Opet mi je rtd da kaci walkthrough pre 19-og.
On tako zaradjuje, tako da ga sigurno bas briga da li je to nekome glupo ili nije.
Da ne zalazimo u dublju raspravu, necu iznositi svoje misljenje o youtuberima.
Edit: Takodje nemam nista protiv rivjuova, al je scumbag move walkthrough pre izlaska.
Dosta Youtubera dobija igru ranije, tako da mogu da izbace koji walktrought i tako privuku kupce. S tim što je ograničeno koliko footage-a smeju da izbace, sećam se da je theRadBrad isto tako radio i sa Dying Light, kada je igru dobio ranije, pa je izbacio prvih 5h pre nego što je igra izašla, a nakon izlaska je izbacio ostatak igre, jer mu nisu dozvolili da preko 5h walkthrougha izbaci.
S obzirom da igra moze relativno brzo da se predje ako se fokusira samo na main questove, 5h je PREVISE.
Evo sa howlongtobeat.com main story 15h, speedrun 4h 13 m. Trecina igre pre izlaska, pfffft
Ali u cemu je problem, ako ne zelis spoilere jednostavno iskuliras i ne odgledas te klipove, sto na kraju krajeva svi i radimo u vecini slucajeva. To ce gledati oni koji nece kupiti igru iz ovog ili onog razloga, a ko zeli da je kupi i igra, taj ce sacekati da mu igra stigne i to je to.
plus ovo je dobar nacin da vidis kako igra izgleda i da eventualno otkazes preorder, da se ne bi desio slucaj kao sa Unityem npr. Niko te ne tjera da gledas sve, vidis 10-15 min ako bas zelis da vidis kvalitet i to je to. Ne vidim nista lose u tome.
Min settings vs. Max setting :
Malo je reci da je jedina osjetna razlika u teksturama i to je otprilike to. THANKS CONSOLES! F uck you CDPR
Ne kapiram poentu ovog SweetFX-a, samo je sve tamnije i nista vise. Smanjena gamma. Eventualno su neke boje izrazenije, ali nekako neprirodno izrazenije. Grandmaster igrao Alana sa ovim sweetfx-om, kacio ovde uporedne screenshotove, ista stvar.
U igri ima razlike, kad primenis na screenshot nema veze. Sam kazes da je drugo kad nesto vidis uzivo i skrinshot. Uglavnom to tamnije(nije samo gamma) vise lici na original(pre downgrade-a)
Ovo je zapravo lik uzeo screenshote necije i naglavio sweetFX na screenshote. Velika je razlika, jer sweetFX inace ide u realtime. Takodje sweetFX moze da ima mali milion razlicitih preseta, a ovaj je napravljen amaterski, cisto malo veci kontrast. Dobrih preseta za sweetFX ima jako malo. I na kraju krajeva, screenshoti jednostavno ne mogu realno predstaviti kako to izgleda dok se igra.
dodatni anti-aliasing, bloom, chromatic aberration, tonemapping, lumasharpening, dithering, ispravljanje levelsa i kontura, itd itd itd, sve su to stvari koje se mogu ustimavati sa sweetFX shaderom. Screenshoti jednostavno ne mogu docarati to, dok ne sjednes i ne vidis, po mogucnosti na nekom finom Dell-ovom monitoru, u 1080p ili vecoj rez
Evo ti jedan preset, skini ( par kb ) pa otvori i vidi koliko podesavanja ima unutra, i da li je to samo “gamma” kako je ti zoves
I na kraju, sto se ja trudim, kad je tebi sve to fino i na konzoli, Ljinkše
Mnogo volim ove reci sto dobro zvuce a nista ne znace. [emoji14]
Znaci u poslednje vreme su developeri zaboravili sta znaci razlika izmedju max i min. Je*em ti zivot, vrlo male postaju razlike izmedju minimalnih i maksimalnih podesavanja(barem prema klipu, realno samo teksture ocigledno vidim da su drugacije, nisam zagledao). Nadam se da ce Source 2 da prati tradiciju prvog Source-a i da ce Volvo i naredne igre da napravi normalno, tj. da mogu i digitroni da ih pokrenu i da postoje prave razlike izmedji low i ultra u pm.
U je*em ti lebac krvavi koja razlika. Dan i noc.
Al ajd vecina stvari na slici na stranu…AL NEBO EJ. Ako mi neko kaze da je ono prvo nebo mnogo zahtevno i da su MORALI da downgrejduju onda ne znam. Ajd da razumem da je War Thunder u kome LETIS kroz je*ene oblake, al ne u witcheru je dovoljno fensi skybox da urade i to je to.
Razlika između min i max skoro neprimetna, verujem da se igranju i ne primeti, ali je zato verovatno zahtevnost za max mnogo veća. Stupid. -.-
Kada krece preload za ps4 zna li neko?
Dva dana pre izlaska igre kao i do sada valjda…
Ako mislis kad mozes da skines igru, ja sam je skinuo jos u sredu ili tako nesto.
Odlicno, javicu fantomu, da ne ceka nosilac.
Vidi se da su ga unazadili graficki, ali opet odlicno izgleda, narocito tokom oluje.
[video=youtube_share;2GoHV6JEH0U]http://youtu.be/2GoHV6JEH0U[/video]