Poljska valuta je zlot
A sto se tice grafike:
Reklama:
Xbox One:
I na reklami mac hamburger izgleda kao da je napravljen od 10 kg mesa, a zapravo nema ni 50 grama
PS: Ovo je jako korisno:
Treasure hunting can begin
Poljska valuta je zlot
A sto se tice grafike:
Reklama:
Xbox One:
I na reklami mac hamburger izgleda kao da je napravljen od 10 kg mesa, a zapravo nema ni 50 grama
PS: Ovo je jako korisno:
Treasure hunting can begin
Da zavrsimo ovu pricu, igra meni stvarno dijeluje super, zamjerka sto se gejmpleja tice su mi kontrole na KBM ( double Shift to gallop - gospode boze ) i nekako tromo kretanje Geralta. Takodje kupljenje biljaka sto se otvara onaj prozorcic umjesto da ih samo pokupi, ionako imaju nula tezine. Ali dobro, to je ostalo iz prethodne igre. Odigracu jos koji sat pa cu onda da ugasim i sacekam da izadju patchevi ( i taman da pojeftini malo igra ) pa cu kupiti i odigrati, da ko covjek dobijem achievemente na Steamu
Takodje ljudi, ok imam zalbe i negativne kritike morate da shvatite da sam nezadovoljan launch-om. Ali to nikako ne znaci da necu da igram igru koju sam kupio. Jos ima 200 sati da se igra, ihaj, celo leto bokte mazo. Ispada da vi mislite sad da svi mi sto se zalimo na izgled necemo da taknemo igru prutom od 3 metra zato sto je lose optimizovano. Jbg igrace se na 45fps, al ce se igra.
Naprosto ne vidim poentu teme ako ne mogu da iznesem svoje negativno misljenje. Ako krenu svi da postuju kako je sve super i kako je sve divno pretvoricete se u reddit circlejerk.
Edit: ako moze molio bih da se ovo ne brise.
Samo da napomenem da nisam ja brisao ovo gore, a nemam namjeru da prepravljam sta je drugi mod uradio.
Ovo gore sto ste napisali vec ima smisla, dakle pisete o igri, i dodate da je igra lose optimizovana.
I da, posvadjao sam se sa zenom da se vratim
Ja se sit nacita obrisanih postova!
Tja, niko ne spori pravo na negativno misljenje. Ali tanka je granica gde negativno prelazi u toksicno. Zar stvarno mislis da bi ti video W od Witchera na svom laptopu da je izgledalo onako lepo kako moze? Optimizacija je umetnost. Ruzna praksa laznog reklamiranje na stranu, verujem da u ovom momentu izvlaci maksimum iz current gen konzola. Dobili smo mozda GOTY i stvarno bi bilo dobro malo prodiskutovati o cenjenim stranama gameplay-a umesto sto razglabamo o tome kako bi mogla da radi na hardveru za kojim mozes samo da sanjas u ovom trenutku studentskog zivota. Nhf. Bice bolje u lijepoj Kanadi. Pa mozda i shvatis da nije sve u fps-u
Skontao sam, ali isto tako sam znao da ce biti obrisano, nadje se uvijek neko kome se ne svidja Dobio sam cak i infraction, zato sto sam napisao nesto sta mislim bez da diram u ikoga, vrijedam ili slicno
Oh well
Inace, sva diskusija oko igre je izgubila poentu vec nekako, a zakljucak je da je igra dobra, ali bugovita i neoptimizovana.
Ma dobro kontam ja sve to, samo sam se nadao u poredjenju sa drugim igrama koje sam igrao(DA:I ima neke prelepe scene mora se priznati) da ce biti nesto. Naprosto ta graficka je jedina slaba tacka a ona je upper mid range po netbookcheck.net i ne moze 60 fps ni na 900p. Jbg tuga, al necu vise o tome. Bice bolje kad se nadje pravi posao mada cu na jesen da budem asistent pa ce se zaradi neka kinta, mozda bude nesto za black friday.
Kazem, igrao sam juce i ocistio ceo White Orchard i nisam preterano zadovoljan gameplay-om. Inventar je dobar, ceo taj meni mi je ok, to barem ne fali, glavna prica deluje obecavajuce, kartaska igra je odlicna, Dobro, prevashodno igram zbog price, al kad fps varira gore dole za 10, smeta mi bre.
Izvukao sam zakljucak da samo cekam Enhanced Edition za nekih godinu dana, i ovako mislim da nemam vremena da ze zakucam u neki dugacak rpg i valjda ce se zakrpiti malo.
Nije los zakljucak
Do tad ce da ispecuju sve, ubace one free DLCove vrv ubace i 2 ekspanzije. Tad bi vala trebalo sve da bude ispeglano. Witcher 2 EE je super sad a krenuo je slabo.
Inače još sinoć se kod rusa pojavio
Witcher.3.DLC.Temarian.Armor.Set.Beard.Hairstyle.Set.GOG-Sheppard22
I koliko sam skontao biće po jedan dlc svake sedmice, prvih 8 sedmica
Probao sam konacno malo danas i ne svidja mi se.
Izuzetno cudan traversal, nemam osecaj prostora iz nekog razloga. Nevidljivi zidovi na sve strane, ne mogu da se oslobodim utiska kao da je open world vestacki nakalemljen.
Borba je, kao i u svakom Witcheru, vrlo clunky i problematicna. Verovatno samo treba malo da udjem u stos sa magijama, sastave me kao nista.
Moram da kazem da me je Witcher serijal uvek malo odbijao jer je Geralt izgradjen karakter i dolazi vec sa dva opasna maca i armorom, u samom startu. A karakter je, sam po sebi, vrlo dosadan. Igra me ne uvlaci, trazim Jenifer, ne znam zasto, ostavio saputnika u nekoj krcmi i kao idem da pitam nesto neke likove gde je Jenifer… bas los pocetak.
Hm.
Auh. Ovo sa nevidljivim zidovima mi se uopste ne svidja. A ja evo jos malo pa palim igru…
3DM izbacio 1.02 verziju igre sa Steama pod nazivom Wizards 3: Mad Hunt hahahaha
Mad Cu*nt more likely.
Settings -> Video -> HUD Configuration -> Witcher sense on Minimap
Zahvalices mi se poslije mwahahah
Izasao je the witcher 3 map companion, kosta 5 dolara.
E jes, vetar kad dune, bas se lepo njise drvece.
@grandmaster.black bio sam ubedjen da sam to upalio, al ajd probace se.
Neke dizajn odluke mi nisu jasne uopste. Eto neko je vec spomenuo, kad travke kupi sto se samo ne klikne, nego ne ono OTVARA LOOT DISPLAY. Pa sta radis Geralte? Golim okom ne mozes da vidis nego seckas biljku na delice?
A onda da stvar bude jos jaca u prvom Ciri delu ona kupi travke jednim klikom! U witcher 2 se barem sagne, secne nozem i pokupi travku. Nisu mi jasne neke stvari majke mi, sto nisu dobre stvari iz Witcher 2 mogli da zadrze.
Dodatak: Na levelu 4 u drugoj zoni potamanio upravo 6 bandita sve level 5,6 i 7. Bilo je zaje*ano, but feels good man.
SPOJLERI ZA KNJIGE I VRV IGRU:
Cekajte ljudi, oni koji su citali knjige, jel vi vidite da su ladno u igrama stavili da je Ciri Emhirova cerka? Koja nebuloza boze mili. Kakva crna cerka on je u knjigama teo da je zeni da je napravi caricom Nilfgarda, ona je cerka Pavete i Dunija. JBT eno cak pise u codexu(kako vec) da je Paveta bila Emhirova zena.
O boze mili. Znaci nema vise veze sa knjigama. Kec i dvojka su bili okej nastavci knjiga, al nisu morali da prave ovolike promene, majke mi.
SPOILER ALERT!
Duni jeste car Emhir.