Sasvim normalni instrumental od Ljinks, ne znam kaj se žališ.
Gamespot ladno 10/10 … ne verujem
Uvek sam bio za varijantu prvo skoci pa reci hop!
Igru cu verovatno da igram. Pa ocena onda. Do tada mogu samo da kazem da izgleda ok.
Mozemo imati sve vrste glasanja. Jedna neka se zove nesto tipa “prvi utisak” za sve koji nisu igrali ili su tek zagrebali igru.
I jedna za ljude koji su igru igrali.
Stavite vpn da ste iz ukrajine i watch the magic unfold
Nema kud jeftinije, manje nego guest slot. A pošto su devovi drm-free orijentisani svakako bi ih počastio da imam dovoljno jaku mašinu.
Kod mene i poslije VPN-a stoji 54$. Sta radim pogresno ?
E jbg ispravili su. Jutros to video, drug je kupio i skinuo launcher
Streamuje igru sa xo.
Ovo je onaj lik sto ima preko 1M gamerscore…
Jel ima neki hack da ja ovo odmah sad zaigram, jer sam je skinuo još pre 3 dana (preload)?
Pa mater mu jeem, koliko me izludi ova igra, nikako jeeno docekati 19i
Ovo je najbolji trailer za igru koji sam ja licno vidio. Nothing beats this sh!t…
Auh, kakav nesvakidasnji trejler. A tek pesma… nemam reci.
Odlican
Kako bih voleo da je duzi , jos kada bi nekim cudom odradili film kompletan ovakav jaoo…
Nema hacka a neće ga ni biti po svoj prilici jer to je još par dana jbg.
A isto će biti ko i sa witcher 2. Pošto je igra drm free samo 19tog će izaći patch/update i neće trebati nikakav krek.
Citam nesto u ovoj temi, i tek mi sada dopire do svesti da ne znas padeže. Vokativ, Garruse, vokativ, otisao si tamo u Kanadu i postao neo-paor!
Cimer mi je iz Niš, nisam ja kriv, on je!
Nego da se vratimo na temu: Zna li neko hoce li u trojci biti ucitavanja sejva iz dvojke? Jer se sad nesto mislim, imao sam savrsen sejv iz dvojke(nema savrsenog kraja naravno, nego po meni savrsen) i reinstaliram sistem pre mesec dana i mislim da sam izgubio sejv -_- moram proverim na Steamu.
Witcher 3 screenshotovi sa i bez sweetfx-a.
[video=youtube_share;VYCSRikgl8E]http://youtu.be/VYCSRikgl8E[/video]
U to je onda dobro ako mi nema sejva na cloudu. Ako bude kao 2, verovatno ce da se dobiju neki pocetni macevi i armor u zavisnosti od dvojke(tako je barem bilo u dvojci, mada te pocetne mozes da zamenis posle 10 minuta igre za bolje).
[video=youtube_share;SZRpljZvY3I]http://youtu.be/SZRpljZvY3I[/video]
Je*ote nije izasla igra vec kace walkthrough-ove.
Pa to je TheRadBrad, on uvijek ima pristup igrama prije nego sto zvanicno izadju.
Igra se Witcher uveliko, dosta unboxing videa se pojavilo, sto znaci da ih ranije dobijaju ovi sto su ih narucili.