The Witcher 3: Wild Hunt - Remastered and Songs of the Past DLC | Official Announcement Trailer

5 Likes
2 Likes

Brutalno izgleda i jos je free upgrade. Svaka cast.

Ja koji sam posle 11 GODINA odlučio da započnem ovo :grinning_face:
Ništa nisam znao o igri.

Krenuo pre nedelju ipo dana i tek stigao do dela gde prvi put igram kao Ciri… sad pojma nemam da l da čekam ovaj free remaster ili da nastavljam dalje?

Prvih par dana sam bio overwhelmed onim apgrejdima i rpg elementima, ali sad sam se već i navikao.
Ovaj skill tree upgrade u remasteru deluje dosta jednostavnije :thinking: Ne znam šta mi je činiti.

Jbt ajde ostavite da pociva u miru i daj NOVO

4 Likes

Vala bas, vise uzas sa ovim remasterima i glupostima

Applaud the right thing, ljudi.
Čemu hejt za nešto što je doslovno “free upgrade”?
Igra je izašla pre 11god…

U moru rimejkova koji izlaze na 2god, ubijanju prezervacije igara od strane velikih igrača, igri koja košta 100$… itd itd, zašto je ovo loše? :grinning_face:

Kanališite tu energiju ka pravoj strani.

Releases September 29, 2026

Free upgrade for existing owners on all platforms (PS5, Xbox Series X|S, Steam, GOG, and Nintendo Switch 2)
Includes Hearts of Stone and Blood and Wine
HoS and BaW are also becoming free to all existing players starting today

Features mentioned in the trailer:
Upgraded visuals
New Witcher Signs FX
Refined animations
Refreshed motion blur
Upgraded textures
Foliage shading rework
HDR improvements
GTAO
Ray tracing improvements
Global lighting rework
New shading model
Subsurface scattering
New tone mapper
Nvidia DLSS 4.5
AMD FSR 4
Intel XeSS 2.0
Path tracing on PC
Ray reconstruction on PC
Raytraced hair
Native DirectX 12
Rendering parallelization
Enhanced combat
Improved traversal and movement
Revamped mount handling
Enhanced monster behaviors
Skill tree revamp
Transmogrification
Expanded photo mode
New finishers
Cross-platform mod support
Immersive meditation
New quest tracking
UI improvements
Looting rework
New accessibility features
Tutorial modernization
Improved menu navigation
PS5 Pro support
Xbox Play Anywhere support
Nintendo Switch 2 exclusive features

2 Likes

Bukvalno highlight večeri, ja jedva čekam. Jes da će mi biti jedno 5. ili 6. prelazak W3, ali ne bunim se, ovakva remek dela ne izlaze često.

1 Like

Ja sigurno necu ponovo da prelazim ali svaka cast sto ovako odrzavaju igru.

Za razliku od mrtvog Rockstara, koji gameri ne mogu da umole da naprave pisljivi 60fps patch za RDR2.

2 Likes

Da, Rockstar je bas mrtav. Samo što trenutno zavrsavaju GTA 6, verovatno najambiciozniju i najskuplju igru ikada napravljenu, dok im RDR2 iz 2018. i dalje izgleda bolje od dobrog dela igara iz 2026. :smiley:
CDPR-u svaka cast što po drugi put sređuje Witcher 3, ali ako je merilo „zivog developera“ koliko puta remasterujes igru staru 11 godina, onda se nadam da Rockstar nikad nese oziveti. :grinning_face_with_smiling_eyes:

CDPR nastavlja da odusevljava. Ja taman zapoceo ne znam ni ja koji prelazak na Steam Deck, kontam mozda da sacekam ovaj remaster, ali je pitanje kako ce to uopste da radi na handheldu. Sada me zanima kakav ce biti upgrade path za Nintendo Switch, posto je imam i tamo kupljenu, ako bude free za Nintendo Switch 2, onda im stvarno alal vera

1 Like

Jeste

1 Like

noice.gif

Pošto gifovi ne rade @robotnjik

Ja jutros kupio cartridge za 30€ za Switch, da podržim.

Sad imam na svim platformama po više varijanti :grinning_face:
Zaslužuju baš svaki euro.

A i ja zaslužujem 6i prelazak.

1 Like

U načelu, slažem se, ovo je super stvar i svaka im čast. Jedino ovo što se prezervacije tiče, iznenadio bi se. Evo primjer, Diablo 3 Reforged kad su izbacili, žalili su se ljudi što onda originalna verzija nije prezervirana. Isto ove godine warlock ekspanzija za Diablo 2 i apdejti koji su ukinuli taj neki grafički mod koji je izgledao kao original 2000. god.

Isto tako za ovaj Witcher 3. Ljudi sa slabijim PC mašinama će se zasigurno žaliti jer im dižu minimum specs.

1 Like

+1 @robotnjik

1 Like

witcher 3 GIF

popravljeno

3 Likes

Witcher 3 je jedna od najboljih igara koje sam ikad odigrao, i posle ovoliko godina jos uvek sam prezasicen do tacke da ne mogu da zamislim da ga igram opet.

Projurio kroz skellige, vidim da propustam svakojake zanimljive questove, al nisam mogao vise.

Posle kad je izasao dlc, mnogi mi govorili ‘moras da odigras, jos je bolje od base igre’, al nikad nisam smogao snage.

3 Likes

Identična priča. Još kako mi algoritam često izbaci ove prenapucane heavy modovane verzije, pršti grafika na sve strane, pokrenem download, ali onda se setim da mi treba par meseci da se obnovi gradivo i sve izgustiram kako treba i batalim sve ostale naslove i odustanem