Meni za sada, bar ovo sto sam video u prvom chapteru grafika ne izgleda nista bolje od trenutnih PS4 exkluziva.
EDIT:
Slazem se , filmski ugodjaj uz “malo” gameplay-a…
Meni za sada, bar ovo sto sam video u prvom chapteru grafika ne izgleda nista bolje od trenutnih PS4 exkluziva.
EDIT:
Slazem se , filmski ugodjaj uz “malo” gameplay-a…
Ne znam koje to ps4 exkluzive izgledaju bolje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zavrsenih 6 chaptera i meni je odlicna igra. Grafika stvarno besprekorna, animacija odlicna i rezirane scene su sjajne. Gameplay mesavina QTE i Gears of War sto je meni super.Prica mi je sasvim OK (na nekim reviewima se zale sto ne produbljuju karaktere ali meni je sasvim OK ovako…) realno igra je interaktivni film i sto bi rekli pravi rollercoaster dok traje sto mislim da je u ovoj igri najbitnije…Maksimalno je linearna nema ni pedalj levo ni desno od zacrtanog puta ali zato i jeste interaktivni film.Sto se tice gameplaya malo su preveliki karakteri i malo manje je vidljivo narocito iza zaklona sto nekada iritira i ne vidim protivnika koji je na 2m, karakter nekada nije dovoljno agilan pa se moze i zbog toga poginuti pogotovo sa puno protivnika, ponekad ubijaju tempo igre prebacivanjem u mod spore setnje radi ne znam cega npr razgledanja grafike…(ovo je naravno van borbe) i za sada poslednja zamerka je pregledanje nekih nebitnih dokumenata i slika koje ubijaju tempo igre dodatno. Sve u svemu interaktivni film bez replay value-a zarad neceg vise osim ako vam se mnogo svidelo (kao meni do sada ) znaci mozak na otavu , uzivanje u filmu i akciji od prvog do poslednjeg momenta. Ja sam prezadovoljan pogotovo nakon procitanih 10tak review-a!!!
Prebacuju u sporu šetnju i dugo razgledanje kako bi igra trajala duže ;).
Yup, to se da primetiti od pocetka igre…
I’ll just leave this here
Igram vec dobar deo dana a tek sam na 6 sam chapteru. Grafika je ludnica. Nivo detalja na koji smo navikli u animiranim filmovima, prosto se malo zbunite kada iz cut scene neprimetno predje u gameplay. Ne znam kako ce biti vratiti se na ostale igre posle ovoga. Da je izasao kad i PS4, mislim da bi padali u nesvest. Skoro svaka sjajna povrsina ima nekakav odsjaj i refleksiju, globalna iluminacija se koristi u izobilju, uz soft shadows i najbolji antialiasing algoritam koji postoji.
Iako je preterivanje reci da je Order interaktivni film, moram da priznam da mi malo fali “meso” igre odnosno napucavanje kojim obiluju slicne igre tipa gears i uncharted. Ni stealth mehanika zapravo nije tako losa, samo da je vise i bolje iskoriscena. Igra je dosta klaustrofobicna u svojoj linearnosti. Uzani hodnici predstavljaju prirodne prepreke koje su mozda svesno postevljene kako bi se svi resursi fokusirali na ono sto vidimo. Stalno imam osecaj kao da zelim da potrcim i razmasem se, pogotovu u scenama gde se forsira hodanje. Mozda su nas parkour open world igre malo u tom pogledu i razmazile.
Odgledao sam ceo walkthrougt i igra po meni ne vredi te novce, sta oni uvaljuju za 60 evra :fubar:. Svako ko zeli da je nabavi neka saceka da cena bude oko 1000 dinara za disk jer vise ne vredi.
edit: igra je inace kao jedan dobar film, svidja mi se prica i dosta podseca na Underworld 1, grafika isto izuva ali…
Biće 1000din disk za dve godine možda. I ko još uzima diskove (ne znam što neki toliko potenciraju na te diskove) sem Jovana, Lordisha i studiovpc. Po meni igra vredi jer je pre svega nisam platio ni blizu 60€. I baš uživam igrajući je, volim TPS cover based shooter igre tipa Killswitch tj Gears of War.
Upravo se i na njih odnosi da ne bacaju pare, ne zelim nista dalje da pricam jer ce biti spojler i pokvariti gust ostalima. Jednostavno odigrajte do kraja pa sami izvedite zakljucak.
Odgledao sam ceo walkthrougt i igra po meni ne vredi te novce, sta oni uvaljuju za 60 evra
Hah, zvuci stvarno neverovatno da si odgledao svih 7-8h. Da li je moguce da ljudi zapravo mogu da kazu: odgledao sam ovu igru. Da li je to uopste validan argument i nacin da se dozivi medijum. Za 10 godina mozda vise niko nece igrati igre, a fskpz kanal ce imati vise subscribera nego pewdiepie.
GT je ove nedelje imao dosta konstruktivnu diskusiju na temu duzine i vrednosti igre:
http://www.gametrailers.com/videos/ichrgk/gt-time-short-games---broken-promises
Bloodworth je izneo poentu: kada si mlad, i imas sve vreme ovog sveta a malo novca, to nije isto kao kada malo porastes i imas vise novca a malo vremena za igranje. Tako dolazimo do jedinog, mozda, validnog, ali totalno subjektivnog kriterijuma: koliko vrednosti dobijas po satu. Nase vreme je jako ograniceno obavezama, i to nije samo opravdanje za igru nego zaista nesto sa cim morate da racunate ako zelite da uklopite gaming hobi u svoj odrasli zivot koji podrazumeva posao, porodicu, putovanja, socijalne kontakte, druge vidove zabave… Kajl je otisao jos dalje, izneo je stav da je neophodno potpuno ignorisati pricetag kada se ocenjuje igra, bas zato sto kolicina novca ne znaci isto za razlicite ljude. Ciji standard cete uzeti kao kriterijum, rich douchebag ili poor douchebag. A naravno, Bred je u pravu da je besmisleno zanemariti ostale elemente, najbolju grafiku svih vremena i kompletnu estetiku, da bi osporili igru samo na osnovu njene duzine. Pogledajte. Pogotovu Kajlovo imitiranje Pitera Molinjua
Za mene je validan. Isto sam U2 i U3 gledao i bio odusevljen kako gledanjem tako i samim igranjem koje je usledilo znatno kasnije ;).
Drugo, ovo je vise kao film nego li igra, gde po meni vise ima gameplay-a u HR nego ovde, to je neko moje misljenje
Ako ne gines igra traje cirko oko 6h, ako gines moze i 10h :P.
Po meni ovakva igra zasluzuje najmanje 10h. Mogli su da ubace opciju da li cemo levo ili desno, sa ovim ili onim i na taj nacin bi dobili bolji i duzi gameplay, kao i replay value. Da su samo malo vise mastoviti, tu pre svega mislim na nivoe gde se borite sa vucima…
Iskreno ja sam uzivao gledajuci, ali to ne menja ono sto sam rekao;)
Ovo je stvarno totalna glupost… Pogotovo ako se uzme da su velika vecina kupaca " I fuc ked your mom last night " klinci. Rekao sam i juce, kazem i sad, ako imas 2 sata sedmicno da igras igre, sa igrom od 6 sati ces se zabavljati 3 sedmice i to je to. Nema tu puno pametovanja i razmisljanja. I naravno da se cijena gleda, cijena je najbitnija, razbacivanje je samo za idiote.
Edit : sve u svemu, ova igra vrijedi kad bude tipa 10$ na popustu svakako, ali za 60$ ili eura, gimme a break.
Evo sta mi se kod toga ne svidja, idem prema lokvi vode i veliki odsjaj koji refleksira iz te lokve, bas daje ugodjaj neprirodnosti, nagazim na vodu kao da sam stao na led, nikakav osecaj da je to voda…ali dobro to su samo neke od sitnica u grafici…
razbacivanje je samo za idiote.
U prevodu ti nas sve koji igramo (tj smo nabavili) ovu igru nazivaš idijotima?
Ne kontam cemu citanje izmedju redova kad sve fino pise. Nisam spomenuo ni Order, niti pricao o igrama, nego o razbacivanju uopste. Takodje se nisam tebi obratio ni u kakvom kontekstu.
Pa glavni problem igre nije duzina, nego sto igra nije dobra. Da je 6h igre sa The Last of Us pricom i emotivnom dubinom, mislim da se niko ne bi bunio.
Ovako, dajes 60$ za 6h ‘meh’ iskustva.
Naravno, zato je tu share, i igra moze da se odigra za daleko manje novca.
Hvala dragom gospodu da neko razumije u cemu je poenta
Kome se svida, meni drago radi njega. Nebitno kakva je igra sa mog stanovista. Nebitno kakva je igra uopste, ako covjeku lezi. Zar da citamo recenzije i misljenja drugih ljudi i da se radi toga prepiremo? … Od kad je to TUDA recenzija predmet bilo kakve rasprave? Svako ocjenjuje igru prema sebi, i svom ukusu. Ko se protivi tome, nek se zapita. Lijepi dani NES-a, PsX-a, trenutak paljenja igre po prvi put, divljenja… **** marketing. Po meni mogu staviti 1/10, ja cu je opet probat. Svi znamo da para vrti gdje burgija nece.
Zar moramo stetit temu i dalje? Smirite se ljudi i uzivajte u igri, ne u bespotrebnoj raspravi.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”