Nije opravdanje, ali mogu samo da zamislim u kojim su uslovima radili ti jadni ljudi poslednjih par meseci. Ispeglace bagove, a mislim da je najbitnije da se odlaganj eisplatilo i da smo dobili fantasticnu igru? Ne? Okā¦
@padawan sto su onda proglasili gold pre ne znam kolko? Prc gold, peglaju bagove nedelju dana pred izlazak. Dzaba im odlaganja, nece oni nikad izbaciti witcher igru bez bagova.
On je to dao kad je kad je tema otvorena⦠Ili je putovao u buduÄnost ili je dao tu ocenu jer se pravi pametan pa hoÄe da za****va. Biraj Å”ta ti draže.
Zbog cega decka nipodostavate! Vi onda lepo stavite samo ocenu 5. To sto nije razumeo poll i nije igrao ne znaci da ce mu se igra svideti, covek je glasao na osnovu celokupnog dojma?
smesni su,odlazu je godinu i jace i i dalje je nisu ispeglali do kraja a za 6 dana je zvanicno na store-u.Koj li su moj radili do sada ,ovo sa grafikom da se i ne komentarise,klasican debilizam kada predstavis nesto sto ne mozes da realizujes cisto paljenje mase i posle slaba prodaja,zato gaming nije vise kao sto je nekada bio,bas zbog ovakvih degena.
Resetovace se poll 19.05 kada zvanicno izadje igra. Stvarno nema smisla sto je bilo ko davao ocene bez da je probao igru. Shvatam hype i sve to, ali ako zelimo da uvedemo sistem ocena, i mrzimo sto vecina stranih sajtova ima sve neke leve kriterijume, sto se zezamo sa nasim?
Džabe i 19.05 resetovati poll, kad Äe se opet neko napraviti pametan, i doÄiÄe i udariÄe ocenu bez da je probao igru, ili je pokrenuo, odigrao par minuta i odmah udario ocenu. Ne može se igra od 200h ocenjivati bez makar 50h gameplaya.