izlazi za X1 / PS4 / PC
Full reveal na EA Play tokom E3 sajma
Uh jedva cekam. Titanfall prvi je odma’ potonuo, na moju veliku zalost, valjda ce ovaj drugi da ostane na povrsini malo duze.
I dan-danas nisam siguran zasto je prvi nestao cim se pojavio.
Zato sto je igra bila samo jedna dobra ideja koje nije dobro realizovana.Veoma malo se dobije za tih 60$ “bacenih” na titanfall.Nema kampanje,samo onlajn igra sa par tipova pvp-a i neverovatno mala kolicina oruzja(ako se dobro secam u igri je dostupan samo jedan snajper i jedna sacmara … wtf ).Plus na sve to oni izbacuju dlc-ove koje naplacuju po 15$ a njihov sadrzaj su po tri mape i to je to.I opet pored svega bila je sasvim dobra i solidna igra kojoj je previsoka cena i manjak sadrzaja dosao glave.
Nadam se da ce biti neki SP ovog puta. 1. deo je bio preskup za ono sto nudi…60e za 3 mape i 5 oruzja je previse…ja sto sam dao 100 dinara za disk je odlicna cena
Ne znam zasto ali Imam neki osecaj da nece biti SP.
Ja sam dao 0 dinara , preko EA Access-a, ali naravno proslo je vremena od izlaska pa do izlaska na EA Access.
A oko godinu dana, mogao bi SW tamo nege u zimi na Access
Koliko je proslo od izlaska na EA Access? Interesuje me zbog Star Wars-a. Jel ima nade da ce i toga biti na EA Access u skorije vreme?
A oko godinu dana, mogao bi SW tamo nege u zimi na Access
Kontam da će Battlefront na EA Access onog trenutka kada EA izbaci novi Battlefield. Tako je i Hardline došao na Access kada je Battlefron uskočio.
Mislim da je to pogresna strategija ako zele da popularizuju servis - ali i samu igru jer su se igraci zasitili Battlefronta jako brzo, cim je prosao hype povodom novog filma.
Ja sam ga uzeo jos u preorder-u na XO i to delux edition verziju, jednom recju bacio sam 70$ u vetar, posto sam sve skupa odigrao mozda 1h igre, dokaz sta hype radi
Takodjer isti dan - u preorderu uzeo i Rainbow Six Siege Ultimate Edition za 90$, isto igrao igru mozda 1h, kad pogledam 160$ bacio u vetak, kad uracunam i SW, dokaz sta radi jebeni hype.
@marko96 oces uzimati uskoro XO?
A SWB ce izaci u EA Access do kraja godine, 99%.
Uzeo sam graficku umesto xboxa…mada nista ne moze da se poredi sa gamingom iz lazy bega na TVu uzimam 99% XO kad se zavrsi junski ispitni rok…samo da ocistim godinu pa da sam celo leto miran
Je li uzeo neko Titanfall? Citam hvalospjeve na sve strane, jos i Jeff iz Giant Bomb hvali igru, a znam da imam slican ukus po pitanju igara.
Poslije Halo 5 sistema kretanja sve igre su mi smijesne, cini mi se da bi T2 mogao da parira, ili ima i bolji sistem.
Da se nisam ovoliko natrosio na PSVR, verovatno bih ga uzeo. Prvi deo mi se jako svidjao, nisam prezalio sto je bila ekskluziva pa sam morao da se patim na laptopu.
Ovako mislim da cu sacekati malo, ali mi je itekako na radaru.
Ja definitivno moram uzeti partnera za share, da bi mogao da se ukljucim u one najnovije igre, posto jos uvijek nisam spreman da pljunem 60$ za igru cim izadje. Ako prepolovim iznos, pa nije toliko strasno. I ovo cu sacekati neki sale, iako mislim da ce duze da drzi cjenu od T1. Ovde ima (poprilicno dobar) singleplayer, vjerovatno nece spustati mnogo cjenu samo da bi popunili servere
[quote=“iKaran, post:16, topic:10533, full:true”]
Je li uzeo neko Titanfall? Citam hvalospjeve na sve strane, jos i Jeff iz Giant Bomb hvali igru, a znam da imam slican ukus po pitanju igara.
[/quote]Ja sam se nesto razmisljao da ga uzmem ali mi se uopce ne igra pored BF1, COD 4 remaster-a i sada ce izaci Infinity Warfare.
Za sada se igra jako slabo prodaje, vidim da su razocarani prodajom… Ma da nije niti cudo kada su je izbacili u isto vreme kada izlaze dva najprodavanija hita godine, tog zanra - fps, COD i BF. Jbg sami sebe su zakopali, tacnije EA ih je zeznula, jer ne verujem da se Respawn pitao da bi bili toliko ludi i isli je u ovo vreme izbacivati.
Vidio sam i to, nazalost prati trend prve igre. Najveca tuga je sto ce CoD koji je pokrao gotovo citavu mehaniku kretanja od Titanfall-a otici u 20 miliona primjeraka.