NVIDIA na sajtu izbacili par sweet-ass wallpapera :
Full rezolucije na : GeForce Articles, Guides, Gaming News, Featured Stories
NVIDIA na sajtu izbacili par sweet-ass wallpapera :
Full rezolucije na : GeForce Articles, Guides, Gaming News, Featured Stories
Jos samo 1 days 9 hrs 16 mins 39 secs until game release
I onda konacno mozemo da ocenimo igru! Oh, waitā¦
P.S. Jos malo screenshota sā PS4: The Witcher 3 PS4 Screenshots Show Awesome Lighting, Gore, Sexy Geralt, Uncensored Yennefer and More (NSFW)
Ovako ne izgleda vise, to je sigurnoā¦
1st Contact: The Witcher 3: Wild Hunt Performance Analysis inc Framerate
17 sati pa dok neko ne okaÄi torrent, pa dok ne skinem isti. Vidim ja da neÄu igru pokrenuti pre petkaā¦
Pa *ebo se ti, imas torrent online vec jedno 10 dana, brat bratu za GoG verziju ti nece trebati crack, samo skines patch kad sutra izadje igra i neko stavi online ( sto bi trebalo biti relativno brzo posto je patch, a mozda bude i na oficijelnom sajtu da se skine ) , i opleti
Dakle DRM-Free je igra, no crackerino, only patcherino
Igra zauzima 24GB, torrenti su postavljeni odavno, a takoÄe su tu i ultra brzi linkovi, tako da mislim da se igra može stvarno brzo skinuti. InaÄe na Originu se otkljuÄava za 6h, da li Äe tada izaÄi i Patch Day One?
Stigli nemaÄki benÄmar(k)ovi:
Skoro da nema razlike.
Veoma je mala razlika a cesto je i nema.Na 1:34 izgleda bolje na pc al na 2:19 je bolji ps4 npr
ROCHE!
LETHO!
OMFG
Kida trejler.
Edit: Se meni cini ili je ono ocoravljena Filipa Ejlhart?
BROCHE!!! 'cuz fu*k Iorveth
Btw ljudi jednu od mojih omiljenih uglavili u trejler, Ben Howard je jbni genije
Roche je stvarno BROCHE, al se meni vise svidela grana price sa LjorveÄom. Mislim da sam koknuo Å ilu na kraju, al možda je ostavim da živi. Lethoa sam isto ostavio da živi, a mislim da Broche neÄe da se ljuti iako sam otiÅ”ao sa elfovskim Å”ljamom.
Never gets old
Ma ***** downgrade brojim minute do witchera breeeeeeeeeeeee
HAIP TRASTERZ EKTIVEJTED
Jel se zna koliko je teŔka na ps4. Uzeo guesta pa nikad da dodjem na red
Sent from my GT-I9305
Koliko si bre ovih klipova okacio?
I uvijek isti komentar: ānever gets oldā