The Witcher 3: Wild Hunt - Remastered and Songs of the Past DLC | Official Announcement Trailer

Pokusao sam jednom, ne ide. Probaj da nabavis Crimson Desert. Jedna od igara gde ti bude zao sto imas real life. Kakav je to Behemoth od igre, gledano na vreme potrebno da se sve vidi i uradi, koliko vidim, pored nje Witcher izgleda kao igra sa 10 kvestova.

1 Like

Ovo ispade najbolje potrošenih tada 100din. ikada​:grin:

Čari Argentine :joy:

3 Likes
4 Likes

Mozda sam ja jedan od par % ljudi koji nije igrao Witchera​:joy:

Ja nikad nisam završio treći deo :joy: Krenuo bar 6 puta, čistio onu prvu regiju, taman malo uđem u štos i onda par večeri igramo nešto online. Ne upalim igru nedelju dana i kad opet sednem da igram, pojma nemam kud sam krenuo, gde sam, šta radim, mašim kontrole i onda stativa. Posle nekog vremena krenem opet ispočetka i tako 6 puta bukvalno. Sit se nagledao ovog Gerald-a u onom koritu na početku igre. I nekako mi je tada kretanje uvek bilo prebrzo za te uske prostorije unutar zamka dok se ne naviknem. Ona druga regija je najdalje što sam stigao.

Super je igra ali traži da se posveti vreme. Witcher 2 sam prešao još na X360 i super mi je legla. Taman sada kad izađe ovaj update, da se vratim i krenem sedmi put. :sweat_smile: Od tolikih modova jedva da se sećam kako igra zapravo izgleda na konzoli.

Donekle te razumijem. Ja sam Witcher 3 igrao na PC, odigrao tada base igru i jedan DLC i izgorio. Trebalo mi je jedno godinu-dvije da se oporavim i odigram i drugi DLC.

Sad uzeo ponovo Witcher 3 na Xboxu, mislim tu igrati ovaj 3. DLC jer ne vjerujem da moj vremešni PC če moći da tjera nešto dobro ovaj novi apgrejdani Witcher. Ali avaj, sad moram da odigram na Xboxu na novo cijelu igru. Nije meni teret igrati nego ono, mogao sam igrati nešto što nisam već igrao radije.

Excited Lets Go GIF

1 Like
2 Likes