Drugim rečima, ako je igra dobra, ljudi će je kupiti nakon što je probaju, posebno što je multiplayer u duši.

1 Like

Smrdi upravo na to. No Mans Sky je bas zato zgrnuo milione. Ali, zar EA Origin kao servis ne nudi refund opciju za sve svoje igre?

U svakom slucaju, prilicno bedan i ocajnicki potez, nakon feedbacka koji su dobili na Gafu na osnovu open bete, gde su se zalili dosta na sporo izvodjenje i dizajn mapa, gde su igraci i developeri imali izvesnih nesuglasica oko toga kakvu igru zele. Ja nisam ni hteo da probam, jer jos uvek ne mogu da prezalim razocarenje nakon sto sam iskesirao skoro full cenu u prvih par dana izlaska, da bi posle samo pola godine davali skoro dzabe usled nezapamcenog odliva igraca.

S druge strane, meni prvi deo zaista nije dobro legao i promenu bih mogao da gledam u pozitivnom svetlu, narocito zato sto su se smilovali da ukljuce i single player kampanju.

Videcemo.

Igrao sam betu i ne pasu mi uopce mape. Kao sto sam cini mi se vec negde i rekao, pre velike su mape a malo igraca 5vs5 i 8vs8.

Bice i ova igra na Originu samo ne odmah, sto posto sam ubedjen.

Bice ovo isto dzabe, samo ne odmah :wink:

A post was merged into an existing topic: Titanfall 2 teaser trailer