The Order: 1886

Datum izlaska: 20.2.2015.
Platforma: PS4 ekskluziva
Žanr: cinematic 3rd person shooter
Razvoj & izdavač: Ready At Dawn/Santa Monica/Sony
Dužina trajanja: 7-10h
**Multiplayer: **nema

Plot: Order je smešten u alternativnu stvarnost viktorijanskog Londona. Vaš avatar je Sir Galahad, član starog viteškog reda i zaštitnik ljudi u ratu sa monstrumima koji traje od pradavnih vremena. Ljudi su nekako odolevali uz pomoć misteriozne tekućine koja im daje sposobnosti regeneracije, ali odnos snaga počinje da se okreće u korist ljudi, uz pomoć “napredne” tehnologije industrijskog doba.

https://youtu.be/Lqo86eogUdA

Nastavljamo o utiscima na MT-u za Order:

http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=13528

Jel’ utiske mogu da dele i oni koji su pregledali n broj review-ova tj recenzija? :smiley: [emoji14]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ne vidim zašto da ne, dokle god se držimo civilizovane rasprave. :slight_smile:

GT dao ocenu 8.2

http://www.gametrailers.com/reviews/47q8ww/the-order--1886-review

Taj isti GT je Ryse-u dao 7.0 koji je, u najmanju ruku, imao i multiplejer. Dosledni su do mojega…

Ovaj filmic izgleda odlicno. Ali to nista ne znaci! Da cujemo utiske kada neko sedne malo i poigra se malo vise.

Pa i tamo je Ryse dobio najvecu ocenu od svih.

Da li ima fpsdropova? Na par YT kanala sam video da je igra baš loše radila, i da je često seckala. Neka neko ko je probao javi da li su to fpsdropovi ili je nešto do klipova…

Lepo bi bilo da se premeste postovi vezano za ovu igru iz ps4 rezime teme. Da se ne ponavljaju ljudi :slight_smile:

Sent from my phone using Tapatalk

Nesto je mnogo kratka ova tema… :lol:
Ne verujem, toliko hypea oko ove igre a nismo imali mt.

Nismo imali MT za Dying Light a igra sve oduševila i pisali smo o njoj svuda…

Inače, nestvarno koliko ova igra dobro izgleda… Ono, je be no neverovatno

Digital Foundry kaze da nema. Stavise da su prijatno iznenadjeni postojanim frejmrejtom.

Bas sam sada presao prvi chapter(cini mi se da je kraj prvog chapter-a…) i igra izgleda stvarno brutalno, i vise nego sto sam ocekivao…ali moram priznati da ovako na prvi dojam, gameplay, napucavanje i cover sistem mi dosta lice na Gears-e.
Grafika izgleda stvarno odlicno, ali moram priznazi da sam ipak ocekivao malo vise…Takodjer i prica mi ovako na prvu izgleda jako zanimljiva i obecavajuca, sve u svemu igra za sada izgleda ​odlicno, ali videt cemo dalje…posto mi se nije jos skinula cela igra :slight_smile:

Make up your mind! :stuck_out_tongue: :smiley:

Takodjer i prica mi ovako na prvu izgleda jako zanimljiva i obecavajuca, sve u svemu igra za sada izgleda ​odlicno, ali videt cemo dalje…posto mi se nije jos skinula cela igra

Same here :slight_smile:

Covek hoce reci da je dobio 5 na kontrolnom a ocekivao 5+ tj. igra mu je odlicna ali je ocekivao vise. :rock:
Salu na stranu, jedva cekam podatke od M.M- za slot pa da krenem da igram.I pored pljuvacine na netu, ovo mi izgleda sjajno.

Bravo :tap: :tap:

Ne znam šta se više može očekivati od ove grafike, ovo je naslov koji ubedljivo izgleda najbolje, svaki detalj u igri, apsolutno sve. Tek kroz sledeća 2-3 chaptera se vidi kakva je grafika.

Ovo je praktično CGI film samo sa gameplayem.

Mislim da si na grafiku oguglao zbog “malobrojnih” trejlera i gp :wink: